Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
problem
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek problem 
zdravim vas vsechny!!
vcera sem si koupil originalku SH4 a tesil sem se jak se vidam vstric nebezpeci a vono prd.normalne dam DVD do mechaniky nabehne autorun a kdyz dam instalaci tak chvili mechanika dela hrozny zvuky a pak se tam objevi tabulka ze soubor setup.exe nebyl nalezen.zkousel sem to zpoustet pres start a pres comandra ale nic.takze sem nasranej ze to nemuzu hrat.no byl sem u kamose to testnout a jemu to de nevite co delam spatne.ja nevim.diky za odpovedi

Citovat
Příspěvek  
Jiná DVD jsou OK?

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"

Citovat
Příspěvek Re: problem 
von Nägel napsal:
zdravim vas vsechny!!
vcera sem si koupil originalku SH4 a tesil sem se jak se vidam vstric nebezpeci a vono prd.normalne dam DVD do mechaniky nabehne autorun a kdyz dam instalaci tak chvili mechanika dela hrozny zvuky a pak se tam objevi tabulka ze soubor setup.exe nebyl nalezen.zkousel sem to zpoustet pres start a pres comandra ale nic.takze sem nasranej ze to nemuzu hrat.no byl sem u kamose to testnout a jemu to de nevite co delam spatne.ja nevim.diky za odpovedi

Tohle mi dela kazda druha origoska ( Autorun mi vyhodi chybu, nebo setup spadne jakmile kliknu na INSTALL), ale pokazdy se mi podarilo spustit instalaci primo z CD\DVD - prozkoumat CD\DVD:ROM a spustit exe primo.  Ale tohle jsi uz nejspis zkousel ... Question  Exclamation

Viele Torpeden - Ein Schiff !!!

Ban them ! Ban them all !!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Ano je to běžné, navíc můžeš mít zakázáno spouštět autorun. Já ho mám také zakázaný, ale přesto se občas některý spustí. A pak se v tom vyznej.... Smile

Osobní složka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
Ragnaar Salt napsal:
Ano je to běžné, navíc můžeš mít zakázáno spouštět autorun. Já ho mám také zakázaný, ale přesto se občas některý spustí. A pak se v tom vyznej.... Smile

Prave, ze ho mam povolenej a stejne to blbne ... bud nejakej zadrhel v mechanice nebo ve woknech. Co vim takhle z okoli tak to takhle blbne kdekomu .... Confused

Citovat
Příspěvek  
V mechanice? Pochybuji! Mám dvě a výsledek je stejný. Z bezpečnostních důvodů se doporučuje autorun zakázat, takže počítám předem s "prozkoumáním". Počítám spíš s nějakým žertíkem ze strany Win. Naštěstí to není zásadní problém.

Naposledy upravil Ragnaar Salt dne 10. 10. 2007, 12:03, celkově upraveno 1 krát.

Osobní složka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
primo z dvd sem to zkousel ale to taky hlasi chybu.zkousel sem to vsema zpusobama tady recenejma a proste to nenainstaluju sakra.ale kamos to vrazil do mechaniky a v klidku to nainstaloval.tak ja nevim,jestli mam problem v mechanice ale zatim mi vsechny orig. a neorig. dvd a cd sli v klidku a to dvd nemuze bejt vadny kdyz to de kamosoj

Citovat
Příspěvek  
Tak po posledním příspěvku si myslím, že na vině přeci jen může být mechanika.  Stalo se mi u jednoho DVD (příloha časopisu) že jsem ho otevřel až doma na svém PC. V práci tři kompy selhaly, ale prozkoumat to DVDčko šlo. Pořádně ho prohlédni příp. vyčisti. Třeba si dá říct  Smile

Osobní složka

Citovat
Příspěvek  
asi jeste zkusim vycistit mechaniku sice nevim jak se to dela ale nejak si poradim.diky za rady

Citovat
Příspěvek  
von Nägel napsal:
asi jeste zkusim vycistit mechaniku sice nevim jak se to dela ale nejak si poradim.diky za rady

http://www.alza.cz/18848683/cd-a-dvd-cistici-cd-a-dvd.htm

Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1