Aha
tak to soráč. Mě se to ani nepodařilo stáhnout, jen ten patch :/. Zkusím o tom ještě taky něco vygooglit. Jinak OLC 2 mě pod GWX3 jede v poho, takže s tou špatnou kompatibilitou to nebude tak vážné, jak psali na subsimu.
EDIT:
Mod dělaný pro GWX 3. Jednotlivé varianty modu přidávají do hry nové herní "modely":
"OLC 'Gold' MkII ~ Option 1 ~ Environment and GUI"
GUI = Upravené prostředí, mraky, lodě, kouř lodí za horizontem atd. Manuální zaměřovací systém pro střelbu torpéd - viz předchozí verze OLC.
"OLC 'Gold' MkII ~ Option 2 ~ Environment and GUI with LRT"
LRT = Long Repair Time - dlouhé časy oprav = Výrazně upravený model poškození ponorky, doba oprav je řádově delší. Jednou mě těžce poškodili (5 sekcí rozdrbaných + do 2 mě teklo) a všechny škody sem opravil za cca 3 dny
Byl sem rád, že sem přežil ... výrazně ovlivňující prvek hry srovnatelný s modelem poškození u Chuck Novis Modu!
"OLC 'Gold' MkII ~ Option 3 ~ Environment with EDE and GUI"
EDE = Enhanced Damage Effects = vylepšené efekty poškození lodí/ponorky - viditelné poškození lodí při střelbě z palubního děla/po zásahu torpéda + lepší grafika výbuchů.
"OLC 'Gold' MkII ~ Option 4 ~ Environment with EDE and GUI with LRT"
Mod od přidává vše výše popsané.
Instaluje (přes JSGME) se pouze jedna z variant (option)!!!
Kromě výše uvedených vyšel ještě update
"OLC-Gold-MkIId-Update", který se instaluje nakonec po výběru jednoho z výše uvedených Options.
Vše stáhnutelné na:
http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=147667&highlight=olc+Gold&page=42
Salut KvB
Naposledy upravil Karl von Bahnhof dne 07. 01. 2011, 16:57, celkově upraveno 3 krát.