Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další
Patch 1.3 a letadla
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Patch 1.3 a letadla 
Tak jsem si nainstaloval včera patch 1.3 a teda musím říct že je to nějaký divný. Lodí oproti základní verzi dost ubylo a zato přibylo letadel. Snad každejch 5 minut přiletí letadlo a to jsou ještě zatraceně přesný v házení bomb. Sestřelovat je nemá cenu protože včera sem jich sundal asi 7 a lítaly pořád stejně, neli ještě víc. A jako chodit každejch 5 minut pod vodu a plazit se hlemýždím tempem to je teda fakt zábava :/ Hraju to na hard, někdo namítne ať snížim obtížnost, ale pak je to zas moc lehký, torpédoborce neútočej apod. Jo co se týče těch torpédoborců, včera sem se střetnul s jedním na hladině, a proč oni maj tandenci do mě vždycky nabourat? Normálně mě honil až do mě najel (zezadu). Jenže když se srazíme tak mě se nestane nic a on jde ke dnu ... taky docela "realistický".

No abych tu jen nekecal. Chci se zeptat neznáte někdo nějaký klávesový zkratky? Včera jsem například zjistil, že "Z" se zapíná tichý mód, a třeba HOME a END se otáčí sonarem. Ale tyhle věci v manuálu napsaný nejsou. Tak jestli jsou ještě nějaký.

Díky

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
Dej si tam mod RFB http://silenthunter.czweb.org/forum/viewtopic.php?t=532 a letadel bude míň. Ovšem jdou hůř sestřelit. V modu je navíc řada ovládacích ikon. Pokud si dáš největší obtížnost tak si napřed zopakuj školu. Prý tam přibylo pár lekcí. Já mám hned v první hlídce před sebou operační svaz s asi 4 CV a nejsem schopen je správně zaměřit  Embarassed .

Naposledy upravil Ragnaar Salt dne 30. 10. 2007, 08:30, celkově upraveno 1 krát.

Osobní složka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek Re: Patch 1.3 a letadla 
Vollf napsal:

No abych tu jen nekecal. Chci se zeptat neznáte někdo nějaký klávesový zkratky? Včera jsem například zjistil, že "Z" se zapíná tichý mód, a třeba HOME a END se otáčí sonarem. Ale tyhle věci v manuálu napsaný nejsou. Tak jestli jsou ještě nějaký.

Díky

Chlapi koukejte poradne Wink .

Tady treba : http://silenthunter.czweb.org/forum/viewtopic.php?t=437 Wink

Naposledy upravil Hans Eckelhaft dne 30. 10. 2007, 09:02, celkově upraveno 1 krát.

Viele Torpeden - Ein Schiff !!!

Ban them ! Ban them all !!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Tý jo ... díky moc ;)

Citovat
Vollf napsal:
Normálně mě honil až do mě najel (zezadu). Jenže když se srazíme tak mě se nestane nic a on jde ke dnu ...

Proč se teda potápíš?  Wink

Asi to nainstaluju, tam se musej honit BRT jedna radost.   Laughing

INTEL Core i7-2600 BOX 3,3GHz/6M, MB AsRock Extreme 64, RAM KINGSTON HyperX DDR3 1600MHz 16GB, SLI 2x ASUS STRIX-GTX960-DC2-4GD5, SSHD 1TB+380GB+1TB ex
24" LED ASUS VE247H, WINDOWS 10 64bit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Vollf napsal:

Díky

co tak skusit stlacit F1 v hre??? Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger ICQ

Citovat
Příspěvek  
Jak sem psal, letadla jsou ted mnohem presnější v házení bomb ... a za druhý přilítávaj pořád další a další, takže tě do 15 minut udolaj pokud se nebudeš potápět ...

