|
Strana 1 z 1
|
| Autor |
Zpráva |
NSmanCZ
Černý pasažér
|
 |Problém| Jak doplním střelivo a torpéda?
Dobrý den,mám menší dotaz.Nevím jak nebo co mám dělaz když vystřílím všechny náboje a včeličky.mám hlídkovat v moři ale když potopím cirka 8 lodí tak nemám žádné náboje prostě nic.Co mám dělat?Mám jet do nejbližšího přístavu a tam se mi automaticky vše doplní?Nemám ukončenou misi tak nevím co mám dělat?A ještě něco hlídkuji asi už 2 dny hraní tj celkem asi 10 hodin času a pořád žádné ukončení...tak nevím co dál
Naposledy upravil Sarroth dne 15. 02. 2008, 19:04, celkově upraveno 1 krát.
|
| 15. 10. 2007, 12:37 |
|
 |
Günther Königg
Kapitän z. S.

Naloděn: 6.9.2006
Ponorka: U-510
Medaile: 22 ( více...)
|
 Re: Jak doplním střelivo a torpéda?
musíš dát ESC a ukončit patrolu, alespoň v SH3 to tak je. Torpéda se na základně doplní automaticky
Naposledy upravil Günther Königg dne 15. 10. 2007, 12:42, celkově upraveno 2 krát.
| 15. 10. 2007, 12:40 |
|
 |
NSmanCZ
Černý pasažér
|
Günther Königg napsal:musíš dát ESC a ukončit patrolu, alespoň v SH3 to tak je. Torpéda se na základně doplní automaticky 
Já hraji SH4 tak to zkusím a uvidíme.Pujde ukončit patrolu i když je na mapě pořád dalekohled a nemám ukončenou misi?
|
| 15. 10. 2007, 12:47 |
|
 |
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral

Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
NSmanCZ napsal:Günther Königg napsal:musíš dát ESC a ukončit patrolu, alespoň v SH3 to tak je. Torpéda se na základně doplní automaticky  Já hraji SH4 tak to zkusím a uvidíme.Pujde ukončit patrolu i když je na mapě pořád dalekohled a nemám ukončenou misi?
V SH4 lze palivo, střelivo, torpéda doplnit během mise.
_________________ <<<Ubisoft je jednička!

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
| 15. 10. 2007, 12:51 |
|
 |
aaron2
Kapitänleutnant

Naloděn: 13.4.2007
Ponorka: U - 245 VIIC
Medaile: 8 ( více...)
|
|
| 15. 10. 2007, 14:44 |
|
 |
elksar
Kapitän z. S.

Naloděn: 14.9.2006
Ponorka: U-263
Medaile: 16 ( více...)
|
NSmanCZ napsal:Dobrý den,mám menší dotaz.Nevím jak nebo co mám dělaz když vystřílím všechny náboje a včeličky.mám hlídkovat v moři ale když potopím cirka 8 lodí tak nemám žádné náboje prostě nic.Co mám dělat?Mám jet do nejbližšího přístavu a tam se mi automaticky vše doplní?Nemám ukončenou misi tak nevím co mám dělat?A ještě něco hlídkuji asi už 2 dny hraní tj celkem asi 10 hodin času a pořád žádné ukončení...tak nevím co dál
V daném případě máš dvě možnosti. Dojet do přístavu a při nabídce dát doplnit a vrátit se do čtverce, kde provádíš úkol a pokračovat v něm do jeho splnění. Dále je možno doplnit v kotvišti, které je pruhované (toto slouží jen pro doplnění) a zde opět doplnit a dále pokračovat. Já toto mám odzkoušeno a v průběhu mise plním třeba i 10 různých úkolů. Jezdím k nebližší průhované základně a zde doplňuji, pak ohlásím polohu, čímž dám velení ve známost že mám dostatek paliva i torpéd a ten mne vyšle na další. Ovšem za předpokladu, že ten předcházející je splněn. Nejhorší mise je být někde a pozorovat, již se stalo, že jsem tam strávil skoro měsíc. Pruhovaná doplňovací základna se ale objeví v souladu s postupem a dobíváním ostrovů US armádou.
Naposledy upravil elksar dne 15. 10. 2007, 19:25, celkově upraveno 1 krát.
| 15. 10. 2007, 14:49 |
|
 |
Wara
Befehlshaber der U-Boote Admiral

Naloděn: 3.9.2006
Medaile: 11 ( více...)
|
elksar napsal:Prhované dplňovací základna se ale objeví v souladu s postupem a dobíváním ostrovů US armádou.
v souvislosti s postupem, nebo ústupem?
_________________ War... War never changes...
-----------------------------------------------------------------------
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
|
| 15. 10. 2007, 19:05 |
|
 |
Cherry
Gefreiter

Naloděn: 9.11.2007
Medaile: nic
|
Díky za tipy, právě jsem přemýšlel, jestli se dá někde doplnit palivo a munice, protože obojí celkem nepříjemně rychle dochází. Vzhledem k hojnému výskytu cílů... Takže doplnim a hurá na ně
|
| 09. 11. 2007, 10:47 |
|
 |
|
|
Právě je 24. 03. 2026, 14:06 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 1
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|