Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Málo bodů za potopení lodě
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Málo bodů za potopení lodě 
Může mi někdo pomoct? Potřeboval bych někde přepsat počet bodů, které dostanu za potopení lodi. Za potopení DD dostanu asi 75 bodů a to je strašně málo. Abych si mohl koupit typ VII potřeboval bych potopit 34 Dédéček nebo jinou spoustu lodí. Už jsem se tady dočetl, jak změnit počet získaných bodů za splnění mise (dojet do čtverce a 24 hodin hlídkovat). Takže pokud bych chtěl body, můžu si nastavit za dokončení míse 100 000 bodů a mám do konce války vystaráno, ale to není ono. Chtěl bych za loď získat přibližně dvojnásobek toho, co dostávám teď.
Děkuji Sad

Správný kapitán, jde ke dnu i se svou lodí.-Ono to u ponorek většinou ani jinak nejde Very Happy
U-BOOT VIIB U53 kapitán Ernst-Gunther Heinick
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
D:\Program files\Ubisoft\SilentHunterIII\data\Sea

Tam si vybereš loď, u kteréchceš editovat, složku erozklikneš a otevřeš tamní .cfg v poznámkovém bloku. Najdi si kolonku "RenownAwarded" a u ní si napič číslo, kolik chceš dostávat renownu Wink  a jinak tlačítko hledat, je to tu

Viele Torpeden, ein Schiff.
Hans Eckelhaft!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
Tak zkus něco většího např. tušim že za C2 je 180 za C3 asi 240 renown coastal nebo small merchant jsou po 60, ale to asi nehraješ základ co?

Rychle a stylově.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
Díky Buggy,
 funguje to. Jenom dost dlouho trvá než všechny soubory přepíšu. Very Happy
PS: Omlovám se za zavedení nového topicu-nevěděl jsem že už ady něco takového je Embarassed

Správný kapitán, jde ke dnu i se svou lodí.-Ono to u ponorek většinou ani jinak nejde Very Happy
U-BOOT VIIB U53 kapitán Ernst-Gunther Heinick
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
zavisi na tomhle i pocet medaili atd.? ma na to vliv?

Citovat
Příspěvek  
ne

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport

Citovat
Příspěvek  
vazne? hral sem bez toho potopil sem deset lodi za plavbu jen tankery - nic  a s tim jeden costal mech. a dostal sem rytirskej kriz

Citovat
Příspěvek  
nevim co myslis "bez toho" a "s tim"?

vyjadruj se jasne

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport

Citovat
Příspěvek  
bez chetu a s cheatem

Citovat
Příspěvek  
cheat - myslis upravu renownu nebo "osetreni - NoCD"
pokud upravu renownu , tak to ma vliv na medaile, protoze to je i dano ziskanym renownem
ono asi bude rozdil, kdyz se ti pripise misto 100 bodu, treba 1000 nebo 10000 nebo kolik si tam napises
ale pak uz to se simulaci kariery nema nic spolecnyho, akorat z toho vyrobis jeste vetsi arkadu nez zakladni SH3 je

pokud myslis "osetreni", tak to na to nema vliv

Naposledy upravil mysak_bob dne 19. 02. 2011, 16:25, celkově upraveno 1 krát.

Die Kapitane transport

Citovat
Příspěvek  
To myšák_bob: A kde prosím tě najdu kolik je bodů za merchanty, na kartě Sea jsou hlavně válečné a pomocné lodě, dole jsou obchodníci zvlášť ale buď tomu blbě rozumím, nebo u nich renown není vypsaný - myslím v GWX. Jde mi o to, že někdy body naskočí, jindy potopím C3, hlásí se mi potopení, počkám si u ní a když třeba ulovím jen tu jednu, tak vím že ji mám, ale nic se nepřipíše.

Citovat
Příspěvek  
Nemůže to být tím, že jsou ty parchanti (merchanty) neutralni? To by se ti bude renown odecetl nebo nepricetl zadny.

Naposledy upravil Vancik dne 05. 03. 2011, 19:09, celkově upraveno 1 krát.

Rychle a stylově.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
To Vancík: Vyloučeno, to jsem si ověřil. Pálil jsem z 500 metrů a byla to jasně anglická vlajka (zvětšeno v periskopu). Taky se mi stává, že s aktivovaným Open Hatch módem mi občas zmizí zbrojní důstojník, ale počet zůstává 5. Nebo se mi vypíše, abych doplnil počet poddůstojníků, přitom mám plný stav. Ani funkce Shift +F2 nejde, průlezy zůstanou trvale otevřené. S něčím to musí kolidovat, tak jsem chtěl vědět pod čím a kde jsou ty merchanty vedené, abych si mohl ověřit co všechno mi mizí a případně upravit pořadí módů, i když vlastně užívám jen čtyři včetně češtiny.

Citovat
Příspěvek  
Zdarec námořníci.
Mám dotaz, který sem tu ještě nikde nenašel = závisí hodnota renownu pouze na množství potopených lodí a splnění úkolu, nebo se taky odvíjí od typu ponorky, se kterou se plavíte? Hraju totiž GWX 3, 100% realitu, ponorka typ IIA, ale mám podezření, že se mi tam vloudila nějaká chbyka, páč po splnění patroly dostanu řádově 50 - 300 renownu (a těch 300 bylo za potopených víc jak 10 000 BRT s kačenou!!!). Myslím si, že se mi vůbec nepřičítají body za splnění mise (cílový sektor + 24h hlídkování).

Naposledy upravil Karl von Bahnhof dne 24. 06. 2011, 10:14, celkově upraveno 1 krát.

Zaslat odpověď Strana 1 z 1