Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 2 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Komunikace
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
Tak tak, + potřeba nakoupit headset, možná i vliv na zatížení připojení ....

ee, zbytečná komplikace  Very Happy  ... a vůbec, chat je vlastně simulátor Enigmy ( i když bez zprostředkování přes BdU  Very Happy ) .... btw kapitáni se taky během útoku nevykecávali s jinejma posádkama ( ani nemohli Smile )

a vůbec : já mám rád svůj klid a ticho a poslech diska co mi pouštěj DDčka a taky zpěv potápějících se lodí    Mr. Green

Viele Torpeden - Ein Schiff !!!

Ban them ! Ban them all !!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
takže se ti líbí U-Boot techno: ping,ping,bum,bum  Laughing  Surprised

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
samozřejmě, že by se jednotlivé servery musely oddělit........tohle bylo spíše jen jako návrh k zamyšlení a možná i sonda, je-li vůbec nějaká vůle takovou změnu učinit.........externí pohledy používám dost často, ale jak říkám - někdy je toho trochu víc a pak ani nestačím zaregistrovat, kdo, co a komu píše - jen mi to na okamžik probleskne a dost (jasně, je to tam dost dlouho, aby si to člověk stačil přečíst, ale momentálně řeším něco jiného a potom mi ten čas na přečtení chybí - všimnu si na poslední chvíli...)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
jj, chapu te a rozumim, ale neboj, za par misi se do toho dostanes tak, ze budes stihat skoro vse,
mne obcas taky neco utece, kdyz si clovek odskoci
Kdyz nekdo bude potrebovat neco dulezityho, tak to napise jeste jednou  Wink

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
to Hans E.: headset není vůbec tak nákladnou položkou - pokud už někdo dal tolik peněz, aby už před lety koupil SH3 (a uvažuje o koupi SH5), tak ani to prasátko doma rozbíjet nemusí....pár těch drobných vyklepe z kapes....spíše jde o nějaký konsensus, dohodu - řešit, neřešit, nechat při starém, chceme-li řešit, tak co musíme ošetřit, aby to fungovalo etc.....skoro bych to viděl na vyhlášení plebiscitu......ta komunikace by byla pohodlná, blesková, příliš by nerozptylovala pozornost.....ale jak říkám: hlas lidu, hlas Boží...

o věcech technických nemluvím - neumím posoudit, jak moc by to zatížilo a zpomalilo server........jak jsem napsal, netrvám na tom; pokud to většině vyhovuje, přizpůsobím se.....jen mi to opravdu přijde jednodušší a rychlejší....

Naposledy upravil mysak_bob dne 21. 08. 2009, 12:51, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
Wilhelm von Tiesenhausen napsal:
takže se ti líbí U-Boot techno: ping,ping,bum,bum  Laughing  Surprised

To Willy : ani moc ne, ale zase mě to udrží v bdělým stavu  Very Happy

To Racoon : já vim že je to pár set za obyč kvalitu, ale netoužim po tom : ... , jinak v pohodě, já tě taky chápu, ber v potaz že na každej návrh se vždy rozpoutá nějaká diskuze  Wink

jo a bacha na dabl příspěvky : edituj  Wink

Citovat
Příspěvek  
HansE:abys neusnul na torpédech  Laughing  je pravda že když se dlouho nic neděje, tak člověku končí ostražitost  Smile a proto radši action než klídek  Laughing

Citovat
Příspěvek  
Pěkná diskuze. Přiznám se, že z prvních čtyř startů v lize se mi podařilo vystartovat k hladině čtyřikrát.  Embarassed
Dvakrát naštěstí v hloubce. Je to asi o zvyku. Teď už mám klid, ale vždycky když píšu, tak si dávám majzla. Smile
To nechtěné vynoření mě fakt děsí.

Protože tady byl zmíněný i přehled ve hře, tak se zeptám. Asi starých mazáků. Když přeskakujete v externím pohledu z lodě na loď, pohled neskáče stejně.
Někdy loď vynechá. Samozřejmě neberu lodě před potopením. Máte na to nějaký fígl, nebo to poctivě datlujete až k hledané lodi?

Osobní složka

Citovat
Příspěvek  
Já to většinou rvu do lodi dokud nejde ke dnu ( min. 2 uhoři/1 loď ) čili neznačkuju a i když mi ani jedna z těch dvou lodí nejde ke dnu hned tak si to dokážu uhlídat a kamerou moc nešvenkuju, sem často server tak spíš než lodě hlídám kovboje Very Happy .

Pokud sem fakt blízko ( 500-700m ) tak nejdřív zkusim jen jednoho úhoře a zároveň se hned šteluju do pozice abych mohl případně dorážet, když to vyjde pohoda, když ne tak mám pořád šanci zasáhnout znova. Prostě útočím jen na několik cílů během hry, obvykle 4-6 podle situce. často sem rád i za dvě lodě Smile

Citovat
Příspěvek to Hans Eckelhaft 
Přesně, já to taky tak dělám. Je fakt, že u mě je to zvyk ze singlu. Tam ty lodě byly vždycky vydřené. Evil or Very Mad
Takže v lize se snažím střílet taky dvě torpéda na loď. Ovšem pak je paráda když se loď zlomí na to první,
bez zápisu jde ke dnu a druhé torpédo valí dál.  Smile

V tomto případě je asi lepší, když se vzájemně neslyšíme a máme jen NumLock. Na druhou stranu tak přicházíme o možnost naučit se od takto
postižených kolegů vybraná slova které třeba ještě neznáme. Wink

Osobní složka

Citovat
Příspěvek  
o svůj bohatý slovník vulgarismů jsem ochoten se s případnými zájemci podělit ( samozřejmě PM, jsme přeci slušně vychované forum  Very Happy )

Naposledy upravil Hans Eckelhaft dne 18. 09. 2009, 09:40, celkově upraveno 2 krát.

Citovat
Příspěvek  
takže už se těším na seznam vulgarit: doporučují 3 Hansové ze dvou  Laughing  Laughing

Citovat
Příspěvek  
ja, wirklich

Citovat
Příspěvek  
Osobně se domnívám, že je neskutečně málo používaná a opomíjená hláška :"Potop si co chceš Hansi, my počkáme až co zbyde"  Laughing

Citovat
Příspěvek  
Předpokládám Hansi, že tebou zmíněná hláška "Potop si co chceš Hansi, my počkáme až co zbyde",
je první  z tvého seznamu vulgarit, který jsi avizoval o tři příspěvky dříve.  Smile

Osobní složka
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 2 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další