Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 4 z 4
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Systémové požadavky
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
asi to pujde, nez pojede, zvlast, kdyz si tam das patche  Wink

EDIT: ackoliv ted nevim, jestli si to nedela kontrolu pameti pri instalaci  Embarassed

Naposledy upravil mysak_bob dne 20. 05. 2008, 21:14, celkově upraveno 1 krát.

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Prosím o smazání, spletl jsem si téma SH III a SH IV

Naposledy upravil GOSIG dne 20. 05. 2008, 21:15, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
Ja mam taky 512 RAM a de mi to,ani se to nekouse Laughing

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
Helldog von Decrypter napsal:
Ja mam taky 512 RAM a de mi to,ani se to nekouse Laughing
ja zase 1Gb a trocha mi to trha...Keby som trocha  stiahol nastavenie,slo by to v pohode.Treba mi dokupit +1Gb a snad uz nebude s nicim problem..

Citovat
Příspěvek  
Tak to jo sice se mi to ztahuje pomalu a jeste musim cekat 2 dny ale snad to bude za to stát,protoze trojka je perfektni..Jo a jeste sem zapomel dodat ze mam Intel Pentium 4....1,80Ghz take máálo že..??

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek  
to nevim,ja mam Athlon 2,2Ghz Laughing

Citovat
Příspěvek  
a neseka se..??? tak vono to chce 2Ghz tak snad se nic nestane kdyz mam 1800hmz nee..???

Citovat
Příspěvek  
Helldog von Decrypter napsal:
to nevim,ja mam Athlon 2,2Ghz Laughing

Máš Athlon 2,2GHz nebo 2200+?

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
2,2Ghz

Citovat
Příspěvek Ale jede to 
Tak jsem to po 3 dnech stáhl,nainstaloval a pustil moc jsem nevěřil že to pojede,ale naštěsti se to rozjelo.Ani se mi to neseka jen při nejakem to vybuchu,když na to čumím z blizka,ale jinak to jede v poho i na ty 512 paměti  Rolling Eyes

Citovat
Příspěvek Notebook 
Chlapi jedete to někdo na noteboku?Ty nároky u PC sou už snad každýmu jasný.Podle toho co tady čtu tak věřim že by mi to mohlo na střední fachat,SH3 GWX2.1 mi jede v pohodě.
turion x2 2,2 ghz.  3Gb ram.  Ati 3470 256MB.  vista.Každopádně je otázka jak si noťas s tak extrémní hrou poradí Question

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek Re: Notebook 
Na mé sestavě jedu na rozlišení 1152x864 na omezenou LOD objektů, částice na polovic a vypnutou volumetrickou mlhu. Jinak vše zaplné a jede to průmerně 60fps. žádné zácuky jsem nezaznamenal.

p.s. neodpovídám na předešlou otázku

Citovat
Příspěvek  
Konečně jsem si zase koupil Silent Huntera,zatím tedy jenom trojku (nová zlevněná edice od UbiSoftu) a zajímalo by mne jestli má cenu si kupovat i čtyřku, teď taky spadla trochu s cenou, je to už hratelné ? Dřív si na to lidi dost stěžovali. Nu a u III mě docela rozladilo to že nikde není možnost změny rozlišení -vše běží  v prastarých 1050x768, mám vistu takže nevím jestli by tam fungoval návod co platí pro XP. Kupodivu ačkoliv mám myslím mašinu na SH III a pravděpodobně i IV dostačující (Q6600, 4GB RAM (nakonec se je povedlo zprovoznit) snad jen grafika je trochu starší ale bude se měnit (X1950GT)tak se občas stane že to z těch 270FPS spadne najednou na šest, kurzor je vláčný a hra celkově pomalá. Trochu divné ne ?

Citovat
Příspěvek  
anabaz... ja som mal 1,6GHz sempron-ku a islo to..

Citovat
Příspěvek  
Tak už jsem se před chvílí zbláznil a vrazil do kysny 3GB RAM. Fakt mě neba, když se mi přikusuje oblíbená hra Mad

edit: Tak jdu právě montovat novou grafiku. Trochu jsem si dnes udělal radůstku Surprised

Naposledy upravil Bobo Wolf dne 05. 06. 2009, 17:15, celkově upraveno 1 krát.

Dodám nové i repasuju staré akumulátory do notebooků, vrtaček, RC modelů, záložních zdrojů, airsoft guns apod. Akumulátory AFA do ponorek nejsou, došly válečné zásoby olova razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 4 z 4
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4