|
Strana 1 z 1
|
Autor |
Zpráva |
ivis92
Gefreiter
Naloděn: 4.2.2007
Medaile: nic
|
Ohledně nepřátelských přístavů...
Ahoy...rád bych se vás zeptal jestli na to, aby byly lodě v nepřátelských přístavech musí být nějakej mod...stalo se mě že jsem neměl co dělat, byl rok 1941, tak jsem si chtěl vyrazit do nějakýho enemy přístavu...to že po mě šli hromady DDéček jak slepice po flusancu bych eště přežil ale když jsem dorazil do toho přístavu s celistvostí trupu ani ne 30%, 3 torpédama, 5 marodama, za zadnicí půlka flotily DD a von tam nebyl ani záchranej člun z rybářský bárky to mě docela nakakalo a o dalších 3 přístavech ani nemluvim páč tam ze mě udělaly fašírku ....a tak bych se chtěl zeptat no....esi se musim trefit v čase a prostoru nebo je v tom mod....pls pls pls...
Naposledy upravil ivis92 dne 11. 02. 2007, 16:44, celkově upraveno 1 krát.
|
11. 02. 2007, 16:39 |
|
|
hp.
Oberleutnant z. S.
Naloděn: 8.9.2006
Ponorka: IX-C
Medaile: 2 ( více...)
|
lodě
|
11. 02. 2007, 16:51 |
|
|
Günther Königg
Kapitän z. S.
Naloděn: 6.9.2006
Ponorka: U-510
Medaile: 22 ( více...)
|
V neomodované hře lze v některých přístavech (ve Scapě a v Loch Ewe) potkat větší válečnou loď, většinou lehký křižník, jednou jsem tam měl i CV Illustrious, ale to byla výjimka.
11. 02. 2007, 19:13 |
|
|
Herr Flick
Kapitän z. S.
Naloděn: 5.9.2006
Ponorka: Miroslav okr ZNOJMO,BRNO
Medaile: 10 ( více...)
|
Od kdy byl určen U boot k "vymetání" přístavů Pokud chápu nějaké souvislosti tak šlo o obchodní blokádu Anglie ,ŘÍŠE spoléhala na možnost "vyhladovění" Anglie....To že někdo x-krát v x patrolách potopí tu stejnou lod,třeba válečnou,v přístavu,nepovažuju za seriozní hraní SH3
Nicméně každý z nás to vidí jinak
18. 02. 2007, 05:35 |
|
|
old_Mr_Grim
BdU Organisationsabteilung Konteradmiral
Ponorka: U-66 (IXC)
Medaile: 56 ( více...)
|
no tak si přečti pár knížek a budeš mluvit jinak - hodně válečných lodí (potopených ponorkami) šlo ke dnu právě v přístavech
Ponorka jako taková byla vynalezena právě k útoku na válečné lodě v přístavech (protože na volném moři jí jednoduše nestačila) a až za I. a II. WW se začali používat k napadání obchodního loďstva (kdy už to technologie umožňovaly) a jak Němci tak Britové za II.WW používali ponorky k zaminovávání přístavů a tudíž v přístavech nebo jejich okolí operovali docela čato
_________________ Ponorky jsou bezpečnější než letadla...důkazem tohoto tvrzení budiž fakt, že je mnohem více letadel pod vodou, než ponorek ve vzduchu.
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
|
18. 02. 2007, 08:52 |
|
|
rosta
Fähnrich z. S.
Naloděn: 10.3.2007
Ponorka: U-64 IXB
Medaile: 3 ( více...)
|
Takový malý postřech všim sem si že když nahraji do SH3, GWX a potom přidam Improved Convoys, tak v přístavech lodě které přidal GWX nezmizí ale přidaj se i lodě z Improved Convoys a kdyz pouzijete SH3gen tak vam do některých přístavu přidá ještě pár dalších lodi. z čehož pline že v některých přístavech už je pěkně živo
|
12. 03. 2007, 12:52 |
|
|
Wara
Befehlshaber der U-Boote Admiral
Naloděn: 3.9.2006
Medaile: 11 ( více...)
|
rosta napsal:Takový malý postřeh- všim sem si že když nahraji do SH3, GWX a potom přidam Improved Convoys, tak v přístavech lodě které přidal GWX nezmizí ale přidaj se i lodě z Improved Convoys a kdyz pouzijete SH3gen tak vam do některých přístavu přidá ještě pár dalších lodi. z čehož pline že v některých přístavech už je pěkně živo
to je sice hezký, ale ještě více se tím potlačuje původní smysl SH3, kterým není vyrubávat nepřátelské přístavy, ale potápět lodě v nepřátelských konvojích...
souhlasím v tomhle s Herr Flickem...
