|
Strana 1 z 1
|
Autor |
Zpráva |
Marabu
Černý pasažér
|
Dotaz na "únavu"
Zdar, rád bych se zeptal... Právě jsem si nainstaloval TGW. Je to bezva, nesrovnatelné. Přesto mě nemile překvapilo, že přestože jsem při instalaci nastavil 24hodinový únavový model, na rozdíl od "klasického" SH3 jsem nucen při časové kompresi neustále (ve strojovně tak po dvou hodinách) měnit odpočinuté námořníky. Je to dost únavné a otravné, v "klasickém" SH3 se při časové kompresi únava téměř neprojevovala, nemýlím-li se.
Taky mě překvapilo, že přestože hraju realismus 100%, objevuje se konvoj či osamělá loď na mapě přesně, ne jen udáním hrubé polohy ve zprávě.
Díky za případné reakce. Dobrý lov.
Marabu
|
03. 08. 2007, 21:35 |
|
|
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral
Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
ad 1. nevím, mě to tohle nedělalo, možná bych zkusil použít SH3 Commandera více možností, zda není problém někde jinde
ad2. u tGW tomu tak je protože lze při instalaci vybrat doplňující mod:
Generic ship contact names - žádné nebo jen základní údaje o kontaktech
_________________ <<<Ubisoft je jednička!
"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
03. 08. 2007, 21:49 |
|
|
Marabu
Černý pasažér
|
Dík. Problém je, že když nastavím Generic ship contact names, pak se zase nezobrazují jména/třídy lodí v manuálu u periskopu či Zieloptik.
|
03. 08. 2007, 22:17 |
|
|
Lord_Denvil
Černý pasažér
|
Re: Dotaz na "únavu"
Marabu napsal:Zdar, rád bych se zeptal... Právě jsem si nainstaloval TGW. Je to bezva, nesrovnatelné. Přesto mě nemile překvapilo, že přestože jsem při instalaci nastavil 24hodinový únavový model, na rozdíl od "klasického" SH3 jsem nucen při časové kompresi neustále (ve strojovně tak po dvou hodinách) měnit odpočinuté námořníky. Je to dost únavné a otravné, v "klasickém" SH3 se při časové kompresi únava téměř neprojevovala, nemýlím-li se.
Dle toho jakou kompresi pouzivas. Myslim si, ze unava se pocita do 128x. Nebo dokonce do 64x... Ted nevim presne. Kdyz jedes na max. (1024x) - tak muzes plout klidne 3 dni v tahu a nikdo se ti neunavi. ;-)
Marabu napsal:Taky mě překvapilo, že přestože hraju realismus 100%, objevuje se konvoj či osamělá loď na mapě přesně, ne jen udáním hrubé polohy ve zprávě.
Díky za případné reakce. Dobrý lov.
Marabu
A proc ne? Tehle udaje dostavas od BdU a te je zbiraji od jinych ponorek, lodi a letadlove rozvedky. Kdyz potkas konvoj nebo lod, taky mas moznost poslat report o kontaktu a je tam presna poloha, kurs a rychlost... A kdyby te udaje byli nepresny nebo neplne, tak bys sel pred valecny soud
|
19. 11. 2008, 22:14 |
|
|
Hans Eckelhaft
Fregattenkapitän
Naloděn: 9.7.2007
Ponorka: U-122
Medaile: 27 ( více...)
|
|
19. 11. 2008, 23:11 |
|
|
Petr von Brunthal
Stabsoberbootsmann
Naloděn: 22.11.2007
Ponorka: U47
Medaile: 2 ( více...)
|
to Hans
JJ.Nestridaji,makaji .Po naslednem zpomaleni se ale vsichni hlasi na marodku,takze nakonec abych byl pak akceschopny,tak vyhlasuji vseobecny klid na luzku,ajdu spat do cca 20metru,at si odpocinou. Jak bylo receno v nejakem filmu"Roubiky do ust,a zvisit rychlost na 3uzle"
_________________ Co si o nasi lodi myslite,namorniku?Ze potrebuji projimadlo....A dale?Pohromade ji drzi jen halda trusu...
|
22. 11. 2008, 18:11 |
|
|
Riptor von R.I.P.
