|
Strana 1 z 1
|
Autor |
Zpráva |
Wothan
Černý pasažér
|
Hlubiné miny a práce zdravotníka ???
Hraji SH teprve krátce a ták mám 4 tázky.
za 1, Můžou dorpédoborcům dojít hlubíné nálože ??? ( zdá se mi, že ne....v těch nosičích jich mají furt stejně a neubívaj!!)
za 2, Jak pracuje zdravotník ??? Uvedu příklad, mám raněného muže a co s ním musím udělat ? Stačí ho dát na ubikaci a dát tam i zdravotníka, nebo je v tom jiný fígl.
za 3, Dá se nějak zamezit tomu, aby při nastavení podmořského útoku šla část posádky okamžitě do opravárenské čety.
za 4, dá se nějakým tlačítkem na klávesnici přidělit muže ke kanonu a aby automaticky zahájili palbu, nebo t omusím dělat neustále přes velitel na můstku, přidělit muže ke kanonu a teprve pak střílet....
díky za odpovědi
|
09. 02. 2007, 10:27 |
|
|
old_Mr_Grim
BdU Organisationsabteilung Konteradmiral
Naloděn: 6.9.2006
Ponorka: U-66 (IXC)
Medaile: 56 ( více...)
|
ad 1: záleží na verzi hry - tuším že v defaultu jim nálože nedojdou - ve vyšších verzích už pak ano.
ad 2: pravděpodobně ano, ale pořádně vyzkoušený to nemám - většinou mam v ponorce mrtvoly a ne raněný
ad 3: nedá, leda posádku manuálně rozdělit do jednotlivých sekci (torpédovny, el.motory...)
ad 4: když jsi vynořenej a je příznivý počasí, tak stačí v F7 klepnout na hladinový útok (tím ti k dělu nastoupí posádka) a pak přes UZO, periskop nebo dalekohled stačí označit cíl a zmáčknout mezerník, tím ti posádka u děla začne pálit po označeném cíli, ale radši používám manuál, protože botíci jsou levý jak turecká šavle a hodně ran jde mimo.
_________________ Ponorky jsou bezpečnější než letadla...důkazem tohoto tvrzení budiž fakt, že je mnohem více letadel pod vodou, než ponorek ve vzduchu.
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
|
09. 02. 2007, 10:39 |
|
|
Andreas von Ertztete
Kapitän z. S.
Naloděn: 5.9.2006
Ponorka: Většinou U-65, jinak kasárna Kiel v reálu Praha
Medaile: 7 ( více...)
|
Re: Hlubiné miny a práce zdravotníka ???
Wothan napsal:Hraji SH teprve krátce a ták mám 4 tázky.
za 1, Můžou dorpédoborcům dojít hlubíné nálože ??? ( zdá se mi, že ne....v těch nosičích jich mají furt stejně a neubívaj!!)
za 2, Jak pracuje zdravotník ??? Uvedu příklad, mám raněného muže a co s ním musím udělat ? Stačí ho dát na ubikaci a dát tam i zdravotníka, nebo je v tom jiný fígl.
za 3, Dá se nějak zamezit tomu, aby při nastavení podmořského útoku šla část posádky okamžitě do opravárenské čety.
za 4, dá se nějakým tlačítkem na klávesnici přidělit muže ke kanonu a aby automaticky zahájili palbu, nebo t omusím dělat neustále přes velitel na můstku, přidělit muže ke kanonu a teprve pak střílet....
díky za odpovědi
Jen doplním s těma zdravotníkama. Když máš na palubě raněného a dáš ho do ubikace se zdravotníkem, tak Ti chlápka sice nevyléčí, ale alespoň Ti nezemře. Když ho nedáš ke zdravotníkovi, tak Ti umře a pak musíš najmout nového.
09. 02. 2007, 16:53 |
|
|
Rado
Kapitän z. S.
Ponorka: U-96,Hodonín
Medaile: 19 ( více...)
|
uz sa va, postestilo ze ste dopravili raneneho naspat domov a ziskali ste medailu pre zraneneho, dufam ze mna chapete? ja som uz dva krat dopravil takto polomrtveho ale zadna medaila za statecnost grrrrrrrrrr
_________________ , ,
|
09. 02. 2007, 16:57 |
|
|
Andreas von Ertztete
Kapitän z. S.
Ponorka: Většinou U-65, jinak kasárna Kiel v reálu Praha
Medaile: 7 ( více...)
|
|
09. 02. 2007, 17:00 |
|
|
Wara
Befehlshaber der U-Boote Admiral
Naloděn: 3.9.2006
Medaile: 11 ( více...)
|
Rado napsal:uz sa va, postestilo ze ste dopravili raneneho naspat domov a ziskali ste medailu pre zraneneho, dufam ze mna chapete? ja som uz dva krat dopravil takto polomrtveho ale zadna medaila za statecnost
jj, medaily za zraneni uz jsem parkrat pro zachranenyho namornika dostal, ale pro me osobne teda jeste ne
_________________ War... War never changes...
-----------------------------------------------------------------------
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
|
09. 02. 2007, 17:15 |
|
|
andrew
Leutnant z. S.
Naloděn: 4.11.2006
Ponorka: U-50 typ VII B
Medaile: 2 ( více...)
|
Raz sa na mna vrhlo zopar lietadiel a zabili mi jednoho dostojnika, poddostojnika a namornika a jednoho namornika mi poranili...dal som ho do ubikaci k doktorovi a po asi 2 dnoch sa mi vyliecil ale ziadnu medailu som mu dat nemohol
_________________ Nikdy neruš nepriatela ked robí chybu.
Napoleon Bonaparte
|
09. 02. 2007, 20:21 |
|
|
Helmuth Nowak
Bootsmann
Naloděn: 14.1.2007
Medaile: 3 ( více...)
|
to se me stalo taky, vzdycky se me ty zmetci vylecej a ja jim nemuzu dat medaili
_________________ Nejsnáze člověka ukamenuješ kameným srdcem. J.Žáček
Osobní složka
|
10. 02. 2007, 00:17 |
|
|
|
Právě je 27. 12. 2024, 04:51 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 1
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|