Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další
Návody
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Návody 
Neví nějdo jestli k SH5 jsou nějaké cheaty. Dík za odpověď

Citovat
Příspěvek  
To Raza007: To si snad děláš legraci. Ubi nebylo schopno kromě  "životopisu" posádky a pár obecných blbostí vydat ani funkční manuál, a ty chceš cheaty! K čemu ti u simulátoru budou? To není hra s nějakými utajenými úkoly. Prostě vykonáváš funkci velitele ponorky a buď uspěješ nebo ne. Podle výsledků kupuješ lepší vybavení lodi. Když to bude moc těžké, snížíš si obtížnost třeba až na nulu, hru si projdeš a pak zvyšuješ náročnost. To vše máš volitelné, účelem je naučit se dobře ovládat - simulovat - řízení ponorky v boji. Pokud vím, u žádného simulátoru včetně třeba leteckého Il-2 žádné cheaty nejsou, u SH3 a 4 taky ne. A nemáš tady ani takovou pomůcku jako autopilot v IL-2. Žádný autokapitán neexistuje.

Citovat
Příspěvek  
Taky to nechápu k čemu budou nějaký cheaty naprosto zbytečný. Jestli ti jde o nesmrtelnost nebo o to abys měl neomezeně torpéd tak fakt nevím a kredity si načerpáš po pár plavbách není co řešit. A autokapitán  mě dostal to je dobrý.

Citovat
Příspěvek  
Autokapitán Very Happy tak to mě taky dostalo !!!

Citovat
Příspěvek  
Existuje trainer, ale ani ten neumí přidat torpéda. razz

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
funkce zásobování by se hodila .... ale sem teprve v červenci roku 40 takže nemám nárok Very Happy

Citovat
Příspěvek  
To Shark: Nezoufej. Ono je to tady jak u kouzelníků - já byl v norské kampani na fotoprůzkumu Bergenu, spotřeboval jsem všecky torpéda na  "invazní" britskou flotilu (která vzápětí oživla) a protože jsem je měl mít na Narvik a britské bitevníky, připluly za mnou další dvě ponorky a tak nějak káravě (jen do vrhačů, ani ň navíc) mně torpéda dobily. Bez dotazu, jako dobrá víla. A byly v prachu dřív, než jsem v úžasu sklapl hubu. Čili  " čudá sa tu dejů" ako by povedal Hogen. Třeba Neptun dopustí a dostaneš dárek.

Citovat
Příspěvek  
jzs zas by někdo podváděl!kam ti dněšní hráči spějou? Question  Rolling Eyes  Laughing

super Lidi ta funkce hledat je FAKT DOBRÁ!!!Tak ji používejte ne? Kapitan
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
děkuji za povzbuzení Milane... jinak má hra i příběh? Myslím tím jestli se třeba dozvím něco víc o námořnících  než jen životopisy  ....? jsou ve hře nějaké nečekané zvraty ? nebo je to jako u předchozích dílů že si v podstatě příběh vytváříme svím stylem hraní....

Citovat
Příspěvek  
No nečakaných zvratov tu je na pozvracanie, ale to zistíš sám. No a príbehy námornikov tu určite nie su žiadne dokonca ani nemôžeš rozhodnuť kto kde bude. Môžeš viesť s nimi akože dialog o ničom. Sám zistíš že sa v hre dejú veci priam prečudesné!! Ale vydrž a budeš spasený.. niekedy aj nasr..ý! Laughing

Citovat
Příspěvek  
Ikdyž sem tolik od páteho dílu nečekal tak někdy i čumím co tam všechno je Very Happy

Citovat
Příspěvek  
To Shark: Čumět teprve budeš, až třeba u Malty budeš honit britské ponorky a ptát se, kdo že jich měl vlastně víc. Jestli měl Hitler loděnice, tak briti asi líheň a pěstovali je jak slepice. A DD a křižníky jim posílal darem sám bůh z nebe - jeden potopíš = máš dva další. Jen ty úkolované bitevníky jaksi nic.
Ale nechci tě strašit, Hogen asi taky ne, ostatně by to nebylo nic platné, to je jako hrozit sebevrahovi že ho zabiješ, když se podřízne. Už to máš, seš v tom s námi a bašta. Ale neboj, tak strašné to zas není díky ohromné snaze moderů - ti z toho teprve udělali hru (i když o simulátoru mám jiné představy) přesto že všechny blbosti nemohli opravit. Teď už to jde hrát, a ani ty dialogy nejsou tak strašné, logicky jdou s dějem hry a dokážou se i měnit. Začali dobře a pak to usekli nedodělané a nouzově ukončené. Ale je naděje (prý!) na RUB.
Jen na dokreslení: hra začala po vydání bez kormidla a kompasu!!! Musel jsi strkat loď po mapě a hodně se nás nedostalo ani do přístavu. Dovedu si představit námořníka bez kompasu (mohl mít Jakubovu hůlku) ale nedovedu si představit třeba Féničany plácat rukama do vody aby drželi směr. No ale uvidíš sám. Jinak je to i docela chytlavé a výborné na výcvik sebeovládání.

Citovat
Příspěvek  
No Milane zní to zajimavě Smile ...je to taková maličkost co mě v každé serii chybí a to jsou nechvalně známe vlčí smečky ...Very Happy a nebo možnost zaútočit na konvoj na hladině jakoto dělali ty největší esa . ale myslimže tohle právě chybí každému .Nicméně hra svoje kouzlo má a hlavně tu netvrdím že mě nabaví Very Happy myslim si že hra za to stojí !!!

Citovat
Příspěvek  
Sharku ak chceš zažiť atmosferu vlčích smečiek, tak Ti nič nebráni. Stačí keď si pozrieš vlákno multiplayer a konkrétne Ligu Die Kapitäne a užiješ si tu správnu atmosféru. A útočiť na konvoj na hladine môžeš tiež pokiaľ to zvládneš ako Tebou citované esa. Iniciatíve sa medze nekladú Very Happy Keď to vyskúšaš daj vedieť! Ja som to skúšal a bolo to sado-maso Surprised

Naposledy upravil Hogen dne 29. 10. 2010, 11:18, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek  
No Hogu náhodou jsem to zkoušel ale je strašně malá pravděpodobnost že tě netrfí ...Very Happy a ten multiplayer jdu hned vyzkoušet !!!

Zaslat odpověď Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další