Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Hlubiné miny a práce zdravotníka ???
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Hlubiné miny a práce zdravotníka ??? 
Hraji SH teprve krátce a ták mám 4 tázky.

za 1, Můžou dorpédoborcům dojít hlubíné nálože ??? ( zdá se mi, že ne....v těch nosičích jich mají furt stejně a neubívaj!!)

za 2, Jak pracuje zdravotník ??? Uvedu příklad, mám raněného muže a co s ním musím udělat ? Stačí ho dát na ubikaci a dát tam i zdravotníka, nebo je v tom jiný fígl.

za 3, Dá se nějak zamezit tomu, aby při nastavení podmořského útoku šla část posádky okamžitě do opravárenské čety.

za 4, dá se nějakým tlačítkem na klávesnici přidělit muže ke kanonu a aby automaticky zahájili palbu, nebo t omusím dělat neustále přes velitel na můstku, přidělit muže ke kanonu a teprve pak střílet....

díky za odpovědi

Citovat
Příspěvek  
ad 1: záleží na verzi hry - tuším že v defaultu jim nálože nedojdou - ve vyšších verzích už pak ano.
ad 2: pravděpodobně ano, ale pořádně vyzkoušený to nemám - většinou mam v ponorce mrtvoly a ne raněný Sad
ad 3: nedá, leda posádku manuálně rozdělit do jednotlivých sekci (torpédovny, el.motory...)
ad 4: když jsi vynořenej a je příznivý počasí, tak stačí v F7 klepnout na hladinový útok (tím ti k dělu nastoupí posádka) a pak přes UZO, periskop nebo dalekohled stačí označit cíl a zmáčknout mezerník, tím ti posádka u děla začne pálit po označeném cíli, ale radši používám manuál, protože botíci jsou levý jak turecká šavle a hodně ran jde mimo.

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek Re: Hlubiné miny a práce zdravotníka ??? 
Wothan napsal:
Hraji SH teprve krátce a ták mám 4 tázky.
za 1, Můžou dorpédoborcům dojít hlubíné nálože ??? ( zdá se mi, že ne....v těch nosičích jich mají furt stejně a neubívaj!!)
za 2, Jak pracuje zdravotník ??? Uvedu příklad, mám raněného muže a co s ním musím udělat ? Stačí ho dát na ubikaci a dát tam i zdravotníka, nebo je v tom jiný fígl.
za 3, Dá se nějak zamezit tomu, aby při nastavení podmořského útoku šla část posádky okamžitě do opravárenské čety.
za 4, dá se nějakým tlačítkem na klávesnici přidělit muže ke kanonu a aby automaticky zahájili palbu, nebo t omusím dělat neustále přes velitel na můstku, přidělit muže ke kanonu a teprve pak střílet....

díky za odpovědi

Jen doplním s těma zdravotníkama. Když máš na palubě raněného a dáš ho do ubikace se zdravotníkem, tak Ti chlápka sice nevyléčí, ale alespoň Ti nezemře. Když ho nedáš ke zdravotníkovi, tak Ti umře a pak musíš najmout nového.

Když vlk tak Grey Wolf
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
uz sa va, postestilo ze ste dopravili raneneho naspat domov a ziskali ste medailu pre zraneneho, dufam ze mna chapete?  Laughing  ja som uz dva krat dopravil takto polomrtveho ale zadna medaila za statecnost grrrrrrrrrr  Wink

Citovat
Příspěvek  
Rado napsal:
uz sa va, postestilo ze ste dopravili raneneho naspat domov a ziskali ste medailu pre zraneneho, dufam ze mna chapete?  Laughing  ja som uz dva krat dopravil takto polomrtveho ale zadna medaila za statecnost grrrrrrrrrr  Wink

No jasně... Very Happy teda myslím tím že jsem taky dostal kulový... Confused  Confused  Very Happy

Když vlk tak Grey Wolf

Citovat
Příspěvek  
Rado napsal:
uz sa va, postestilo ze ste dopravili raneneho naspat domov a ziskali ste medailu pre zraneneho, dufam ze mna chapete? ja som uz dva krat dopravil takto polomrtveho ale zadna medaila za statecnost

jj, medaily za zraneni uz jsem parkrat pro zachranenyho namornika dostal, ale pro me osobne teda jeste ne Smile

Citovat
Příspěvek  
Raz sa na mna vrhlo zopar lietadiel a zabili mi jednoho dostojnika, poddostojnika a namornika a jednoho namornika mi poranili...dal som ho do ubikaci k doktorovi a po asi 2 dnoch sa mi vyliecil Very Happy  ale ziadnu medailu som mu dat nemohol Crying or Very sad

Citovat
Příspěvek  
to se me stalo taky, vzdycky se me ty zmetci vylecej a ja jim nemuzu dat medaili

Osobní složka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1