|
Strana 1 z 1
|
Autor |
Zpráva |
John_Ice
Obergefreiter
Naloděn: 21.5.2007
Medaile: 1 ( více...)
|
Problém- Tichý chod
Možna to tu už proběhlo,ale nic jsem nenašel ohledně dotazu jsem už 2 dny napíchlej na foru a nic...
verze 1.4b, zaplej tichí chod (cca 3uzle),ikonky vše zaškrtané, jakmile dám plný chod,tak jsou stále zaškrtnuté. jak se to jeví ve hře,bere mě to že jedu naplno a jsem přeplej na ticho (tj asi nesmysl) a nebo už nejsem na ticho a jenom ty ikonky jsou stále znázorněny?Když je tam nechci tak musím dát příkaz normalní chod.
A ještě jeden dotaz ohledně doplutí....ztratím reputaci, když dám esc (do doku) nebo raději doplout přímo tam.
dík
Naposledy upravil Wara dne 09. 06. 2007, 09:24, celkově upraveno 1 krát.
|
21. 05. 2007, 11:17 |
|
|
aaron2
Kapitänleutnant
Naloděn: 13.4.2007
Ponorka: U - 245 VIIC
Medaile: 8 ( více...)
|
Re: Tichy chod
John_Ice napsal:Možna to tu už proběhlo,ale nic jsem nenašel ohledně dotazu jsem už 2 dny napíchlej na foru a nic...
verze 1.4b, zaplej tichí chod (cca 3uzle),ikonky vše zaškrtané, jakmile dám plný chod,tak jsou stále zaškrtnuté. jak se to jeví ve hře,bere mě to že jedu naplno a jsem přeplej na ticho (tj asi nesmysl) a nebo už nejsem na ticho a jenom ty ikonky jsou stále znázorněny?Když je tam nechci tak musím dát příkaz normalní chod.
A ještě jeden dotaz ohledně doplutí....ztratím reputaci, když dám esc (do doku) nebo raději doplout přímo tam.
dík
Když dáš tichý chod tak kromě nízké rychlosti se posádka chová tiše a nedělá nic co by dělalo nějaký hluk... Neopravují, nenabíjejí torpéda... Tzn pokud dáš v režimu "tichý chod" plnou rychlostí vpřed tak sice už stroje nejdou na tichý chod ale posádka stále dodržuje tichý režim.... Řekl bych že je to tam z důvodu úhybných manévrů kdy potřebuješ na chvíli tam nasypat co to dá ale hned se vrátit do plížení....
BTW: Pozor na tichý chod když ponorka nabírá vodu.... V tichém chodu neběží vodní pumpy!!!
Ohledně ukončení... Pokud ukončíš misi na moři tak nic neztrátcíš.... Pokud ukončíš misi v blízkosti domovského přístavu (myslím že to je kolem 30km) tak zízkáváš bonus renown.....
Naposledy upravil aaron2 dne 21. 05. 2007, 11:34, celkově upraveno 1 krát.
21. 05. 2007, 11:27 |
|
|
John_Ice
Obergefreiter
|
Takže sice nic neztratím,ale nic nezíkám na víc(renome) jestli jsem to pochopil.Musím k doku,abych měl více bodů.
|
21. 05. 2007, 13:22 |
|
|
aaron2
Kapitänleutnant
Naloděn: 13.4.2007
Ponorka: U - 245 VIIC
Medaile: 8 ( více...)
|
|
21. 05. 2007, 13:27 |
|
|
von_Paulus
Leutnant z. S.
Naloděn: 21.4.2007
Medaile: 5 ( více...)
|
Re: Tichy chod
John_Ice napsal:Možna to tu už proběhlo,ale nic jsem nenašel ohledně dotazu jsem už 2 dny napíchlej na foru a nic...
dík
Na tichý chod můžeš jet i naplno. Třeba když utíkáš před hl. pumama. Samozřejmě, že tě torpedoborec uslyší. Akorát tvý námořnici nebudou opravovat poškození nebo nabíjet torpeda - proto jedu na pomalej chod a nezapínám tychej.
_________________ 33. flotila
von Paulus prodaction present:
CZ pro tGW a GWX
Čeština pro SH5 v-1.2: SH5v-1.2-CZ
|
22. 05. 2007, 16:20 |
|
|
John_Ice
Obergefreiter
|
Dík už mi je vše jasný.... ....já jen jestli to není nějakej bug ty ikony
|
23. 05. 2007, 06:29 |
|
|
Wara
Befehlshaber der U-Boote Admiral
Naloděn: 3.9.2006
Medaile: 11 ( více...)
|
vyřešeno, zamčeno
_________________ War... War never changes...
-----------------------------------------------------------------------
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
|
25. 05. 2007, 16:37 |
|
|
|
Právě je 28. 12. 2024, 11:14 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 1
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|