Citovat
Millo napsal:
Vollf napsal:

Díky

co tak skusit stlacit F1 v hre??? Wink

Tam tyhle věci nejsou ... myslíš že mě F1 nenapadlo? Zapínání silent módu a otáčení sonarem tam vypsaný klávesový zkratky nemaj. Nebo jo? Leda že by to tam přidal 1.3 patch ... pak už sem na to nekoukal

Citovat
Příspěvek  
to "Z" zrovna v tom navodu je  Wink

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Jo ještě nechápu ty vaše zkratky DD ... BRT apod ... asi označení doprovodu? Prosím vysvětlit a jaký jsou ještě ... dík

Citovat
Příspěvek  
Vollf napsal:
Jo ještě nechápu ty vaše zkratky DD ... BRT apod ... asi označení doprovodu? Prosím vysvětlit a jaký jsou ještě ... dík

Laughing , DD : vseobecne tim oznacujeme lode typu torpedoborec, korveta apod. ( jsou i oznaceni DE apod, ale DD se vzilo vic )

BRT - brutto registrovane tuny, cili vytlak lodi.

Viele Torpeden - Ein Schiff !!!

Ban them ! Ban them all !!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Hans Eckelhaft napsal:
Vollf napsal:

Laughing , DD : vseobecne tim oznacujeme lode typu torpedoborec, korveta apod. ( jsou i oznaceni DE apod, ale DD se vzilo vic )

BRT - brutto registrovane tuny, cili vytlak lodi.

BB - bitevní lod
CB - bitevní křižník
CV - letadlová loď
CVL - lehká letadlová loď
CVE - eskortní let. loď     (původně AVG)
CA - těžký křižník
CL - lehký křižník
DD - torpédoborec
DE - eskortní torpédoborec
PF - fregata (zde na foru jako FF)
PG - korvety (zde jako CO)
AM - minolovky
PT - motorové torpédové čluny
PC, SC - stíhače ponorek (ocelové, dřevěné)
PGM - mot. dělové čluny
LST - výsadkové lodě pro tanky
WPG - plavidla pobřežní stráže (mj. známé kutry tř. Treasury

výběr dle United States Navy - USN
pozor při převodech mezi USA a např. VB docházelo k přeznačování např. kutry byly zařazeny mezi šalupy, korvety někdy označeny jako dělové čluny, malé v podstatě eskortní torpédoborce tř. Hunt jsou  zařazeny v torpédoborcích a mnoho dalších vyjímek. To by bylo na samostatné téma.

Naposledy upravil Ragnaar Salt dne 30. 10. 2007, 14:16, celkově upraveno 2 krát.

Osobní složka

Citovat
Příspěvek  
Laughing No nic...
 http://silenthunter.czweb.org/forum/viewtopic.php?t=657
Hold jsme tady dobří..hned reagují dva tři najednou Laughing

Začal jsem postupně tak tam dohazujte co Vás napadne já to poté edituju a promažu Wink

Naposledy upravil Sarroth dne 30. 10. 2007, 14:30, celkově upraveno 1 krát.

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"

Citovat
Příspěvek  
BRT ale pouze u nákladních lodí. Jak píše Sarroth ve vedlejším fóru byl to přepočet lodního úložného prostoru.

BTW, nevím, jestli to udělal GWX 1.03, kterej používám v singlu, nebo jestli to byl už kiks v samotnym SH, ale nedávno jsem si všiml, že v identifikační příručce jsou spojenecké válečné lodě uváděné ve standartním výtlaku (prázdná samotná loď), zatímco německé jsou uvedeny v plném výtlaku (plně naložená loď s municí,palivem, zásobama a s posádkou).

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek  
Sarroth napsal:
Laughing No nic...
 http://silenthunter.czweb.org/forum/viewtopic.php?t=657
Hold jsme tady dobří..hned reagují dva tři najednou Laughing

Začal jsem postupně tak dam dohazujte co Vás napadne já to poté edituju a promažu Wink

Tvoje verze je na lepším místě, tady se to za chvilku ztratí. Upravil bych jen název: Ponorkářův slovník a zkratky. To aby to někdo při zběžném "přejetí očima" nepovažoval za nějaké morální poučovaní, že h***o se ve slušné společnosti neříká  Laughing

Osobní složka
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další