Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Strana 1 z 1
Líná letadla
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Líná letadla 
Mám takový divný dotaz, co mám dělat aby mě letadla nepřítele napadala? Smile  SH5 hraju už dlouho a za tu dobu na mě ANI JEDNOU nezaútočilo nepřátelské letadlo, přitom mám bezvadný flagy s dvěma hlavněma, který by si na nich rádi smlsly...  Smile  Díky za odpověď

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek  
Na jakou obtížnost hraješ? a v jakém si roku?

Správný kapitán, jde ke dnu i se svou lodí.-Ono to u ponorek většinou ani jinak nejde Very Happy
U-BOOT VIIB U53 kapitán Ernst-Gunther Heinick
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Obtížnost mám ,,vlastní" realitu mám asi na 10-15%, ale tam nic ohledně letadel není...
Teď jsem teprve v roce 1940, sem normálně vynořen, pluju si pohodově po hladině a oni mě přelítávají jak nic...

Naposledy upravil Johny303 dne 25. 07. 2010, 20:43, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek  
SH5 nehraju takže nevím jak to tam funguje, ale 15% realističnost a rok 1940 není zrovna spojenckým letadlum nakloněn Smile

Správný kapitán, jde ke dnu i se svou lodí.-Ono to u ponorek většinou ani jinak nejde Very Happy
U-BOOT VIIB U53 kapitán Ernst-Gunther Heinick
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
No, do nastavení sem koukal a nic co by mělo útok letadel ovlivňovat tam není... To leda ten rok no, díky moc  Wink

Citovat
Příspěvek  
Dej si tam tenhle mod: http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=171973&page=20 a budeš před DéDéčky a letadly kýlem dřít o dno, abys jim utekl. Jen aby tě to pak ještě bavilo.

"Každý ponorkář zcela jistě v srdci cítil záři širého moře a úkolu, jenž mu byl svěřen, cítil se bohatý jako král a s nikým by své místo nevyměnil."

"Heslo U-Bootwaffe: Jsme solidní firma."

Velkoadmirál Karl Dönitz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
jinak si precti nekolik prispevku pocinaje timto
http://silenthunter.cz/forum/viewtopic.php?p=37341#37341

Chlapi, proc to forum nectete?  Rolling Eyes

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport

Citovat
Příspěvek  
no, já to radši nebudu riskovat, ale díky  Smile  jen by mě zajímalo od někoho kdo SH5 hraje, jestli letadla začnou někdy víc útočit a nebo jestli si mám zvykat, že mě budou takhle ingorovat do roku 45

Citovat
Příspěvek  
mysaku: omlouvám se a díky za odkaz, pomohl   Wink

Zobrazit příspěvky z předchozích:
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Strana 1 z 1