|
Strana 2 z 3
|
Autor |
Zpráva |
Riptor von R.I.P.
Kapitänleutnant
Naloděn: 8.6.2007
Ponorka: VII C U-93
Medaile: 14 ( více...)
|
|
06. 09. 2007, 09:25 |
|
|
kamikadze
Korvettenkapitän
Naloděn: 22.2.2007
Ponorka: U-262
Medaile: 12 ( více...)
|
Pre mňa je vlčia svorka stále len mýtus.
Za moju kariéru od 39 po december 43 keď som útočil na zataiľ posledný konvoj, som nevidel poškodené lode a už vôbec nie nemecké ponorky v akcii.
To funguje len v GWX alebo mam len také úžasné šťastie?
15. 01. 2008, 21:47 |
|
|
Hans Eckelhaft
Fregattenkapitän
Naloděn: 9.7.2007
Ponorka: U-122
Medaile: 27 ( více...)
|
|
15. 01. 2008, 22:15 |
|
|
Leutnant Redic
Černý pasažér
|
Aka velka moznost existuje ze natrafím na nepriatelsku ponorku?
|
02. 03. 2008, 12:14 |
|
|
mysak_bob
BdU Operationsabteilung Vizeadmiral
Naloděn: 5.1.2007
Ponorka: U-123
Medaile: 64 ( více...)
|
Leutnant Redic napsal:Aka velka moznost existuje ze natrafím na nepriatelsku ponorku?
nevim, jakou to ma souvislost s vlci smeckou
ale jestli potkas nepratelskou ponorku, zalezi taky na tom, jakou verzi hry hrajes.
Pokud zakladni, bez modu, tak temer nulova.
_________________ Chlapi, čtěte to forum. Je toho tady opravdu dost a často se ptáte na to, co tu je už popsáno. Děkuji
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
|
02. 03. 2008, 12:29 |
|
|
Wara
Befehlshaber der U-Boote Admiral
Naloděn: 3.9.2006
Medaile: 11 ( více...)
|
mysak_bob napsal:Leutnant Redic napsal:Aka velka moznost existuje ze natrafím na nepriatelsku ponorku?
nevim, jakou to ma souvislost s vlci smeckou
ale jestli potkas nepratelskou ponorku, zalezi taky na tom, jakou verzi hry hrajes.
Pokud zakladni, bez modu, tak temer nulova.
rekl bych spise uplne nulova...
_________________ War... War never changes...
-----------------------------------------------------------------------
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
|
03. 03. 2008, 18:43 |
|
|
Riptor von R.I.P.
Kapitänleutnant
Naloděn: 8.6.2007
Ponorka: VII C U-93
Medaile: 14 ( více...)
|
Tak jsem se po dlouhé době dostal k singlu, tak jsem se pustil do dalšího prozkoumávání GWX 2.0
Co mne velice příjemně překvapilo, konečně fungující provedená přítomnost vlčích smeček.
V prosinci 40 jsem u Anglie načapal návratový konvoj do USA. Když jsem ho zmerčil, nahlásil jsem ho BdU a vyrazil zaujmout výhodnou pozici pro útok. Mezitím se spustil hustý déšť, a tak jsem se vydal k útoku hned. Podle záznamů z hydrofonu jsem pronikl doprostřed konvoje a začal pátrat po tůčných cílích. V průběhu pátrání jsem absolutní náhodou locknul i jednoho Kamerada s IX B. Potopil jsem jeden Modern Tanker a poškodil Large Merchant, načež jsem v rámci tréninku na ligu zkoušel přebít torpédomety. Trvalo to 8 minut a konvoj mezitím proplul, jelikož uháněl 8 ůzlů. IX B mezitím napadla lodě na druhé straně konvoje.
Vydal jsem se pronásledovat konvoj pro druhý útok a co nevidím... Ke konvoji to přilákalo dalšího vlka - VII C. Docela fajne, pro mne další zlepšení oproti starému SH 3
Důkazní materiál ...
_________________ Drauf und durch !!!
|
14. 05. 2008, 09:31 |
|
|
Otto Kretschmer
Korvettenkapitän
Naloděn: 7.12.2007
Ponorka: U-260 (VIIC)
Medaile: 12 ( více...)
|
Riptor von R.I.P. napsal:Tak jsem se po dlouhé době dostal k singlu, tak jsem se pustil do dalšího prozkoumávání GWX 2.0
Co mne velice příjemně překvapilo, konečně fungující provedená přítomnost vlčích smeček.
