Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Chyták nebo obrovský bug ve hře?
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Chyták nebo obrovský bug ve hře? 
Dobrý den. Tak se mi stalo zase něco nepochopitelného. Dostal jsem v SH4 za úkol hlídku u Marshallových ostrovů. Propátral jsem vše, od průlivů po mělčiny korálových atolů. Od dubna 1943 do června (?!) 1945 kdy skončila válka a má mise!! - jsem nenarazil ani na nafukovací člun. Vymazal jsem pár save, začal znova a vyrazil na lov do vod okolo Filipin a Saipanu. Lov byl bohatý, úkol neuznán. Co je to za blbcovství. Americké velení neumí svou loď odvolat když už ví, že hlídá prázdný prostor? Asi ne, celý zbytek války se na tom místě ochometaly ještě dvě spojenecké taktické skupiny se stejným výsledkem. Tohle nepochopím. Buď blbnou tvůrci hry nebo vykreslili američany jako snůšku králů lidského blbství. Setkal se s tím ještě někdo? Dík.

Citovat
Příspěvek  
Zeptám se na verzi hry - patch, pokud ano, jaký? Evidentně se jedná o bug, čím vyšší verze patche, tím méně bugů. Osobně se pro mne ale stal SH4 hratelný až po nainstalování modů RFB a RSRD, viz toto fórum.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek Chyták nebo obrovský bug ve hře? 
Dík. Verze je tuším 1.1, s českými titulky koupená normálně v JRC s patchem 1.4 . Mód žádný, hrajem jenom pro zábavu se synem, ale i ty chyby v grafice jsou úsměvné. Např. o něco výše popsané "oslí uši" (brzdová kormidla) které si ponorka nasadí místo sklápěcích po prvním uložení. A při klidném moři se vlnky vlní s rychlostí rozzuřeného útočícího hada. Pane bože, to moře v SH3 je proti tomu celkem "opravdové". Jinak jsem se chtěl jenom ujistit, že nenalezení nepřítele není kýžený důvod k odchodu do penze, ale válka mi skončila dřív než přišel rozkaz k návratu do přístavu. Asi americké velení mělo po Pacifiku tolik roztroušených sil, že na jednu ponorku a dvě taktické skupiny prostě zapomnělo a řeklo si "-až je to přestane bavit a dojde jim menáž, oni se přihlásí." Je to prostě arkáda k pobavení, dost dobrá, ale sim? Kdyby takhle řádili  s IL-2, asi by je fandové žánru zlynčovali.
Vím že to sem nepatří: ale: honily mne dva DD ze dvou(!) za sebou jedoucích konvojů, každý z jiného. Jenže si jaksi neuvědomili že jsou na sbíhavém kursu. Trefili se líp než bych do dokázal já. Zbylo mi jen zamávat a dorazit co z konvoje zůstalo. Do SH3 by si vůči britskému námořnictvu takovou humoresku nedovolil nikdo dát. Prostě arkáda.

Citovat
Příspěvek  
Jak je psáno, jen opakování,  SH3 je v defaultu taky jalová kravička arkádička. Ubisoft potřebuje prodej a tedy to co zvládne main vrstva "hráčů"(tuplem na americkém trhu).  9/10 kapitánů doporučuje mody.  
cool

Salut!
S.

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
Zaslat odpověď Strana 1 z 1