Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
|Problém| Jak nastavovat torpéda?
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek |Problém| Jak nastavovat torpéda? 
Používám manuální nastavení, takže mi přední torpéda lítají hezky rovně nebo v rozmezí +-20 stupňů; jenže zadní torpédomety střílí kamsi doprčic (zřejmě na maximum 135 stupňů) a k tomu se nahodile stáčí doprava nebo doleva. Dá se to nějak uřídit, aspoň kam se stáčí...? Nejlepší by bylo kdyby se mi taky vypouštěly rovně...

Naposledy upravil Sarroth dne 15. 02. 2008, 18:58, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek  
a nemas vzdau naladovany akusticky navadeny torpeda??? to by vysvetlovalo aspon to zdanlive nahodile vychylovani vpavo vlevo

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
old_Mr_Grim napsal:
a nemas vzdau naladovany akusticky navadeny torpeda??? to by vysvetlovalo aspon to zdanlive nahodile vychylovani vpavo vlevo

Jak to poznám...? (jsem nováček  Embarassed ). Vypadají jako obyč Mk14, ale hlásí mi to občas že to nemůže zamířit (vyřeší se to když se periskopem zaměřím na cíl, ale i tak to často střílí na druhou stranu). Jo a jak si můžu brát další torpéda...? Jde mi jen komplet doplnit všechno (ale vím že v kanceláři bylo víc typů na výběr). No a ještě k torpédům - je pravda že výbuch pod kýlem jenom sníží ponor...? Celkově je to dost zvláštní....někdy to pod kýlem odrovná i velkou starou nákladní loď že se převrátí, jindy něco vybuchne a příště ani jedno, jen o metr klesne a nic  Idea

ADD// podle popisu MK14

každopádně jde vůbec nastavit aby ty zadní torpédomety střílely rovně? anebo aspoň strana kam se to má stočit...vůbec tomu nerozumím se přiznám...přední jsou oproti tomu brnkačka, ale zadní jsou nestále Save-load abych vůbec něco trefil  Laughing (nejlepší je že jak ten save má 5MB tak se načítá stejně dlouho jako 5GB  Shocked )

ADD2// pohrál jsem si s tou blbůstkou na měření rychlosti, směru etc. lodí a tím se to dá nastavit...nechápu ale teda co je na tom manuálního když se stejně všechno dělá samo...? (po změření se samo nastaví TDC atd. ... já ho chci vypnout  Laughing )

Citovat
Příspěvek  
Behemot napsal:
old_Mr_Grim napsal:

Jak to poznám...? (jsem nováček  Embarassed ). Vypadají jako obyč Mk14, ale hlásí mi to občas že to nemůže zamířit (vyřeší se to když se periskopem zaměřím na cíl, ale i tak to často střílí na druhou stranu). Jo a jak si můžu brát další torpéda...? Jde mi jen komplet doplnit všechno (ale vím že v kanceláři bylo víc typů na výběr). No a ještě k torpédům - je pravda že výbuch pod kýlem jenom sníží ponor...? Celkově je to dost zvláštní....někdy to pod kýlem odrovná i velkou starou nákladní loď že se převrátí, jindy něco vybuchne a příště ani jedno, jen o metr klesne a nic  Idea

ADD// podle popisu MK14

každopádně jde vůbec nastavit aby ty zadní torpédomety střílely rovně? anebo aspoň strana kam se to má stočit...vůbec tomu nerozumím se přiznám...přední jsou oproti tomu brnkačka, ale zadní jsou nestále Save-load abych vůbec něco trefil  Laughing (nejlepší je že jak ten save má 5MB tak se načítá stejně dlouho jako 5GB  Shocked )

ADD2// pohrál jsem si s tou blbůstkou na měření rychlosti, směru etc. lodí a tím se to dá nastavit...nechápu ale teda co je na tom manuálního když se stejně všechno dělá samo...? (po změření se samo nastaví TDC atd. ... já ho chci vypnout  Laughing )

Jen taková rada, jestli jsi nováček, tak nejprve zkus střílet Torpéda na automat a manuál a další radosti otestni později.Ono Ti všechno půjde lépe, když nepojedeš hned od počátku na 95 % real.

Když vlk tak Grey Wolf
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Andreas von Ertztete napsal:
Jen taková rada, jestli jsi nováček, tak nejprve zkus střílet Torpéda na automat a manuál a další radosti otestni později.Ono Ti všechno půjde lépe, když nepojedeš hned od počátku na 95 % real.

No reálnost mám na 50% že...jinak to jsem zkoušel a že by to taky nějak trefilo (snad stačí na to najet a vypálit torpédo ne...?). Jinak s tím TDC už to není taková hrůza (teda až na to že když to načtu tak pak nastavím všechno rychleji jelikož rychlost nebávý správná, většinou to loď předjede Laughing ) no přinejhorším se budu snažit trefovat torpédoborce zadními torpédy (ty jezdí jak prase, tak rychlost nad odhadnu, navíc jdou ke dnu ať je trefím kamkoliv) a na zbytek si nechám ručně přední  Rolling Eyes  Laughing

Citovat
Příspěvek  
Zdravim vas pani,

mam nasledovny problem ktory ma ale neuveritelne ser.. hneva, pretoze kvoli nemu straca hra zmysel. Ako priklad uvediem ten co sa mi stal naposledy. Zo sonaru som dostal info, ze sa ku mne blizi par vojensky lodi a jedna nakladna. Ked som sa k nim konecne dostal, zistil som ze je to jedna z tych vacsich lodi a okolo nej sa plavilo par torpedoborcov. Bol som rad, ze som sa hned "z fleku" dostal do dobrej pozicie. Vystrelil som na tych smradlavych japoncov 6 torped (vsetky nastavene na vybuch len pri kontakte). A com teda tak nahnevalo? 4 z nich niekde uprostred svojej cesty explodovali. Teda mam zapnute aj "dud" torpeda, ale 4 zo 6 je trochu vela a toto sa mi nestalo prvy raz. No este 2 misie dozadu som taketo problemy nemal. Vlastne sa mi to stava odkedy mam novu ponorku a odkedy som v roku 1942.

Takze poprosim o akukolvek radu, co robim zle alebo ci mal niekto podoby problem a vedel ho vyriesit.

Vopred dakujem

Citovat
Příspěvek  
No ono to je vcelku reálné(pro americké ponorky) nicméně rada:
- nestřílej více jak 1200m
- dávej nej rychlost torpéd
- nedávej hloubku torpéd na "0"
Toto se mě osvědčilo.

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"

Citovat
Příspěvek  
Este otazocka - uprednostnujes/odporucas torpeda nastavene na contact alebo contact+influence

Citovat
Příspěvek  
jj americká jen na contact

Citovat
Příspěvek  
1000 a 1krat vdaka!!! Smile prave som odje8al 2 stredne nakladne so 6 torpedmi, vsetky nasli svoje ciele. jedna zo vzdialenosti 1000m, druha 1500m ale vsetko bolo ok. Este raz dakujem ;)

Citovat
Příspěvek  
Wink

"Potopte je všechny i italiány!"
admiral Sarroth při operaci Pedestal

Very Happy

Zaslat odpověď Strana 1 z 1