Naposledy upravil Wara dne 13. 03. 2007, 19:35, celkově upraveno 1 krát.
_________________ War... War never changes...
-----------------------------------------------------------------------
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
|
13. 03. 2007, 19:34 |
|
|
Günther Königg
Kapitän z. S.
|
Wara napsal:rosta napsal:Takový malý postřeh- všim sem si že když nahraji do SH3, GWX a potom přidam Improved Convoys, tak v přístavech lodě které přidal GWX nezmizí ale přidaj se i lodě z Improved Convoys a kdyz pouzijete SH3gen tak vam do některých přístavu přidá ještě pár dalších lodi. z čehož pline že v některých přístavech už je pěkně živo
to je sice hezký, ale ještě více se tím potlačuje původní smysl SH3, kterým není vyrubávat nepřátelské přístavy, ale potápět lodě v nepřátelských konvojích...
Já ve vymetání přístavů vidím jakési ,,zpestření" hry, ono když na tichý chod plujete mezi minama a sítěma k tučné kořisti uvnitř přístavu, kterou obklopuje mnoho DD.......
Naposledy upravil Günther Königg dne 13. 03. 2007, 21:02, celkově upraveno 1 krát.
13. 03. 2007, 20:59 |
|
|
rosta
Fähnrich z. S.
Naloděn: 10.3.2007
Ponorka: U-64 IXB
Medaile: 3 ( více...)
|
Wara napsal:rosta napsal:Takový malý postřeh- všim sem si že když nahraji do SH3, GWX a potom přidam Improved Convoys, tak v přístavech lodě které přidal GWX nezmizí ale přidaj se i lodě z Improved Convoys a kdyz pouzijete SH3gen tak vam do některých přístavu přidá ještě pár dalších lodi. z čehož pline že v některých přístavech už je pěkně živo
Ano to máš pravdu ja jsem to jen napsal, že pokud někdo chce život v přistavech tak to může udělat takto. Ale stejně mu to bude k ničemu protože lodě které mají víc jak 20000-25000 BRT v přístavu potopit nejdou protože jsou tak velké že kdyš klesaj na dno ta se o něj zastaví a hra je neuvažuje jako potopené a můžete do nich napálit i 10 torpéd zkoušel sem to asi 5x ani jednou se me větší loď nepodařilo potopit. Možná je hra započítá pokud se trefíte tak že loď exploduje.
Jinak do přístavu se občas podívám, kdyš si chci užít s DD, jinak honím konvoje
_________________ Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout.
Pink Floyd
|
14. 03. 2007, 12:34 |
|
|
Günther Königg
Kapitän z. S.
|
rosta napsal:Ale stejně mu to bude k ničemu protože lodě které mají víc jak 20000-25000 BRT v přístavu potopit nejdou protože jsou tak velké že kdyš klesaj na dno ta se o něj zastaví a hra je neuvažuje jako potopené a můžete do nich napálit i 10 torpéd zkoušel sem to asi 5x ani jednou se me větší loď nepodařilo potopit. Možná je hra započítá pokud se trefíte tak že loď exploduje.
Jinak do přístavu se občas podívám, kdyš si chci užít s DD, jinak honím konvoje
ale jde to, já v přístavu potopil Hooda, ten se sice zadřel přídí o dno ale hra mi ho uznala
14. 03. 2007, 13:20 |
|
|
Merlin
Kapitän z. S.
Naloděn: 13.3.2007
Ponorka: U 309
Medaile: 23 ( více...)
|
|
26. 03. 2007, 07:48 |
|
|
Merlin
Kapitän z. S.
|
|
26. 03. 2007, 08:03 |
|
|
Lachtan
Stabsgefreiter
Naloděn: 27.7.2007
Ponorka: IXC rok 1943 - zima
Medaile: 2 ( více...)
|
No klikar tak trosicku, ale v roce 1940 predpokladam ze s VIIB tak to neni nic divnyho. Taky de o to, jestli mas def. hrz nebo GWX
Kdyz GWX tak by si se SF oklikou vyhnul, ale ja s tGW vetsinou propluju bez problemu, ale v SF se objevuju až pozdejc, kdyz zž tam neco je. Ale jak rikam, jen tam proplouvam na hlidku.
_________________ Veni, vidi, vici
|
01. 08. 2007, 19:01 |
|
|
Merlin
Kapitän z. S.
|
|
02. 08. 2007, 05:40 |
|
|
|
Právě je 27. 12. 2024, 01:51 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 1
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|