|
Strana 1 z 2
|
| Autor |
Zpráva |
Raza007
Černý pasažér
|
 Návody
Neví nějdo jestli k SH5 jsou nějaké cheaty. Dík za odpověď
|
| 26. 10. 2010, 19:21 |
|
 |
Milan L.
Oberfähnrich z. S.

Naloděn: 22.8.2007
Medaile: 2 ( více...)
|
To Raza007: To si snad děláš legraci. Ubi nebylo schopno kromě "životopisu" posádky a pár obecných blbostí vydat ani funkční manuál, a ty chceš cheaty! K čemu ti u simulátoru budou? To není hra s nějakými utajenými úkoly. Prostě vykonáváš funkci velitele ponorky a buď uspěješ nebo ne. Podle výsledků kupuješ lepší vybavení lodi. Když to bude moc těžké, snížíš si obtížnost třeba až na nulu, hru si projdeš a pak zvyšuješ náročnost. To vše máš volitelné, účelem je naučit se dobře ovládat - simulovat - řízení ponorky v boji. Pokud vím, u žádného simulátoru včetně třeba leteckého Il-2 žádné cheaty nejsou, u SH3 a 4 taky ne. A nemáš tady ani takovou pomůcku jako autopilot v IL-2. Žádný autokapitán neexistuje.
_________________ nemám
|
| 27. 10. 2010, 01:11 |
|
 |
majklvorisek
Fähnrich z. S.

Naloděn: 3.4.2010
Ponorka: x-1
|
Taky to nechápu k čemu budou nějaký cheaty naprosto zbytečný. Jestli ti jde o nesmrtelnost nebo o to abys měl neomezeně torpéd tak fakt nevím a kredity si načerpáš po pár plavbách není co řešit. A autokapitán mě dostal to je dobrý.
_________________ Zamiřit vystřelit a pak jen sledovat divadlo
|
| 27. 10. 2010, 07:48 |
|
 |
Shark
Stabsoberbootsmann

Naloděn: 25.3.2010
Ponorka: U-22
|
Autokapitán  tak to mě taky dostalo !!!
_________________ Rychlo Kurz potápění:Náááádech výdech,Nádech,výdech,výdech,výdech,Náááááádech.....
|
| 27. 10. 2010, 08:34 |
 |
 |
Tupoun
Stabsbootsmann

Naloděn: 17.5.2010
|
Existuje trainer, ale ani ten neumí přidat torpéda.
|
| 27. 10. 2010, 17:42 |
|
 |
Shark
Stabsoberbootsmann

|
funkce zásobování by se hodila .... ale sem teprve v červenci roku 40 takže nemám nárok
_________________ Rychlo Kurz potápění:Náááádech výdech,Nádech,výdech,výdech,výdech,Náááááádech.....
|
| 27. 10. 2010, 18:17 |
 |
 |
Milan L.
Oberfähnrich z. S.

|
To Shark: Nezoufej. Ono je to tady jak u kouzelníků - já byl v norské kampani na fotoprůzkumu Bergenu, spotřeboval jsem všecky torpéda na "invazní" britskou flotilu (která vzápětí oživla) a protože jsem je měl mít na Narvik a britské bitevníky, připluly za mnou další dvě ponorky a tak nějak káravě (jen do vrhačů, ani ň navíc) mně torpéda dobily. Bez dotazu, jako dobrá víla. A byly v prachu dřív, než jsem v úžasu sklapl hubu. Čili " čudá sa tu dejů" ako by povedal Hogen. Třeba Neptun dopustí a dostaneš dárek.
_________________ nemám
|
| 28. 10. 2010, 20:20 |
|
 |
brejlounCZ
Oberfähnrich z. S.

