Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
výbuchy a proud vody
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek výbuchy a proud vody 
Ahoj mám menší problém při jakém koli výbuchu nebo proudu vody od šroubů se textury výbuch sekají po obrázcích nevíte někdo jak tohle vyřešit?

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
mně to dělálo taky. A dělal to procesor. Byl slabounkej... Very Happy jelikož grafárnu a RAMku mám dobrou

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
to bude ono mám procesou jen 2 ghz tak děkuji za radu

Citovat
Příspěvek  
Už to tady tuším psalo více kapitánů či např na subsimu. HW to na 99% případů nebude resp sám můžu potvrdit(u mě to bylo jen u zásahů do vody třeba dělem nebo kulometem. Výbuchy či stékání vody po ponorce apod naopak OK), že se to děje i na značně dostačujících strojích. Nemluvě o tom, že v ten moment se vše ostatní vykreslovalo a počítalo OK. Těžko říct čím to je, pravděpodobně odfláknutá optimalizace některých prvků.

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"

Citovat
Příspěvek  
Mě to dělá skoro u všeho: výbuchy ,tekoucí voda po ponorce ,při střelbě z děla zustává záblesk několik vteřin, dokonce i u některých né u všech popraskaných ventylů v ponorce (každopádně děkuji za odpovědi)

Citovat
Příspěvek  
Mne jdou vybuchy,voda atd. na jednicku,ale jakmile vlezu do ponorky,tak se to seka jako krava.....zajimave na tom je,ze treba ve vezi to jde normal,ale pokud jdu po druhem zebriku dolu,tak se to zacina plynule sekat.... tzn.cim vice jsem dole,tim vice se to seka..... melo by to byt spise naopak.... Question

Naposledy upravil messer dne 06. 04. 2010, 15:46, celkově upraveno 1 krát.

Nejhorší je srážka s blbcem.....

Citovat
Příspěvek  
taky mám problém když je na obzoru více lodí třeba konvoj ale kdž slezu  ponorky tak je še OK

Citovat
Příspěvek  
nevíte náhodou jestli to bude upravovat patch? Protože ty výbechy a voda jsou fakt otřesné.

Citovat
Příspěvek  
Oficiální seznam oprav v patchi 1,2 je zatím tento: http://silenthunter.cz/forum/viewtopic.php?t=1645

"Každý ponorkář zcela jistě v srdci cítil záři širého moře a úkolu, jenž mu byl svěřen, cítil se bohatý jako král a s nikým by své místo nevyměnil."

"Heslo U-Bootwaffe: Jsme solidní firma."

Velkoadmirál Karl Dönitz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
počkej chceš říct že je to bug ? já myslel že vmím případě je to procesor mam totiž jen 2 ghz

Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1