Zimmermann napsal:
...A tak by mě zajímalo zda vůbec, a nebo alespoň přibližně, kolik U-BOOTů přežilo válku...
Myslím, že Günther to docela vystihl. Ale z logiky věci plyne, že spíš měly šanci dožít se konce války starší typy VII B a IX B, které byly časem vyřazovány do tréninkových flotil. Takže pokud nebyly potopeny nálety v přístavech, či minou na Baltu, tak některé přežily. Přežila například nejúspěšnější německá ponorka v WW2 U-48, další úspěšné U-46 a U-123 atd... Na
www.uboat.net by se možná dal nalézt přesný počet.
Jinak k tématu: Hrál jsem vždycky se savem, neboť mne naprosto deptalo, když si člověk "vypiplal" posádku, že už nemusel přahazovat námořníky vidlema z ubikací na stanoviště a v 43tím-44tém mě dostalo nějaké to letadlo či DD s ježkem. Nicméně, teď už hraju single jenom velmi sporadicky, ale mám rozjetou kampaň v GWX 2.0, prošel jsem od 9/1939 do 2/1942 a save jsem z důvodu smrti zatím použít nemusel.
Takže vlastně hraju na real
Ale už to u konvojů začíná houstnout, tak uvidíme časem. Nicméně zkušenosti z ligy jsou k nezaplacení a zatím si s Tomíkama vytírám
Naposledy upravil Riptor von R.I.P. dne 03. 09. 2008, 08:02, celkově upraveno 1 krát.