Naloděn: 4.3.2010
Ponorka: U-97 VIIC
Medaile: 3 ( více...)
|
|
| 28. 10. 2010, 20:34 |
|
 |
Shark
Stabsoberbootsmann

|
děkuji za povzbuzení Milane... jinak má hra i příběh? Myslím tím jestli se třeba dozvím něco víc o námořnících než jen životopisy ....? jsou ve hře nějaké nečekané zvraty ? nebo je to jako u předchozích dílů že si v podstatě příběh vytváříme svím stylem hraní....
|
| 28. 10. 2010, 20:49 |
 |
 |
Hogen
Kapitänleutnant

Naloděn: 14.3.2010
Ponorka: U-170 typ IXC
Medaile: 28 ( více...)
|
|
| 28. 10. 2010, 21:04 |
|
 |
Shark
Stabsoberbootsmann

|
Ikdyž sem tolik od páteho dílu nečekal tak někdy i čumím co tam všechno je
|
| 28. 10. 2010, 21:07 |
 |
 |
Milan L.
Oberfähnrich z. S.

|
To Shark: Čumět teprve budeš, až třeba u Malty budeš honit britské ponorky a ptát se, kdo že jich měl vlastně víc. Jestli měl Hitler loděnice, tak briti asi líheň a pěstovali je jak slepice. A DD a křižníky jim posílal darem sám bůh z nebe - jeden potopíš = máš dva další. Jen ty úkolované bitevníky jaksi nic.
Ale nechci tě strašit, Hogen asi taky ne, ostatně by to nebylo nic platné, to je jako hrozit sebevrahovi že ho zabiješ, když se podřízne. Už to máš, seš v tom s námi a bašta. Ale neboj, tak strašné to zas není díky ohromné snaze moderů - ti z toho teprve udělali hru (i když o simulátoru mám jiné představy) přesto že všechny blbosti nemohli opravit. Teď už to jde hrát, a ani ty dialogy nejsou tak strašné, logicky jdou s dějem hry a dokážou se i měnit. Začali dobře a pak to usekli nedodělané a nouzově ukončené. Ale je naděje (prý!) na RUB.
Jen na dokreslení: hra začala po vydání bez kormidla a kompasu!!! Musel jsi strkat loď po mapě a hodně se nás nedostalo ani do přístavu. Dovedu si představit námořníka bez kompasu (mohl mít Jakubovu hůlku) ale nedovedu si představit třeba Féničany plácat rukama do vody aby drželi směr. No ale uvidíš sám. Jinak je to i docela chytlavé a výborné na výcvik sebeovládání.
_________________ nemám
|
| 28. 10. 2010, 22:15 |
|
 |
Shark
Stabsoberbootsmann

|
No Milane zní to zajimavě  ...je to taková maličkost co mě v každé serii chybí a to jsou nechvalně známe vlčí smečky ...  a nebo možnost zaútočit na konvoj na hladině jakoto dělali ty největší esa . ale myslimže tohle právě chybí každému .Nicméně hra svoje kouzlo má a hlavně tu netvrdím že mě nabaví  myslim si že hra za to stojí !!!
|
| 29. 10. 2010, 10:33 |
 |
 |
Hogen
Kapitänleutnant

Naloděn: 14.3.2010
Ponorka: U-170 typ IXC
Medaile: 28 ( více...)
|
Sharku ak chceš zažiť atmosferu vlčích smečiek, tak Ti nič nebráni. Stačí keď si pozrieš vlákno multiplayer a konkrétne Ligu Die Kapitäne a užiješ si tu správnu atmosféru. A útočiť na konvoj na hladine môžeš tiež pokiaľ to zvládneš ako Tebou citované esa. Iniciatíve sa medze nekladú  Keď to vyskúšaš daj vedieť! Ja som to skúšal a bolo to sado-maso
Naposledy upravil Hogen dne 29. 10. 2010, 11:18, celkově upraveno 1 krát.
_________________ Hogen

|
| 29. 10. 2010, 11:17 |
|
 |
Shark
Stabsoberbootsmann

|
No Hogu náhodou jsem to zkoušel ale je strašně malá pravděpodobnost že tě netrfí ...  a ten multiplayer jdu hned vyzkoušet !!!
|
| 29. 10. 2010, 12:07 |
 |
 |
|
|
Právě je 19. 03. 2026, 18:01 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 2
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|