Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další
|Problém| Patch 1.1 a CZ
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Patch 1.1 ach jo 
čau lidi, stahnul sem si ten českej patch v domění že mi tam hodí češtinu ale píše to tohle -  

Někde sem tu kdysi čet, že se musí stahnout nějakej patch 1.1 pro centralní evropu nebo co, že má víc MB (já mam totiž anglickou verzi a tenhle patch jak myslím je jen pro českou). Ale už tu ten příspěvek nemůžu za živýho boha najít.

Poradíte ? Díky ..

PS: Patch 1.2 a 1.3 jdou spustit bez problémů

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek Re: Patch 1.1 ach jo 
Vollf napsal:
čau lidi, stahnul sem si ten českej patch v domění že mi tam hodí češtinu ale píše to tohle -  

Někde sem tu kdysi čet, že se musí stahnout nějakej patch 1.1 pro centralní evropu nebo co, že má víc MB (já mam totiž anglickou verzi a tenhle patch jak myslím je jen pro českou). Ale už tu ten příspěvek nemůžu za živýho boha najít.

Poradíte ? Díky ..

PS: Patch 1.2 a 1.3 jdou spustit bez problémů

Ahoj tak tady maš link na patch 1.1   http://games.softpedia.com/progDownload/Silent-Hunter-4-Wolves-of-the-Pacific-English-Patch-Download-14409.html

Naposledy upravil mysak_bob dne 28. 10. 2007, 12:57, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek  
No jo ale ten mi tam nepřidá češtinu ne ?

Citovat
Příspěvek  
Vollf napsal:
No jo ale ten mi tam nepřidá češtinu ne ?

Tak to nevim...

Citovat
Příspěvek  
On je problém, že poté co bylo veřejně známo, že patch přidává i CZ byl stažen a nahrazen. Jedině že by ti někdo uploadnul původní verzi.

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"

Citovat
Příspěvek  
Tak to mi ho někdo uploadnětel.... prosííííííííí mmm

Citovat
Příspěvek  
Taky se přimlouvám.Upněte prosím někdo ten patch s češtinou!!!Bez češtiny si moc neškrtnu.

Citovat
Příspěvek  
black.artur napsal:
Taky se přimlouvám.Upněte prosím někdo ten patch s češtinou!!!Bez češtiny si moc neškrtnu.

ale no tak, češtinu na ponorkovém simulátoru opravdu moc nepotřebuješ...
když si pustíš jednu dvě zkušební mise a výrazy které nepochopíš si někam napíšeš a pak s pomocí slovníku přeložíš, tak si nejen pořádně zahraješ silent huntera, ale navíc se naučíš pár nových slovíček, což se ti v dnešní době určitě bude hodit...
třebas já se anglicky nejvíc naučil z Fallouta, Baldurs Gate, Jagged Alliance apod., ke kterýmžto hrám v době jejich vydání naštěstí nevycházely okamžitě lokalizační balíčky Smile...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek |Problém| Patch 1.1 a CZ 
Nazdar........Já už tu psal včera, tak díky, že jste mi pomohli.
Chtěl jsem se ještě poptat na tu češtinu. Já vím, že se to tu ohledně češtiny řešilo,
prošel jsem si všechny odkazy na tomto foru o češtině, ale mám problém Sad  ...... Češtinu přidává nějaký patch
a nevím, který to je.........Je to patch 1.1??      Já jsem někde na netu našel, že patch 1.2 přidá Cz,
tak jsem ho nainstaloval a nic. Furt to bylo ENG.

PLS poradte mi, jak na tu CZ......              
 Jo a omlouvám se, že toto téma zase otvírám!!! Rolling Eyes
                                                                                                                                                                                                       Dík

Naposledy upravil Sarroth dne 15. 02. 2008, 18:45, celkově upraveno 2 krát.

Citovat
Příspěvek  
http://silenthunter.cz/forum/viewtopic.php?t=475
musis pres v1.1EasternEurope

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Aha, takže stačí stáhnou patch 1.1 a budu tam mít CZ!!!!!!

Vadí, když už mám nainstlovaný patch 1.4   ???????

Citovat
Příspěvek  
no, prinejhorsim si to nainstalujes znova.
1.0, 1.1, 1.4

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Moc díky..................PLS můžeš mi ještě napsat odkaz, který funguje............totíž všechny co jsem tady na foru objevil bud nefungujou, nebo za stahování musím platit nebo co (viz  ,,http://rapidshare.com/files/30856490/Silent_Hunter_4_1.1_EastEurope_by_LOrd.part1.rar,,)

Dík

Citovat
Příspěvek  
platit nemusis, jen si musis pockat

Die Kapitane transport

Citovat
Příspěvek  
Sorry, že furt otravuju, ale jak se odtamtud stahuje????????????? Furt tam něco mačkám a nic.............. Very Happy

Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další