Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Strana 1 z 1
Problém- Tichý chod
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Problém- Tichý chod 
Možna to tu už proběhlo,ale nic jsem nenašel ohledně dotazu jsem už 2 dny napíchlej na foru a nic...
verze 1.4b, zaplej tichí chod (cca 3uzle),ikonky vše zaškrtané, jakmile dám plný chod,tak jsou stále zaškrtnuté. jak se to jeví ve hře,bere mě to že jedu naplno a jsem přeplej na ticho (tj asi nesmysl) a nebo už nejsem na ticho a jenom ty ikonky jsou stále znázorněny?Když je tam nechci tak musím dát příkaz normalní chod.
A ještě jeden dotaz ohledně doplutí....ztratím reputaci, když dám esc (do doku) nebo raději doplout přímo tam.
dík

Naposledy upravil Wara dne 09. 06. 2007, 09:24, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek Re: Tichy chod 
John_Ice napsal:
Možna to tu už proběhlo,ale nic jsem nenašel ohledně dotazu jsem už 2 dny napíchlej na foru a nic...
verze 1.4b, zaplej tichí chod (cca 3uzle),ikonky vše zaškrtané, jakmile dám plný chod,tak jsou stále zaškrtnuté. jak se to jeví ve hře,bere mě to že jedu naplno a jsem přeplej na ticho (tj asi nesmysl) a nebo už nejsem na ticho a jenom ty ikonky jsou stále znázorněny?Když je tam nechci tak musím dát příkaz normalní chod.
A ještě jeden dotaz ohledně doplutí....ztratím reputaci, když dám esc (do doku) nebo raději doplout přímo tam.
dík

Když dáš tichý chod tak kromě nízké rychlosti se posádka chová tiše a nedělá nic co by dělalo nějaký hluk... Neopravují, nenabíjejí torpéda... Tzn pokud dáš v režimu "tichý chod" plnou rychlostí vpřed tak sice už stroje nejdou na tichý chod ale posádka stále dodržuje tichý režim.... Řekl bych že je to tam z důvodu úhybných manévrů kdy potřebuješ na chvíli tam nasypat co to dá ale hned se vrátit do plížení....
BTW: Pozor na tichý chod když ponorka nabírá vodu.... V tichém chodu neběží vodní pumpy!!!

Ohledně ukončení... Pokud ukončíš misi na moři tak nic neztrátcíš.... Pokud ukončíš misi v blízkosti domovského přístavu (myslím že to je kolem 30km) tak zízkáváš bonus renown.....

Naposledy upravil aaron2 dne 21. 05. 2007, 11:34, celkově upraveno 1 krát.

ZÁKLADEM ÚSPĚCHU JE ABY SE POČET VYNOŘENÍ ROVNAL POČTU PONOŘENÍ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Takže sice nic neztratím,ale nic nezíkám na víc(renome) jestli jsem to pochopil.Musím k doku,abych měl více bodů.

Citovat
Příspěvek  
John_Ice napsal:
Takže sice nic neztratím,ale nic nezíkám na víc(renome) jestli jsem to pochopil.Musím k doku,abych měl více bodů.

Tak nějak...  Dostaneš body za splnění úkolu mise... A samozřejmě za potopenou tonáž... A vrátíš-li se do přístavu tak dostaneš něco navíc....Z toho všeho se skládá renown...

ZÁKLADEM ÚSPĚCHU JE ABY SE POČET VYNOŘENÍ ROVNAL POČTU PONOŘENÍ....

Citovat
Příspěvek Re: Tichy chod 
John_Ice napsal:
dík

Kapitan Na tichý chod můžeš jet i naplno. Třeba když utíkáš před hl. pumama.  Samozřejmě, že tě torpedoborec uslyší. Akorát tvý námořnici nebudou opravovat poškození nebo nabíjet torpeda - proto jedu na pomalej chod a nezapínám tychej.

Čeština pro SH5 v-1.2: SH5v-1.2-CZ

Citovat
Příspěvek  
Dík už mi je vše jasný.... Very Happy ....já jen jestli to není nějakej bug ty ikony Wink

Citovat
Příspěvek  
vyřešeno, zamčeno Smile

Zobrazit příspěvky z předchozích:
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Strana 1 z 1