|
Strana 1 z 1
|
| Autor |
Zpráva |
Milan L.
Oberfähnrich z. S.

Naloděn: 22.8.2007
Medaile: 2 ( více...)
|
 Jaká je a co znamená nabídka v pomocných základnách?
Dobrý den. Lituji že obtěžuju, zas mám něco. Mám hlídku u severních Marian už od 4. ledna do 28 března herního času, potopeno přes 120.000 tun tonáže a už jsem dvakrát musel doplnit vše (jednou u nové základny Tulagi, podruhé u bezejmenného ostrůvku kdesi mezi Midwají a Šalamounovými ostrovy z lodi, která stále mění pozici a je pokaždé jinde. Je-li dosažitelná - barevná ikona (první dekáda měsíce.) Jinak je zašedlá.
Ale chtěl bych se zeptat, co znamená u těchto etapových stanic nabídka "Odložit". Co znamená nabídka "Vybavit" je mi jasné, dokonce se vyplatí žádat o vybavení dvakrát, poprvé vám dají jen část materiálu, vyhlásíte poplach posádce, vypnete a zase zapnete dobíjení torpéd, ta se nastrkají do torpédometů a druhé vybavení doplní uvolněné zásobníky, takže opět vyrážíte s plným palebným průměrem. Je škoda, že není možnost lehčích oprav které nejdou na moři (poškození trupu na 2% z kolize s torpédoborcem.
Jak se zdá, stále mne velení na hlídkách drží strašně dlouho a na hlášení o stavu nereaguje. I kdyby mne po skončení mise jmenovali čímkoliv, tříměsíční - a více-! doba hlídek je otrava.
_________________ nemám
|
| 18. 04. 2008, 09:29 |
|
 |
Wara
Befehlshaber der U-Boote Admiral

Naloděn: 3.9.2006
Medaile: 11 ( více...)
|
 Re: Jaká je a co znamená nabídka v pomocných základnách?
Milan L. napsal:
Ale chtěl bych se zeptat, co znamená u těchto etapových stanic nabídka "Odložit". Co znamená nabídka "Vybavit" je mi jasné, dokonce se vyplatí žádat o vybavení dvakrát, poprvé vám dají jen část materiálu,
no odložit je podle mě to, že tím dáš najevo, že momentálně nechceš nic doplnit, ne?
_________________ War... War never changes...
-----------------------------------------------------------------------
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
|
| 18. 04. 2008, 15:22 |
|
 |
Milan L.
Oberfähnrich z. S.

|
 Re: Re:Jaká je a co znamená nabídka v pomocných základnách?
Díky, takže to asi bude ono. Ale mám teď mnohem závažnější dotaz technického rázu, a nechci kvůli tomu otevírat nové téma. Nebo bych měl? Posuď:
Občas používám "poloautomatiku" k zamíření torpéd, jejich rychlosti, nastavení hloubky ("pod kýl"), nastavení úhlu předběhu a pod. Zaměření samotné nechávám na automatice a na mapě útoku to doladím. Ale od včerejška, kdy jsem za 500! - koupil obyčejná elektrická torpéda s dosahem 3600m a rychlostí 29 uzlů se mi to všechno zbláznilo. Stopky zobrazí okamžitě konečnou mez (tu ohnivě rudou ručičku) a doběhnou dřív než samotné torpédo, které je ale i tak vystřelené jako z praku a letí tak rychle, že ho na mapě útoku nestačím sledovat. Vzdálenost 4 kiláků (nebo mil) uletí za pár vteřin. A hra přitom běží v normálním čase, zrychlení 1x. Počítač přitom jede normálně, ve Winech žádná chyba. Vypadá to, že se zbláznil nebo zasekl TDC, někde jsem se doslechl že jde nějak vynulovat na počáteční stav, ale nevím kdy a jak. Takže každou radu vítám. Sice bych teď trefil snad i Yamato v Japonsku, "poprava" torpédoborců doprovodu je otázka pár vteřin (všech!) ale to už není ono. Zajímavé je, že když nastavím pomalou rychlost, stopky začnou fungovat přesně a rychlost torpéda se umoudří a celkem odpovídá. Takže kdyby někdo věděl...díky moc!
_________________ nemám
|
| 20. 04. 2008, 09:44 |
|
 |
Wara
Befehlshaber der U-Boote Admiral

Naloděn: 3.9.2006
Medaile: 11 ( více...)
|
hmm, tak to jsem ještě neslyšel, zřejmě nějaký supertorpéda
_________________ War... War never changes...
-----------------------------------------------------------------------
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
|
| 20. 04. 2008, 19:33 |
|
 |
Milan L.
Oberfähnrich z. S.

|
Měla by to být normální elektrická torpéda, tuším Mark 13 s rychlostí jen 29 uzlů a dosahem 3600 metrů. Jenže jak je nakoupím, lítají jak blázen a zblbnou i normální běžná torpéda, nastavená na rychlý chod. Asi je to výsledek toho, že kombinuju manuální a automatické zaměřování TDC. Je to vidět z toho, že stopky nejsou s torpédem sladěné. Ručička stopek někdy doběhne i když je torpédo ještě na půl cesty, a jindy už dávno zasáhne cíl a stopky ještě ukazují do cíle třeba minutu. Prostě chyba za chybou.
_________________ nemám
|
| 21. 04. 2008, 19:46 |
|
 |
|
|
Právě je 29. 03. 2026, 10:23 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 1
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|