Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 3
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
SH5 nejde
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek SH5 nejde 
Zdravím!
Dneska mi přišla Sběratelská Edice SH5.Nainstaluju,atd. a pak první problém:Nejde stáhnout patch píše mi něco o fatální chybě a nejde ani spustit hra protože mi prý nejde internet přitom ten šlape jak blesk ale podle něj tam prostě není.Ví někdo v čem je problém?Já už sem bezradný
 Crying or Very sad

super Lidi ta funkce hledat je FAKT DOBRÁ!!!Tak ji používejte ne? Kapitan
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
Myslim ze treba vypnut firewall teda udelit vynimky pre Sh5 popripade ubisoft pichovinu.A to nielen vo windovse ale aj v antiviraku ak mas napr Aviru a jej firewall.Skus ci to je tym...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
A ještě se podívej, jestli nejedeš přes proxy server. Pak by si musel zadat číslo přiděleného portu. Když nepomůže nic z toho, tak buď na providera nebo reklamace.

Edit: Nedalo mi to a teď jsem spustil zkušebně hru. Všechno v pohodě, dokonce jestli včera byla ta údržba, tak se mi zdá jako by synchronizace jela o něco rychleji.

Naposledy upravil Milan L. dne 14. 07. 2010, 17:09, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek  
ono to spis bude chtit preinstalovat.

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
A pak vyhodit. Laughing

Citovat
Příspěvek  
Ale Tupoune, to snad zase ne, za ty peníze. Nemusí být hned tak zle. Jestli není nekompatibilita v počítači, měl by to buď řešit poskytovatel připojení, protože ten by měl vědět o případných omezeních. Ještě mi napadá - byla tu výstraha!- neinstalovals to do "Program Files"? Já jsem se vůbec vyhnul instalaci na systémový disk a dávám tyhle věci na druhý fyzický disk, aby byly bezpečně odděleny od hlavního disku. Zatím se mi to osvědčuje.

Citovat
Příspěvek  
tak problém vyřešen!3el sem z Win 7 na Win XP a jede to!!!!Dík všem Smile

Citovat
Příspěvek  
Prokristapána, vždyť je to nová hra, a donutila tě downgradovat! No to pro "sedmičky" není zrovna nejlepší reklama. Brejloune, nezapomněl jsi v těch sedmičkách nastavit správně administrátorská práva? Běžně jedou jen s uživatelskými a pak ti nějaké "vylomeniny" s instalacemi a  internetem prostě nedovolí. Já jsem se už ve Vistě doslova dobýval do vlastního kompu a důsledkem taky bylo že Visty i "sedmičky" šly pryč. Microsofti si asi myslí že máme v soukromých kompech přinejmenším mobilizační plány obrany státu.

Citovat
Příspěvek  
já tam měl stejně viry a nemohl sem najít DVD s Win 7 tak sem tam hodil XP a jede tak to dál neřešim

Citovat
Příspěvek  
Vím že to sem moc nepatří ale já bych to stěmi vistami a sedmičkami zhrnul do přísloví. Proč to dělat jednoduše když to jde složitě. Crying or Very sad

Kdokoliv by sáhl na mojí svobodu , vytrhl bych ze zdi cihlu i kdyby tomělo být holou rukou a tou cihlou bych ho umlátil (T.G.Masaryk)

Citovat
Příspěvek  
Co se tyce Vist, naprosto souhlasim, o W7 bych uz polemizoval.

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Pokud si dobre vzpominam, nesmi se pod sedmickama instalovat do adresare program files kvuli nedostatku prav. Mi SH5 pod sedmickama jede teda spolehliveji nez pod XP.

Citovat
Příspěvek nejde 
už fakt nemužu.... Evil or Very Mad  před týdnem jsem si koupil SH5-naistaluju vše normálko jak by mělo a? a nic....prostě se hra nezapne...skoušel jsem asi 4x reinstal....stahoval nějaký patche i když mi to tam nabídlo k instalaci tak jsem potvrdil....teď jsem fakt nas*anej tak jsem si to zkusil i stáhnout z netu Sad  a  uplně stejně....NEJDE! Crying or Very sad  asi zustanu u 3..... Sad

Citovat
Příspěvek  
To Dave: aj ja som bol nastvany nakoniec som zistil ze v zavislosti od toho aky mas antivir a firewall ta hra robi problemy.Vsetkym jej sucastiam som musel povolit vynimku v antivire aj vo firewalle samotnej hre, ubisoftluncher a este aj autopatch....Skus sa zamerat tymto smerom ked ti to ako pises nainstalovalo normalne

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Dave, ta hra až na výpravu a některé detaily je ... no všelijaká, ale je ověřeno, že na běžných konfiguracích celkem i u slabších mašin jede. Zkus to co radí Piit, neinstaluj to do Program Files, ověř si administrátorská práva a pak si zkus zjistit, jestli se ti to s něčím nepere - většinou to, s čím se to hádá, začne víceméně blbnout taky. Jestliže to téměř všem jde, musí být chyba u tebe - to je zákon. Ještě si ověř bezchybnost DVD s hrou. A důkladně a třeba několikrát si prověř nastavení antiviru a firewalu jak ti radí Piit. Tohle vypadá opravdu na blokaci.

Zaslat odpověď Strana 1 z 3
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další