V prosinci 40 jsem u Anglie načapal návratový konvoj do USA. Když jsem ho zmerčil, nahlásil jsem ho BdU a vyrazil zaujmout výhodnou pozici pro útok. Mezitím se spustil hustý déšť, a tak jsem se vydal k útoku hned. Podle záznamů z hydrofonu jsem pronikl doprostřed konvoje a začal pátrat po tůčných cílích. V průběhu pátrání jsem absolutní náhodou locknul i jednoho Kamerada s IX B. Potopil jsem jeden Modern Tanker a poškodil Large Merchant, načež jsem v rámci tréninku na ligu zkoušel přebít torpédomety. Trvalo to 8 minut a konvoj mezitím proplul, jelikož uháněl 8 ůzlů. IX B mezitím napadla lodě na druhé straně konvoje.
Vydal jsem se pronásledovat konvoj pro druhý útok a co nevidím... Ke konvoji to přilákalo dalšího vlka - VII C. Docela fajne, pro mne další zlepšení oproti starému SH 3
Důkazní materiál ...
Sakra ja som také štastie nemal na vlkov...Zato mi poslali ako podporu 2 Stuky...
TO:Leutnant Redic
Ja som natrafil na nepriatelskú ponorku v konvoji(vynorená)..Bola akási bez života,teda okrem toho že sa iba plavila...Asi bola bez munície.. Konvoj mal len 3DD o tie som sa postaral a zbytok lodí +ponorku som potapal delom..Torpéda su drahé (ale to je už iná téma)
_________________ "Neprajte si, aby to bolo ľahšie,prajte si, aby ste boli lepší!"
|
14. 05. 2008, 10:06 |
|
|
Rado
Kapitän z. S.
Naloděn: 5.9.2006
Ponorka: U-96,Hodonín
Medaile: 19 ( více...)
|
|
14. 05. 2008, 12:38 |
|
|
Merlin
Kapitän z. S.
Naloděn: 13.3.2007
Ponorka: U 309
Medaile: 23 ( více...)
|
|
14. 05. 2008, 15:54 |
|
|
Günther Königg
Kapitän z. S.
Naloděn: 6.9.2006
Ponorka: U-510
Medaile: 22 ( více...)
|
Tak to vypadá že brzy stáhnu GWX 2... posledních pár příspěvků ( nejen zde ) mne o tom přesvědčilo
14. 05. 2008, 17:40 |
|
|
mysak_bob
BdU Operationsabteilung Vizeadmiral
Naloděn: 5.1.2007
Ponorka: U-123
Medaile: 64 ( více...)
|
ja jeste pockam, az si to pekne odzkousite,
ja stejne na offline hrani nemam moc casu
_________________ Chlapi, čtěte to forum. Je toho tady opravdu dost a často se ptáte na to, co tu je už popsáno. Děkuji
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
|
14. 05. 2008, 17:44 |
|
|
Rado
Kapitän z. S.
Naloděn: 5.9.2006
Ponorka: U-96,Hodonín
Medaile: 19 ( více...)
|
|
14. 05. 2008, 21:54 |
|
|
robik2005
Černý pasažér
|
Dnes jsem potkal smečku 3 ponorek IX B,když jsem pronásledoval konvoj plující k Gibraltaru.Celá skupinka se pomalu plácala za konvojem a ostřelovala jej jen z děla.Jednu chvilku nastala situace,že byly 3 DD doslova smeteny překvapivě přesnou palbou z děl ponorek .Docela jsem koukal,ale mohl jsem si pak vychutnat ničím nerušený útok na konvoj bez doprovodu
|
10. 07. 2008, 00:25 |
|
|
Donitz
Oberfähnrich z. S.
Naloděn: 3.3.2009
Ponorka: U-68 IXC
Medaile: 3 ( více...)
|
U-boot
Zdravim co sa tyka ostatnych ponoriek-niekto tu pisal ze s nemeckymi ponorkami nesmeckoval,ale ze ich videl aspon v pristave... Ale vsetky nemecke plavidla ktore som zatial stretol su len obchodne lode,schnelbooty,a torpedoborce(aj to len
na zaciatku vojny vo Wilhelshavene)A tak sa chcem spytat ako najdem nejaku nemecku ponorku???(Alebo mam snad v hre chybu?)
PS:hram SH3 v originale 1.4 a nepouzivam ziadny mod...!!!
_________________ ... ...
.
|
26. 05. 2009, 18:04 |
|
|
|
Právě je 26. 12. 2024, 16:37 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 2 z 3
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|