Kapitänleutnant
Naloděn: 8.6.2007
Ponorka: VII C U-93
Medaile: 14 ( více...)
|
|
23. 11. 2008, 12:48 |
|
|
S.Standa.Hunter III
Kapitänleutnant
Naloděn: 8.4.2009
Ponorka: U-67 IXC
Medaile: 30 ( více...)
|
citace:Marabu napsal:
Zdar, rád bych se zeptal... Právě jsem si nainstaloval TGW. Je to bezva, nesrovnatelné. Přesto mě nemile překvapilo, že přestože jsem při instalaci nastavil 24hodinový únavový model, na rozdíl od "klasického" SH3 jsem nucen při časové kompresi neustále (ve strojovně tak po dvou hodinách) měnit odpočinuté námořníky. Je to dost únavné a otravné, v "klasickém" SH3 se při časové kompresi únava téměř neprojevovala, nemýlím-li se.
Mám stejný problém, po přeinstalaci SH III+ tGW + Plus Pack 3 + čeština do tGW se mi unavuje posádka.
Přeinstaloval jsem to vše už potřetí, vyčistil PC a pořád stejný problém. Doposud bylo vše v pořádku a bez problémů.
Když vypluji z Kielu, tak 250 km od Kielu je posádka tak unavená, že nemůžu hrát. Při kompresi času se to pouze zrychlí.
Dal jsem tady starý příspěvek, kde je tento problém zmíněný, ale asi nedořešený. Alespoň jsem na fóru nic nenašel.
Při instalaci tGW jsem dal 24 hodinový model. Hru mám origoš i s patchem 1.4. a jak říkám doposud ( cca 2 roky )nebyl problém.
Nevíte někdo co s tím ? Za případnou radu děkuji.
_________________ Potápět a nebýt potopen!
Osobní složka
|
26. 05. 2009, 10:30 |
|
|
Hans Eckelhaft
Fregattenkapitän
Naloděn: 9.7.2007
Ponorka: U-122
Medaile: 27 ( více...)
|
|
26. 05. 2009, 10:57 |
|
|
Hans Geher
Kapitänleutnant
Naloděn: 1.4.2009
Ponorka: U-131 (IXC)
Medaile: 41 ( více...)
|
pri instalaci tgw jsem vynechal unavovy model a problem byl vyresen
|
26. 05. 2009, 13:26 |
|
|
Shadowblade
Stabsbootsmann
Naloděn: 15.8.2008
Ponorka: IXB U-123
Medaile: 2 ( více...)
|
nejlepší a nejméně otravné řešení je vypnout únavu
_________________ "I became a sniper. Hidden, watching everything through a rifle scope.
Now I could see war not from the inside, but from the outside, as an observer.
I watched the brutality...the stupidity of mankind through the scope of my rifle."
- Sniper Wolf, member of Special Forces Unit FOXHOUND
Kapitänleutnant Karl Ruprecht Kroenen - U-Flotilla Saltzwedel - U-123, Type IXB
|
26. 05. 2009, 13:54 |
|
|
S.Standa.Hunter III
Kapitänleutnant
Naloděn: 8.4.2009
Ponorka: U-67 IXC
Medaile: 30 ( více...)
|
to shadowblade, Hans Geher, HansEckelhaft:
Dík za rady, vše se vyřešilo pouze přeinstalací a vynechání 24 hodinového modelu z tGW.
Teď to chodí jak má a únavové modely se dají nastavit v SH.Commandru dle potřeby.
Jen je divné, že při první instalaci to únavový model z tGW vzalo.
Holt ty naše bedny nám někdy sežerou víc nervů než DD!
_________________ Potápět a nebýt potopen!
Osobní složka
|
27. 05. 2009, 10:41 |
|
|
|
Právě je 27. 12. 2024, 01:24 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 1
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|