Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Nové zvuky
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
vis co, trhni si, kdyz se se mnou nebavis  Wink

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek to Bakmann 
Hmm...ako si to urobil,že ti to nejde?? PM  Wink

Naposledy upravil cap.Andre!! dne 14. 08. 2008, 13:52, celkově upraveno 1 krát.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
mysak_bob napsal:
vis co, trhni si, kdyz se se mnou nebavis  Wink

promin ale snazimse to zprovoznit tak se ptam vsech
No a k tomu souboru to nevim ktery to je. V tom je ten hacek ze ja nevim ktery ten soubor mam prepsat

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek  
tak kdyz nevis, ktery to je, tak jaky jsi hledal?

EDIT: princip je jednoduchy
musis presat souborem "A", ktery jsi rozbalil,
soubor"A" ve hre, B/B, C/C ....
nebo pouzit JSGME

Naposledy upravil mysak_bob dne 14. 08. 2008, 14:40, celkově upraveno 2 krát.

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
No podle nazvu toho co jsem stahl. Vetsinou jsou stejne napr jako u diry po torpedech. A ted ja jsem chtel najit ty hlasy namorniku a prepsat je temi novymi. Jenomze jsem prosel vsechny slozky v SH a nemuzu najit ty stare abych je prepsal. To je cely problem. Crying or Very sad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek zvuky 
jak se ten mod menuje?link už nefunguje najdu si to jinde

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
link funguje, ale slovaci blokujou prazaky a stredocesky kraj  Wink

Die Kapitane transport

Citovat
Příspěvek  
Ja sem ze stredoceskyho kraje achtel jsem si to stahnout Sad  tak zas nic Crying or Very sad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek thomsen 
hele chlapi,doufám že to není ten samej mod ale dávám sem link na Thomsens sound pack V3 a to je teda nářez.....má to 350MB a já si ted ani nepouštim gramec...většina zvuků je předělaná a zatím neoposlouchaná Smile

http://hosted.filefront.com/PhilippThomsen/2200619

Citovat
Příspěvek Re: thomsen 
Thomsens sound pack V3 a je opravdu "nářez"  super
Pěkně dlouho se to načítá přes Jsgme.

POZOR Exclamation
"MOJI" češtinu je nutno instalovat až po modu. Mod přepisuje některé texty, čast by mohla zůstat v angličtině. Exclamation

Čeština pro SH5 v-1.2: SH5v-1.2-CZ
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
Hraji SHIII+tGW+plus Pack 3 s češtinou na tGW. Včera jsem si stáhl Thomsens sound pack V3 a nainstaloval ho.
Nedělám přes JSGME, ale přepsal jsem soubory ve hře. Všechno o.k., zvuky parádní, ale popisky v ponorce mám v němčině,
hlášení posádky jsou mluvené a vypisované v angličtině. Česky jsou pak psané zachycené hlášení.
Měl jsem za to, že se změní jen zvuky. Zkusil jsem češtinu znovu přeinstalovat, ale už se to nezměnilo.

Hraju to dlouho, takže mi to zas tak nevadí, ale teď nevím jestli je to normální.  Embarassed
Máte s tím někdo podobné zkušenosti ?

Osobní složka

Citovat
Příspěvek  
A přepsal jsi jí i v záloze, co máš v dokumentech? Já dával tento pack taky a mám svoji češtinu, kterou jsem potom zase nakopíroval zpět. Všechno šlape v pohodě, mluvenou řeč mám v němčině, kvůli realitě.

Dodám nové i repasuju staré akumulátory do notebooků, vrtaček, RC modelů, záložních zdrojů, airsoft guns apod. Akumulátory AFA do ponorek nejsou, došly válečné zásoby olova razz

Citovat
Příspěvek Telegraf 
Ahoj nevím jestli to jde ale chtěl bych se zeptat jestli není nějaký mod nebo zvuk který změní malinko telegraf, myslím to tak aby kdyz dám povel na jinou rychlost tak aby zazvonil jako příkaz do strojovny. Doufám že mě chápete nevím jak dobře to popsat. Předem díky.

Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2