|
Strana 11 z 11
|
Autor |
Zpráva |
austin
Stabsobergefreiter
Naloděn: 17.10.2011
Ponorka: VIIB U-47, VII C
Medaile: 3 ( více...)
|
Pánové, dělám to velice nerad, protože žalovat se nemá... Ale hlásit se to musí!
Na základě důvodného podezření jsem byl z vyšších míst (vlastní zvědavost samotného vůdce ) pověřen prověřit Helgu s doprovodem.
Takže pro všechny zvědavce, jakže se vlastně jmenuje kamarádka Helgy, je to - chvilka napětí - Jourdan Jean.
U Helgy se zdroje různí, ačkoli ať už se jmenuje Michelle Morgan, nebo Brooklynn Morgann, obě dvě agentky se k nám vetřely zpoza velké louže!
S pravděpodobností hraničící s jistotou je do říše propašoval spojenecký agent Scot Blair.
Konec hlášení.
08. 12. 2015, 08:07 |
|
|
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral
Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
Nějak vůbec nechápu smysl tvého příspěvku. Hogen má v haj... celého Ježíška.
Jinak práci Scotta Blaira fakt můžu a mám od něj moc postahováno. A pokud by jsi zabrousil několik příspěvků zpět je tam fotka "pravé" Helgy aneb uměleckým jménem Brooklynn.
_________________ <<<Ubisoft je jednička!
"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
08. 12. 2015, 17:16 |
|
|
austin
Stabsobergefreiter
Naloděn: 17.10.2011
Ponorka: VIIB U-47, VII C
Medaile: 3 ( více...)
|
To bylo tak, Admirále, že jsem narazil na Scottovy artworky. A přišlo mi najednou strašně vtipný, podělit se o zdroj v podobě hlášení o diverzní činnosti spojenců, kteří se vetřeli do přízně místních kapitánů. Samozřejmě, že s odstupem několika hodin to člověku přijde trochu mimo mísu, zvlášť když si uvědomím újmu způsobenou Tebou jmenovanému a možná dalším ... kaju se a příště si vše lépe rozmyslím!
Obrázky má Scott pěkný, takových novodobých pin-upů je čím dál tím míň ...
Pokud se jednalo o tu černobílou fotku s věnováním, tu jsem samozřejmě zaregistroval, jenom jsou moje rozeznávací schopnosti poněkud zakrnělé a nedošlo mi, že se jedná o tu samou osobu. Helgu prosím o laskavé prominutí
08. 12. 2015, 20:22 |
|
|
Muckenberg
Korvettenkapitän
Naloděn: 2.1.2015
Ponorka: U-980 VIIC 1.6. 1944-14.6. 1944 +
Medaile: 4 ( více...)
|
Tak já tedy uznávám jedinou Helgu, a to je "Perla tankových vojsk", která slouží v malém městečku na francouzském pobřeží. Bohužel se o ní zajíma velitel místního gestapa herr Flick a možná udržuje i kontakt s odbojem, který vede největší a nejudatnější odbojář, jistý kavárník Renné Artoias. Ale to budou nejspíše pomluvy. Kdo navštívil zminěnou kavárnu potvrdí, že Renné udržuje velmi nadstandartní vztahy s velením místní posádky. Aspon se mi o tom zminil pobočník místního velitele por. Grubbber.
Naposledy upravil Muckenberg dne 09. 12. 2015, 12:05, celkově upraveno 1 krát.
_________________ Co se to proboha s tou Evropou děje !!!!
Opravdu začínám pochybovat jestli rozhodnutí Rusů ve 45 co s němci bylo správné. Oni by to s Rusy neudělali !!!!!!!
|
09. 12. 2015, 10:32 |
|
|
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral
Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
Pcha pokud ti tohle austine přijde jako "prozápadní" tak ani nechtěj vidět původní vánoční logo. Naštěstí si na něj pamatuje jen málokdo.
Psal jsem z mobilu a vynechal smajlíky. Prostě jsi mě jen přišel jak zlá tetička co dětem rozšlape dárečky a ještě jim řekne, že zastřelila Ježíška. Bylo to takové malé DK tajemství/záhada a nebudeš tomu věřit, ale celou dobu se mě povedlo identitu H. utajit(snad jen kapitán Vančík byl informován při připravovaném virtuálním interview). Co naděláš no. Hogen a spol to dá.
_________________ <<<Ubisoft je jednička!
"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
09. 12. 2015, 21:34 |
|
|
von Kočičák
Kapitänleutnant
Naloděn: 14.9.2009
Ponorka: U-1228, IX-C
Medaile: 29 ( více...)
|
|
10. 12. 2015, 11:31 |
|
|
Holt von Holtburg
Leutnant z. S.
Naloděn: 24.1.2012
Ponorka: U-532
Medaile: 4 ( více...)
|
|
12. 12. 2015, 11:12 |
|
|
Hogen
Kapitänleutnant
Naloděn: 14.3.2010
Ponorka: U-170 typ IXC
Medaile: 28 ( více...)
|
|
05. 12. 2017, 09:41 |
|
|
|
Právě je 26. 12. 2024, 19:20 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 11 z 11
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|