|
Strana 1 z 1
|
Autor |
Zpráva |
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral
Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
Přehled hlavních typů ITA ponorek za 2. světové války
Článek je k dispozici ZDE
Naposledy upravil Günther Königg dne 07. 12. 2009, 19:36, celkově upraveno 1 krát. Naposledy upravil Sarroth dne 14. 09. 2009, 00:02, celkově upraveno 7 krát.
_________________ <<<Ubisoft je jednička!
"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
04. 10. 2006, 17:57 |
|
|
Sarroth
|
Mě to nedalo a dal jsem je sem(bylo by fajn alespoň ještě i GB a JAP pro srovnání, některé JAP už snad ani nejsou ponorky), protože i když úspěšnost nic moc(to je ale spíš o tom kdo je ovládal)...tak se musí nechat, že Cagni nebo Adua "předlohu" nezapře a pěkně se na ně kouká.
05. 10. 2006, 15:26 |
|
|
von CGY
Leutnant z. S.
Naloděn: 6.9.2006
Medaile: 4 ( více...)
|
Nemáte pls někdo informace o Nizozemských ponorkách v WWII ?
V knize PONORKA (Tom Clancy/BBArt) je zmínka, že Holandsko má velkou ponorkovou tradici a za WWII udělalo Japoncům za dobu své působnosti větší škody než USA za celou válku (pokud budete chtít, doma na to mrknu a ocituju to přesně ;-) )
|
06. 10. 2006, 08:16 |
|
|
Sarroth
|
von CGY napsal:Nemáte pls někdo informace o Nizozemských ponorkách v WWII ?
V knize PONORKA (Tom Clancy/BBArt) je zmínka, že Holandsko má velkou ponorkovou tradici a za WWII udělalo Japoncům za dobu své působnosti větší škody než USA za celou válku (pokud budete chtít, doma na to mrknu a ocituju to přesně ;-) )
No velkou tradici...nevím, nevím, jen Očka a Kčka. Jinak klidně udělám přehled a ty pokec.
06. 10. 2006, 08:26 |
|
|
von CGY
Leutnant z. S.
Medaile: 4 ( více...)
|
Možná jsou jen hrdí na výsledky. Jen mě to napadlo, protože jsem to četl zrovna dneska u snídaně .
|
06. 10. 2006, 08:57 |
|
|
old_Mr_Grim
BdU Organisationsabteilung Konteradmiral
Ponorka: U-66 (IXC)
Medaile: 56 ( více...)
|
no jenže těch Oček a Kček bylo víc. O8, O9, O12, O16, O19, O21 pak KV, KVIII, KXI, KXIV a nějaké ponorky měli od britů - celkem 31 ponorek což na malou zemi není málo
koukni SEM
Naposledy upravil old_Mr_Grim dne 06. 10. 2006, 09:05, celkově upraveno 1 krát.
_________________ Ponorky jsou bezpečnější než letadla...důkazem tohoto tvrzení budiž fakt, že je mnohem více letadel pod vodou, než ponorek ve vzduchu.
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
|
06. 10. 2006, 09:04 |
|
|
Sarroth
|
Já jsem říkal/psal něco jiného?! Převzaté ponorky nikdy nepočítám a nikde jsem nepsal, že bylo jen jedno O a jedno K, ale dvě hlavní třídy...tak jako tak to pro mě prostě není hodně. Tobě to přijde hodně???? Rozhodně to není "ponorková velmoc" s nějakou tradicí...to jsem psal.
06. 10. 2006, 09:09 |
|
|
|
Právě je 26. 11. 2024, 08:46 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 1
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|