Problémy, které se často objevují a jejich řešení:
----------------------------------------------------
O: Jak ukončím patrolu?
Ř:1. Hra jde ukončit všude(pokud jsi na hladině a nikde v dosahu něpřátelská loď) klávesou Esc a Exit Patrol. Nedostaneš ale žádné bonusové Renow.
2. V momentu, kdy jsi alespoň 30km od domovského přístavu, klávesou Esc a Exit Patrol. Dostaneš nějaké Renow za navrácení se do domovského přístavu.
O: Když spustím hru, tak mám zelenou vodu, červený mraky a tak. Moře je třebas průhledný a tak podobně. Uvnitř ponorky jsou námořníci zelený. Čím to je?
Ř: Silent Hunter III. potřebuje grafickou kartu, která podporuje minimálně Pixel Shadery verze 1.1. Zda podmínku splňujete nebo ne se můžete podívat v adresáři support/detection tool/?
O: Vystřelil jsem na cíl, torpédo loď zasáhlo ale nevybouchlo. Co s tím?
Ř: Torpédo mohlo selhat, nebo narazit do lodě ve špatném úhlu. Pro zamezení první možnosti používejte v nastavení reality vypnutou volbu selhávání torpéd (tuším dude torpedo), pro zamezení druhé možnosti se snažte trefovat lodě v úhlu co nejvíce se blížícímu 90°.
O: Jak mám manuálně zaměřovat torpéda? Lítá to všude možně a nemůžu nic trefit?
Ř: Navštivte pro inspiraci následující stránku: http://www.letka13.sk/forum/viewtopic.php?t=948&postdays=0&postorder=asc&start=150
O: Nedobíjí se mi torpéda, co má dělat? V zásobě jich pár ještě mám.
Ř: Toto může mít několik příčin:
1)na obrazovce torpéd jste si vypnuli autoload- ručně tedy vyberte, kam se které torpédo bude loadovat
2)v torpédových místnostech máte málo mužů nebo jsou velmi unavení- přidejte tam nějaké další členy posádky
3)nacházíte se v režimu tichého chodu- při něm se torpéda nenabíjí
4)torpéda se nabíjejí po jednom, nečekejte tedy, že se vám budou loadovat všechny najednou
5) Pokud máte torpéda už jen v externích rezervách, musíte je ručně přetáhnout do rezerv uvnitř ponorky- počítejte s tím, že se tam budou loadovat dost dlouho a musíte přitom být logicky na hladině
O: Dokončil jsem misi, jsem v přístavu ale nemůžu si dokoupit do ponorky žádné nové vybavení, posádka mi nejde povýšit apod.
Ř: Musíte se vždy vrátit do domovského přístavu, který máte zadaný v brífinku mise. Pokud zakotvíte někde jinde, budou vám doplněny zásoby torpéd i paliva, ale nebudete moci upgradovat ponorku ani povyšovat či vzdělávat členy posádky. Pokud vám to po spuštění mise hlásí hlídkový sektor 0, je to přesně ono- musíte se prostě vrátit do výchozí základny.
O:Obsluha kulometů nereaguje na letadla.
Ř:Jedná se o bug. Po přidělení obsluhy kulometů namačkejte F4 - T - F4 - F - F4 - G - F4 , to obsluhu "probere" a začne střílet. Také nezapomeňte přes zbraňového důstojníka nastavit fire at will a vzdálenost(nejlépe na střední až krátkou vzdálernost
O: Válčím už dost dlouho na ponorce typu VII (verze B,C?), a chtěl bych vyzkoušet nějakou jinou. Žádnej novej typ se mi ale neukazuje, co mám dělat?
Ř: U určitých flotil typ třebas IX nedostaneš nikdy, je to dělaný podle reálu a musíš se tedy nechat převelet k flotile, kde typ IX používali.
O: Jak mohu poslat na ponorkové velitelství hlášení o nepřátelském konvoji?musí to být
Ř: Musí to být konvoj, musíš vidět obchodní lodě, musíš být na hladině, a stejně to ten report taky někdy nepošle . Jinak technicky zm
Naposledy upravil Sarroth dne 27. 05. 2007, 19:47, celkově upraveno 2 krát.