|
Strana 1 z 1
|
| Autor |
Zpráva |
K4L4shNlKoV
Gefreiter

Naloděn: 12.9.2009
Medaile: nic
|
 Trable kanonýrovy
Zdar mořští vlci,
Mám takový problémek. Nainstaloval jsem mod Real Fleet Boat v 1,4. Dělám dělostřelecký tutorial a za nic na světě se mi nedaří tu lod potopit. Už jsem do ní vystřílel aspon 20 protipancéřových a 20 výbušných šrapnelů a furt nic ... Zkoušel jsem střílet do stožárů, do věží, i do samotného trupu, i přímo do čáry ponoru ... v naději že se potopí. Ale světě div se ... lod sice hoří ale po přiblížení kamerou jsem zjistil, že na trupu nemá ani šrámek... Jde sice jenom o tutorial .. ale vrtá mi to hlavou .. Co vy na to ?
|
| 12. 09. 2009, 23:25 |
|
 |
Vancik
Oberleutnant z. S.

Naloděn: 10.4.2009
Ponorka: U-410 VII/C
Medaile: 10 ( více...)
|
|
| 12. 09. 2009, 23:28 |
 |
 |
K4L4shNlKoV
Gefreiter

|
Díky za radu ... zkusím to
Nicméně ted jsem si všiml ještě jedné věci. Ty mi s tím asi neporadíš, ale potom, co jsem si nainstalovat ten MOD, tak mám na navigační mapě kolem svý ponorky takovou, jakoby šablonu ve tvaru kulatého pravítka (nevím jak jinak to popsat) - to by bylo o.k., jenže se mi nezobrazují na mapě nepřátelksé lodě ... Což předtím šlo bez problému .... Co sakra s tím ? Pro začátečníka jako jsem já je to dost podstatná věc
|
| 12. 09. 2009, 23:39 |
|
 |
Vancik
Oberleutnant z. S.

|
|
| 12. 09. 2009, 23:49 |
 |
 |
mysak_bob
BdU Operationsabteilung Vizeadmiral

Naloděn: 5.1.2007
Ponorka: U-123
Medaile: 64 ( více...)
|
to je tak tezky si procist vlakno (vicemene prvni pulku) o modu RFB?
_________________ Chlapi, čtěte to forum. Je toho tady opravdu dost a často se ptáte na to, co tu je už popsáno. Děkuji

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
|
| 13. 09. 2009, 08:03 |
|
 |
K4L4shNlKoV
Gefreiter

|
No tak jsem to vlákno pročetl ... Zjistil jsem, že je v tom Modu zredukována účinnost střel palubního děla. Je prý téměř nemožné potopit velkou nákladní lod. Tak mě napadá, k čemu to dělo potom je ? Ale k tomu zobrazování lodí na mapě jsem nic nenašel  Můžete mi říct na rovinu ? Jestli je to součást modu a nic s tím nenadělám ? V options menu je všechno jak má být. Docela mě to štve, protože jsem myslel že uroven realističnosti je volitelná
|
| 13. 09. 2009, 09:57 |
|
 |
Bobo Wolf
Kapitänleutnant

Naloděn: 3.5.2009
Ponorka: U-105 / IXB
Medaile: 34 ( více...)
|
K4L4shNlKoV, úroveň školácké realističnosti je volitelná. Ale pokud chceš vědět jak to bylo doopravdy, že vyrazíš na misi, vrátíš se bez torpéd, nábojů s jedním merchantem na kontě, tak si to namoduj jako mazák. Uvidíš, že s přibývající praxí začne přibývat i BRT. Jinak právě ty mody upravují účinnost, tak jak to skutečně bylo a ne, že potopíš tanker na tři rány z děla, kapišto?
_________________ V náruči smrti do světa ticha...

Dodám nové i repasuju staré akumulátory do notebooků, vrtaček, RC modelů, záložních zdrojů, airsoft guns apod. Akumulátory AFA do ponorek nejsou, došly válečné zásoby olova
|
| 13. 09. 2009, 10:16 |
|
 |
K4L4shNlKoV
Gefreiter

|
Bobo Wolf: To máš pravdu, to se rovnou můžu učit manuální zaměřování a všechno ostatní ...  to bude trvat než se to naučim
|
| 13. 09. 2009, 10:34 |
|
 |
Vancik
Oberleutnant z. S.

|
|
| 13. 09. 2009, 10:38 |
 |
 |
Bobo Wolf
Kapitänleutnant

Naloděn: 3.5.2009
Ponorka: U-105 / IXB
Medaile: 34 ( více...)
|
K4L4shNlKoV, jasně žádný učený z nebe nespadl, ale až budeš mít v oku úhly, rychlosti, střelbu bez periskopu na odhad, když ti ho v boji zničí, tak tě to bude úplně jinak bavit. Hlavně začni manuál na notes a pak jdi na kotouč. Je docela složitý kotouč pochopit, ale zmákneš to. Např. zbr.důstojníka jsem si zapnul až před 14cti dny, protže realita je taková, že tam je aby makal a ne luštil křížovky a makal já
_________________ V náruči smrti do světa ticha...

Dodám nové i repasuju staré akumulátory do notebooků, vrtaček, RC modelů, záložních zdrojů, airsoft guns apod. Akumulátory AFA do ponorek nejsou, došly válečné zásoby olova
|
| 13. 09. 2009, 11:52 |
|
 |
K4L4shNlKoV
Gefreiter

|
Pánové, měli jste pravdu. Ted hraju na úroven realističnosti 92 a je to opravdu jiné kafe. Pořádně jsem si to torpédování v tutorialu nacvičil a ted vyrážím na svou první misi. Vyplul jsem z přístavu za východu slunce za zvuků hudby tehdejší doby. Super atmosféra !  Snad bude mise úspěšná.
|
| 14. 09. 2009, 11:23 |
|
 |
Vancik
Oberleutnant z. S.

|
|
| 14. 09. 2009, 14:45 |
 |
 |
Ithron
Stabsgefreiter

Naloděn: 16.9.2009
|
Také není jedno z jaké dálky střílíš, čím dál jsi tím mají střely menší průraznost, a zkušeností také zjistíš kde ma která loď slabé místo a pak stačí pár zásahů a loď půjde 100% ke dnu. Nemusíš do ní totiž střílet až do té doby dokud nevybuchne. Stačí ji pár dobrých zásahů a pak ji nechat na pokoji, ona za nějaký čas nabere vodu a půjde ke dnu, jen si nesmíš předtavovat že to bude hned, chvíli to trvá než takový kolos klesne. Jedna obecná rada: nabij výbušné granáty a tref se do můstku, tím loď ochromíš neboť pravděpodobně zabiješ kapitána a kormidelníka, další slabina bývá strojovna a záď lodi. Pár protipancéřových střel ti do nich provrtá díry a pak stačí na ta místa pár výstřelů výbušnými střelami a loď začně hořet a brzy exploduje. Stejně je tomu u torpédových útoků. Když nevíš kam se máš trefit tak do lodi vypálíš pět torpéd a nic moc ji to neudělá, když ale víš kde má slabinu a nastavíš správnou hloubku tak stačí jediné torpédo a loď to má sečtené.
|
| 20. 09. 2009, 04:23 |
|
 |
|
|
Právě je 20. 03. 2026, 18:44 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 1
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|