Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 2 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Střelba z kanonu
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
Ale jo, pokud se dostaneš až k okraji věže (mezi UZO a okraj), pak je kus kanonu vidět.

A protože se kanon nedá při větších vlnách a bouři v SH5 použít, je zde tento mod: http://www.subsim.com/radioroom/downloads.php?do=file&id=1564

Naposledy upravil Sepp von Ch. dne 08. 03. 2010, 20:06, celkově upraveno 1 krát.

"Každý ponorkář zcela jistě v srdci cítil záři širého moře a úkolu, jenž mu byl svěřen, cítil se bohatý jako král a s nikým by své místo nevyměnil."

"Heslo U-Bootwaffe: Jsme solidní firma."

Velkoadmirál Karl Dönitz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
rozhodně to jde,ale musí být osádka u kanonu(tuším F5) a pak kliknout na kanon,jde z něj vidět jen část hlavně,ale podle ní vytušíš polohu kanonu.Ale možná je to jen další bug

Citovat
Příspěvek Pouziti kanonu ve vlnach 
No nevim ja z nej strilel i pri vlnach kde jsme diky sqele vybave nemeckych namorniku 1/2 casu byli pod vodou . Posadka i ja u kanonu . Docela sranda to byla bo lod sem videl pri kazde treti vlne  zbytek casu sem venoval vyzkumu podmorskeho zivota . A  pozor tusim ze sem strilel i prez vlny a svete div se granat nemel zadnou odchylku ani  pri narazu do vlny neexplodoval  Laughing

7. flotila | Gladiatus

Citovat
Příspěvek Odejít od kanonu 
ke kanónu jsem se dostal,střílím bez i se zaměřením, ALE nemůžu od kanónu odejít -  Crying or Very sad F5 a nic se neděje - kolečkem se vzdálím abych viděl důstojníka na můstku,při jeho žlutých okrajích kliknu,ale nic se neděje - už s tím zápasím pěkně dlouho a jsem stále přilepen ke kanónu - POMÓÓC prosím - sorry, náhodou jsem ťuknul na ESC a od děla jsem se konečně dostal

Citovat
Příspěvek  
Escape odejdeš.

Citovat
Příspěvek  
nebo taky kliknutím na křížek v pravém horním rohu (tam jak se ti střídá ukazatel dne a noci)

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
Mě nechce fungovat aby stříleli z děla sami dělostřelci.U flaku to samý.Dám příkaz posádka ke zbrani,obsluha se objeví,ale nestřílej.Nestřílej ani na letadla.Nevim co s tim.

Citovat
Příspěvek  
Arture musíš si tam dát MoraleMod a dá se ztáhnout třeba ze subsimu.

Naposledy upravil Bobo Wolf dne 04. 05. 2010, 07:38, celkově upraveno 1 krát.

Dodám nové i repasuju staré akumulátory do notebooků, vrtaček, RC modelů, záložních zdrojů, airsoft guns apod. Akumulátory AFA do ponorek nejsou, došly válečné zásoby olova razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Přesně jak říká Bobo. Tento bug odstraňuje Morale Mod, který je v aktuální verzi k nalezení např. zde: http://www.subsim.com/radioroom//downloads.php?do=file&id=1568

"Každý ponorkář zcela jistě v srdci cítil záři širého moře a úkolu, jenž mu byl svěřen, cítil se bohatý jako král a s nikým by své místo nevyměnil."

"Heslo U-Bootwaffe: Jsme solidní firma."

Velkoadmirál Karl Dönitz

Citovat
Příspěvek  
black.artur napsal:
Mě nechce fungovat aby stříleli z děla sami dělostřelci.U flaku to samý.Dám příkaz posádka ke zbrani,obsluha se objeví,ale nestřílej.Nestřílej ani na letadla.Nevim co s tim.

Mě to šlape tak , že sem dalekohledem zaměřil cíl potvrdil a námořníci palejí tam kam jim udám , občas teda i jinam :-))))

Citovat
Příspěvek  
Kanon mi občas střílí na zadaný cíl, občas ne. Flak sám nikdy Exclamation  Přes mod AOTD_RDA  a NewUIs_TDC jim to musí přikázat jako v SH4 přes Wacht officíra. aspoň jim mohu nařídit palbu na krátkou či střední vzdálenost atd.

Čeština pro SH5 v-1.2: SH5v-1.2-CZ

Citovat
Příspěvek  
S kanónem jsou vůbec problémy. Já od něj obsluhu dostanu jedině tak, že "pohrozím" příkazem k ponoření. Samozřejmě se ponorka neponoří, protože já jako kapitán zůstanu na můstku. Ale důsledkem manipulací s tím pitomým dělem se mi ztratí vždycky ta textová tabulka vpravo dole. Mám mód pro ovládací rozhraní SH3 kde funguje i zjištění hloubky pod kýlem, jenže to se zapisuje právě sem, takže nevím nic. Ještě jsem nevypozoroval co to způsobí. Vůbec je SH5 plný chyb. A u kanónu mi dost chybí dálkoměr, z té optiky se přesně nedá nic vyčíst a polovina munice jde po rybách.

Citovat
Příspěvek  
zkus klávesu "L"

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
Dálku od lodi si zjistíš na otevřené mapce při střelbě a zároveň ti kroužky ukážou kam dopadl granát a zda ses trefil.

Čeština pro SH5 v-1.2: SH5v-1.2-CZ

Citovat
Příspěvek  
To odl Mr. Grim: díky, to L zkusím

Pro PvonR: to je výborný tip a vypadá opravdově, jako práce zaměřovačů. Zkusím.
Jinak ta textová tabulka naskočí znova při restartu hry a je v ní každý původně vyžádaný údaj. Takže se nic neztratí.
Horší jsou dva bugy, ze kterých je jeden nebezpečný při ponořeném útoku: průzkumný periskop po vysunutí zůstává při zasouvání těsně pod hladinou a nezatáhne se úplně. Útočný ano, a právě z útočného je při zatahování vidět nezatažený tubus pozorovacího. Jen v tomhle momentě jde klávesou Page/Down zatáhnout celý pozorovací periskop do jeho lůžka. Jinak při vlnách čumí nad vodu a už mi to stálo řadu poškození, dřív než jsem zjistil co mne podrazilo.
Menší bug je můj  muž-obojživelník Epp, který statečně drží můstek až do hloubky 40 metrů. Pak se teleportuje dovnitř. To ostatně můžu taky. v tomhle módu je teleportační klávesa kterou se okamžitě dostanu na jakékoliv stanoviště - nereálné, ale opravdu výborné.

Zaslat odpověď Strana 2 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další