|
Strana 1 z 1
|
| Autor |
Zpráva |
hiroc
Leutnant z. S.

Naloděn: 10.1.2008
Ponorka: U 198
Medaile: 4 ( více...)
|
 |Problém| V TDC nejde nastavit hodnota 0.
Prosim vás sh4 mě nejde nastavit nulová hodnota hloubky torpeda maximalně jde jen 1 je to normalní nebo ne v sh 3 to šlo. je to problém havně při utoku na DD
které mají malí ponor a několikrát jse mě stalo že ho torpedo podeplulo . PS hraji bez modu v 1.4
Naposledy upravil Sarroth dne 15. 02. 2008, 18:52, celkově upraveno 1 krát.
|
| 10. 01. 2008, 01:46 |
|
 |
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral

Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
Tak ono to je vlastně i technicky neproveditelné protože 0 je hladina vody. Ono to nejde ani v SH3, pořád tam ta jedna čárka zůstane. SH4 někdy blbne at s patchem 1.4 či s modem nebo bez něj. Některé lodě nají špatnou "dimenzi". Mě se to taky někdy stává i stávalo, že torpédo podplave. Utěšuj se tím, že to je dle reálu(i když tady jde o chybu), americká torpéda měla velký problém s udržením hloubky(a nejen to).
_________________ <<<Ubisoft je jednička!

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
| 10. 01. 2008, 02:10 |
|
 |
hiroc
Leutnant z. S.

|
No něco na tom bude ale mam pocit že v sh3 to snad šlo ,, nebo já nevím každopádně když jsem nastavil minimalní hodnotu tak mě torpedo vyskakovalo nad hladinu . Jo mimochodem skoušel jsi někdy v sh4 ta malá torpeda myslím mk 18,20 měla by být akusticky naváděná ale nějak se nechtějí navádět.
|
| 10. 01. 2008, 02:20 |
|
 |
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral

Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
To ano, to se mě ještě taky nepovedlo, aby to torpédo bralo těsně u hladiny. Mám pocit, že přes všechny dosavadní patche je minimální hloubka torpéda fixovaná na defaultní nastavení.
Myslíš "Cutie"? http://silenthunter.czweb.org/forum/viewtopic.php?t=423
Pokud ano tak ne k tomu jsme se ještě nedostal.
_________________ <<<Ubisoft je jednička!

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
| 10. 01. 2008, 02:28 |
|
 |
elksar
Kapitän z. S.

Naloděn: 14.9.2006
Ponorka: U-263
Medaile: 16 ( více...)
|
|
| 10. 01. 2008, 08:29 |
|
 |
hiroc
Leutnant z. S.

|
Znovu tudíš opakovaně jsem rozehrál sh4 asi pátá mise jedno DD  si mě chitlo na mělčině (asi 18m takže jen pediskopová hloubka) já jsem se okamžitě ponořil zastavil motory tichej chod a čekám co DD udělá , schodilo pár min uplně vedle a začne točit kolečko , vzdálenost 658m torpéda 1a2 nastavím na největší rychlost a nejnižší ponor odpálím a co se stane obě torpéda podplují DDčku pod komínem ale co jsou to hloupí japonci a tak si toho nevšimly DD dotáčí kolečko a já se stejným nastavením pálím ze zadních torpédometů a zase nic , no až na to že tentokrát si toho všimly zajímá mě jestly se dá v sh4 potopit DD na férovku na děla to je sebevražda a torpédem se nechytám není na to nějaký mod a stalo se to někomu také
|
| 11. 01. 2008, 02:00 |
|
 |
|
|
Právě je 24. 03. 2026, 15:38 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 1
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|