Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Urceni smeru plavby
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Urceni smeru plavby 
Ja se hrozne omlouvam za novy dotaz kery ste tu urcite uz nekde zodpovedeli, kazdopadne hodinu tady na to cucim a nemuzu to najit. Radiozprava mi napise ze 46.23S a 14.59Z. a ja nevim co stemihle souradnicemi. Hra je v cestine. Muzete mi pls napsat jak z techhle cisel neco rozumneho skutim?
Diky moc kucí

Citovat
Příspěvek  
No já většinou na radio zprávy nereaguju a držim se daného úkolu (čtverec AZ-50 atd.)

většínou to udává souřadnice konvoje ,ale já sem vždy úplně mimo takže ho stejně nestihnu teda jestli je to tak.

Posádka U-1205 ......
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek to Wonder Figi 
a co takhle oprasit znalosti ze zemepisu 5-te tridy  Wink
mas to 46,23stupne severni sirky a 14,59stupnu zapadni delky

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
2 U-3500: No pokud hraje campaign v Indickym oceánu z Penangu, tak mu čtverec moc nepomůže Smile Proto to má udané v zeměpisné šířce a délce  Smile

Naposledy upravil Riptor von R.I.P. dne 21. 08. 2008, 12:04, celkově upraveno 1 krát.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1