|
Strana 1 z 4
|
Autor |
Zpráva |
von CGY
Leutnant z. S.
Naloděn: 6.9.2006
Medaile: 4 ( více...)
|
Miny
Jaké máte zkušenosti s minami (asi špatné, já vím ) ve hře ?
A co říkáte tomuto ? (převzato z DF UbiSoftu k SHIII)
von CGY
|
20. 09. 2006, 09:55 |
|
|
old_Mr_Grim
BdU Organisationsabteilung Konteradmiral
Ponorka: U-66 (IXC)
Medaile: 56 ( více...)
|
no jaký zkušennosti můžeme mít s minama
ve screenshots galerii se koukni na posledních pár príspěvků, několik min je tam "vyfocených"
vyskytujou se většinou v hloubkách kolem 15-20 metrů v okolí přístavů, ale celkem slušně se mezi nima dá prokličkovat (pokud je včas odhalíš)
jinak už mě tyhle mrchy připravili o pár ponorek hlavně v kanálu La Manche. škoda že nevím jestli se spouštěj kontaktem nebo magneticky. Kdyby byly kontaktní, pak by šly nadeplout.
ale tohle je horší, to nadeplout nejde
_________________ Ponorky jsou bezpečnější než letadla...důkazem tohoto tvrzení budiž fakt, že je mnohem více letadel pod vodou, než ponorek ve vzduchu.
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
|
20. 09. 2006, 12:46 |
|
|
Andreas von Ertztete
Kapitän z. S.
Naloděn: 5.9.2006
Ponorka: Většinou U-65, jinak kasárna Kiel v reálu Praha
Medaile: 7 ( více...)
|
Re: Miny
von CGY napsal:Jaké máte zkušenosti s minami (asi špatné, já vím ) ve hře ?
von CGY
No miny jsou mrchy Co si budem povídat. Nejhorší jsou kombinováné s protiponorkovou sítí
Ale opravdu se dá najít průplav mezi nimi a pak je to super
20. 09. 2006, 14:57 |
|
|
von CGY
Leutnant z. S.
Medaile: 4 ( více...)
|
Re: Miny
Andreas von Ertztete napsal:
No miny jsou mrchy Co si budem povídat. Nejhorší jsou kombinováné s protiponorkovou sítí
Ale opravdu se dá najít průplav mezi nimi a pak je to super
Zatím na ně mám kliku, ale hraju krátce. Takže prosím - jak se dá najít průplav mezi nimi (tedy bez "F12") ? Jen tak na periskop (viz foto výše) ?
A ještě jedna věc, když už jsi se zmínil - co s ponorkou provede síť ?
von CGY
|
20. 09. 2006, 15:01 |
|
|
Andreas von Ertztete
Kapitän z. S.
|
von CGY napsal:
Zatím na ně mám kliku, ale hraju krátce. Takže prosím - jak se dá najít průplav mezi nimi (tedy bez "F12") ? Jen tak na periskop (viz foto výše) ?
A ještě jedna věc, když už jsi se zmínil - co s ponorkou provede síť ?
von CGY
No miny zjistíš když jsi ponořenej - vysunutým periskopem(je pod hladinou). Já mám unreal UB, tak pod vodou vidím na kus před sebe. Stačí když najdeš jednu, tak tz ostatní jsou většinou (ne vždy) v řadě za sebou. To je průplav. Pak stačí držet kurz.
No a síť tě zamotá a uvězní. Na ponorkách byli potápěči, kteří jí dovedli vymotat, ale v SH3 to nejde.Když je nahoře na síti ještě mina, tak jak se tak meleš v síti jako vánoční kapr. Mina buchne a ..... Hotovo
20. 09. 2006, 15:22 |
|
|
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral
Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
1. Pokud nechceš F12 potom potom přes periskop, ovšem v posledních modech nejde ani to(v reálu to nešlo taky). Prostě jízda naslepo. V přístavech jsou většinou mnohem více u hladiny takže nepomůže ani plavba na hladině.
2. Sit ti zase až tak nic hrozného neudělá pokud si jí včas všimneš. Většinou ti jen trochu pocuchá hull, nebo tě táhne ke dnu. Když ale hodíš plnej zpět není problém.
to Grim:
Zatím všechny miny ve všech modech jsou dotekové.
