Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Dotaz na "únavu"
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Dotaz na "únavu" 
Zdar, rád bych se zeptal... Právě jsem si nainstaloval TGW. Je to bezva, nesrovnatelné. Přesto mě nemile překvapilo, že přestože jsem při instalaci nastavil 24hodinový únavový model, na rozdíl od "klasického" SH3 jsem nucen při časové kompresi neustále (ve strojovně tak po dvou hodinách) měnit odpočinuté námořníky. Je to dost únavné a otravné, v "klasickém" SH3 se při časové kompresi únava téměř neprojevovala, nemýlím-li se.
Taky mě překvapilo, že přestože hraju realismus 100%, objevuje se konvoj či osamělá loď na mapě přesně, ne jen udáním hrubé polohy ve zprávě.
Díky za případné reakce. Dobrý lov.
Marabu

Citovat
Příspěvek  
ad 1. nevím, mě to tohle nedělalo, možná bych zkusil použít SH3 Commandera více možností, zda není problém někde jinde

ad2. u tGW tomu tak je protože lze při instalaci vybrat doplňující mod:
Generic ship contact names - žádné nebo jen základní údaje o kontaktech

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"

Citovat
Příspěvek  
Dík. Problém je, že když nastavím Generic ship contact names, pak se zase nezobrazují jména/třídy lodí v manuálu u periskopu či Zieloptik.

Citovat
Příspěvek Re: Dotaz na "únavu" 
Marabu napsal:
Zdar, rád bych se zeptal... Právě jsem si nainstaloval TGW. Je to bezva, nesrovnatelné. Přesto mě nemile překvapilo, že přestože jsem při instalaci nastavil 24hodinový únavový model, na rozdíl od "klasického" SH3 jsem nucen při časové kompresi neustále (ve strojovně tak po dvou hodinách) měnit odpočinuté námořníky. Je to dost únavné a otravné, v "klasickém" SH3 se při časové kompresi únava téměř neprojevovala, nemýlím-li se.

Dle toho jakou kompresi pouzivas. Myslim si, ze unava se pocita do 128x. Nebo dokonce do 64x... Ted nevim presne. Kdyz jedes na max. (1024x) - tak muzes plout klidne 3 dni v tahu a nikdo se ti neunavi.  ;-)

Marabu napsal:
Taky mě překvapilo, že přestože hraju realismus 100%, objevuje se konvoj či osamělá loď na mapě přesně, ne jen udáním hrubé polohy ve zprávě.
Díky za případné reakce. Dobrý lov.
Marabu

A proc ne? Tehle udaje dostavas od BdU a te je zbiraji od jinych ponorek, lodi a letadlove rozvedky. Kdyz potkas konvoj nebo lod, taky mas moznost poslat report o kontaktu a je tam presna poloha, kurs a rychlost... A kdyby te udaje byli nepresny nebo neplne, tak bys sel pred valecny soud  Laughing

Citovat
Příspěvek  
únava se projevuje do 32x nebo 64x. Od tohoto zvýšení výše dochází k simulaci střídání směn ( a nebo čemuž věřím víc : hra fixluje, nestřídá a jedna šichta vydrží makat klidně 10 dní v kuse bez známek únavy Laughing  )

Viele Torpeden - Ein Schiff !!!

Ban them ! Ban them all !!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek to Hans 
JJ.Nestridaji,makaji Very Happy .Po naslednem zpomaleni se ale vsichni hlasi na marodku,takze nakonec abych byl pak akceschopny,tak vyhlasuji vseobecny klid na luzku,ajdu spat do cca 20metru,at si odpocinou. Confused Jak bylo receno v nejakem filmu"Roubiky do ust,a zvisit rychlost na 3uzle" Very Happy

Citovat
Příspěvek  
Roubík do úst, Angelika se chce projet na vodních lyžích !!! Very Happy Very Happy Very Happy

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek  
citace:
Marabu napsal:

Mám stejný problém, po přeinstalaci SH III+ tGW + Plus Pack 3 + čeština do tGW se mi unavuje posádka.
Přeinstaloval jsem to vše už potřetí, vyčistil PC a pořád stejný problém. Doposud bylo vše v pořádku a bez problémů.
Když vypluji z Kielu, tak 250 km od Kielu je posádka tak unavená, že nemůžu hrát. Při kompresi času se to pouze zrychlí.
Dal jsem tady starý příspěvek, kde je tento problém zmíněný, ale asi nedořešený. Alespoň jsem na fóru nic nenašel.
Při instalaci tGW jsem dal 24 hodinový model. Hru mám origoš i s patchem 1.4. a jak říkám doposud ( cca 2 roky )nebyl problém.

Nevíte někdo co s tím ? Za případnou radu děkuji.

Osobní složka

Citovat
Příspěvek  
Myslim že default SH3 model by ti měl tenhle problém vyřešit

Viele Torpeden - Ein Schiff !!!

Ban them ! Ban them all !!!

Citovat
Příspěvek  
pri instalaci tgw jsem vynechal unavovy model a problem byl vyresen

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek  
nejlepší a nejméně otravné řešení je vypnout únavu  Smile

- Sniper Wolf, member of Special Forces Unit FOXHOUND

Kapitänleutnant Karl Ruprecht Kroenen - U-Flotilla Saltzwedel - U-123, Type IXB
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
to shadowblade, Hans Geher, HansEckelhaft:

Dík za rady, vše se vyřešilo pouze přeinstalací a vynechání 24 hodinového modelu z tGW.
Teď to chodí jak má a únavové modely se dají nastavit v SH.Commandru dle potřeby.

Jen je divné, že při první instalaci to únavový model z tGW vzalo.
Holt ty naše bedny nám někdy sežerou víc nervů než DD!  Very Happy

Osobní složka
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1