_________________ <<<Ubisoft je jednička!
"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
20. 09. 2006, 15:50 |
|
|
old_Mr_Grim
BdU Organisationsabteilung Konteradmiral
Ponorka: U-66 (IXC)
Medaile: 56 ( více...)
|
tak to je dobry, ted jen je vcas odhalit, protoze plavba v realnem case be az tak moc nebere
jinak jak rika Sarroth protitorpedovou siti jde proplout bez problemu, ale pokud nechces opravovat tam kde se motaj DD, tak ji radsi obepluj
_________________ Ponorky jsou bezpečnější než letadla...důkazem tohoto tvrzení budiž fakt, že je mnohem více letadel pod vodou, než ponorek ve vzduchu.
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
|
20. 09. 2006, 18:07 |
|
|
Andreas von Ertztete
Kapitän z. S.
|
Sarroth napsal:
2. Sit ti zase až tak nic hrozného neudělá pokud si jí včas všimneš. Většinou ti jen trochu pocuchá hull, nebo tě táhne ke dnu. Když ale hodíš plnej zpět není problém.
Já mám jinou zkušenost - jak jsem popsal výše.Ze sítě jsem se nevymotal ani naplno vzad. A navíc tam byli miny, který buchly jak jsem tam v síti rachtal..
Ale je pravda, že jsem si jí nevšiml
21. 09. 2006, 11:37 |
|
|
Strangy
Stabsbootsmann
Ponorka: V ponorce
Medaile: 2 ( více...)
|
Včera jsem potkal když jsem vyjížděl z přístavu přátelskou ponorku, která si to šinula pěkně domů a koukám, že jede přímo do minovýho pole. To jsou voli...to nemaj plán zaminování, si říkám ....Tak jsem se přepnul na její pohled a sledoval jí. První minu minula asi o 5m, tak si řikám, že snad jim to dojde a blbci odtut zmizí, ale kdepak...pořád přímo zanosem. Zachvíli už jen bum a šli ke dnu. A představte si, že ty blbečci co byli na můstku tam byli i pod vodou a vesele si hlídkovali dál a vedle nich to bouchalo
|
21. 09. 2006, 13:29 |
|
|
Günther Königg
Kapitän z. S.
Ponorka: U-510
Medaile: 22 ( více...)
|
|
21. 09. 2006, 13:32 |
|
|
Andreas von Ertztete
Kapitän z. S.
|
|
21. 09. 2006, 14:50 |
|
|
andrew
Leutnant z. S.
Naloděn: 4.11.2006
Ponorka: U-50 typ VII B
Medaile: 2 ( více...)
|
Miny sa objavuju len v modoch?
_________________ Nikdy neruš nepriatela ked robí chybu.
Napoleon Bonaparte
|
04. 11. 2006, 19:50 |
|
|
Herr Flick
Kapitän z. S.
Ponorka: Miroslav okr ZNOJMO,BRNO
Medaile: 10 ( více...)
|
Pokud jsem si stačil všimnout tak jen v modech.RuB+GW.Netuším co nascriptuje SH3 GEN v základu
|
05. 11. 2006, 06:04 |
|
|
elksar
Kapitän z. S.
Naloděn: 14.9.2006
Ponorka: U-263
Medaile: 16 ( více...)
|
Herr Flick napsal:Pokud jsem si stačil všimnout tak jen v modech.RuB+GW.Netuším co nascriptuje SH3 GEN v základu
Dle tohoto popisu soudím, že jde o kombinaci RuB + GW, ano? Je možné do GW přidat něco na vylepšení ? Sice nevím co bychom vylepšili (snad textury, letecký provoz), ale kto to ví, odpoví a napoví....
pluj hluboko, pomalu a potichu...
|
05. 11. 2006, 09:27 |
|
|
Herr Flick
Kapitän z. S.
Ponorka: Miroslav okr ZNOJMO,BRNO
Medaile: 10 ( více...)
|
elksar napsal:Herr Flick napsal:Pokud jsem si stačil všimnout tak jen v modech.RuB+GW.Netuším co nascriptuje SH3 GEN v základu
Dle tohoto popisu soudím, že jde o kombinaci RuB + GW, ano? Je možné do GW přidat něco na vylepšení ? Sice nevím co bychom vylepšili (snad textury, letecký provoz), ale kto to ví, odpoví a napoví....
pluj hluboko, pomalu a potichu...
NE žádná kombinace
|
05. 11. 2006, 10:50 |
|
|
|
Právě je 26. 11. 2024, 14:23 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 4
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|