|
Strana 1 z 12
|
Autor |
Zpráva |
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral
Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
Instalace, opatchování a ošetření SH3
Správný postup instalace SH3:
1. Nainstalovat SH3- pouze a jen čistou hru z instalačniho dvd, nepoužívat žadny c*rack!!!
2. Nainstalovat patch 1.4b
Obsahuje všechny předešlé patche
3. V případě problémů s ochranou Star Force obsaženou v originální verzi použít "ošetření". Doporučujeme zálohovat všechny soubory které "ošetření" přepisuje.
Pozn. Nejedná se propagaci či podporu warezu, toto ošetření zde uvádíme a doporučujeme jen pro majitele originální verze obsahující všeobecně zavrženou a nechvalně známou ochranu StarForce, která prokazatelně způsobuje řadu problémů, komplikací a omezuje práci jak se samotnou hrou tak i jiným s danou hrou nespjatým softwarem a mnohdy i hardwarem!
4. Popřípadě ještě pro jistotu použijte SFcleaner
5. Instalovat mody
čeština - By měla fungovat na každý patch a s "ošetřením" i bez něj a lze jí tedy nainstalovat vždy(doporučujeme ale na save v doku).
CZ pro tGW a GWX ZDE
dodatečné patchování - je možné pouze na hru bez "ošetření". Je tedy nutné hru reinstalovat, nebo použít zálohu původních souborů přepsaných "ošetřením" a nakopírovat je zpět do hry, opatchovat a znovu použít "ošetření".
Naposledy upravil Sarroth dne 28. 09. 2009, 13:33, celkově upraveno 8 krát. Naposledy upravil mysak_bob dne 30. 03. 2009, 20:27, celkově upraveno 1 krát. Naposledy upravil Wara dne 19. 12. 2006, 19:13, celkově upraveno 4 krát.
_________________ <<<Ubisoft je jednička!
"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
22. 11. 2006, 17:33 |
|
|
Herr Flick
Kapitän z. S.
Naloděn: 5.9.2006
Ponorka: Miroslav okr ZNOJMO,BRNO
Medaile: 10 ( více...)
|
Nebylo by něco jako "readme" toho "ošetření?Může se to použít v rozehrané kampani (RuB,GW nebo čistá hra)?Nemyslím tím rozjetou hlídku.
|
29. 11. 2006, 21:06 |
|
|
Sarroth
|
No to by neměl být problém. Pro jistotu si originál někam schovej, ale jak říkám mělo by to být OK.
29. 11. 2006, 21:26 |
|
|
ludass
Stabsobergefreiter
Naloděn: 14.1.2007
Medaile: 2 ( více...)
|
prosim poradi mi nekdo kde by se dala sosnout cestina do patche 1.4?
|
14. 01. 2007, 17:05 |
|
|
Sarroth
|
ludass napsal:prosim poradi mi nekdo kde by se dala sosnout cestina do patche 1.4?
Na 99.9% nikde. Je ale možné, že lze použít na všechny verze, patch většinou nezasáhl textové soubory, ale já osobně CZ nepoužívám, takže si počkej pro potvrzení ještě nějakého námořníka.
14. 01. 2007, 17:41 |
|
|
Rado
Kapitän z. S.
Ponorka: U-96,Hodonín
Medaile: 19 ( více...)
|
cau na 99,9% nikde , totiz je to ako pisal sarrot nezasahuje do niseho takze normalne si nainstaluj cestinu a nemusis sa bat ze Ti to nieco urobi, ono by si mal jedine problem v tom keby si si chcel sosnut napr GWX mod lebo je tam mrdne novych hlaseny a to by asi neslo . Pokial Ti to nepojde pomocou instalatora tak to prepis rucne eto vsjo
|
14. 01. 2007, 19:37 |
|
|
Herr Flick
Kapitän z. S.
Ponorka: Miroslav okr ZNOJMO,BRNO
Medaile: 10 ( více...)
|
Patch jde mimo češtiny.Když jsem měl základní hru+1.4 patch tak ta čeština šla,od RuBu už ne.Když u SH3 nějakou dobu vydržíš tak ju třeba už ani nebudeš potřebovat.Takže hra-patch čj,je to exe.
http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=8867
14. 01. 2007, 20:16 |
|
|
ludass
Stabsobergefreiter
Naloděn: 14.1.2007
|
diky ono to jde jen mi to vynechava nektere udaje jako treba pri ponoreni o aktualni hloubce-konkretne zustane prazdne misto kde by mely byt uvedeny metry a pri zasahu torpeda vzdy pise ze selhalo prestoze zasahne.a jeste jedna drobnost i kdyz do tohoto tematu asi nepatri-nekdy pride hlaseni o priteli, na mape se ukaze ale nikdy tam nestihnu dojet tak nevim co s tim.......jeste jednou diky za odpovedi.konecne bezva hra.
|
15. 01. 2007, 23:10 |
|
|
Rado
Kapitän z. S.
Ponorka: U-96,Hodonín
Medaile: 19 ( více...)
|
|
16. 01. 2007, 00:23 |
|
|
DasBoot
Hauptgefreiter
Naloděn: 5.2.2007
Ponorka: Havířov
|
Chtěl jsem se zeptat,jestli Patch stačí na instalovat do složky Silent Hunter nebo se musí instalovat např.do podsložky data ,menu atd.Díky za odpověď
|
05. 02. 2007, 14:08 |
|
|
Sarroth
|
DasBoot napsal:Chtěl jsem se zeptat,jestli Patch stačí na instalovat do složky Silent Hunter nebo se musí instalovat např.do podsložky data ,menu atd.Díky za odpověď
Snad ti rozumím. Stačí základní složka SH3.
05. 02. 2007, 15:17 |
|
|
Wothan
Černý pasažér
|
Zeptám se, jestly tedy vadí, když dám patch 1.4 do rozehrané kampaně ( save) a zdali to bude vadit již craknuté verzi, kterou nyní mám ??
|
06. 02. 2007, 16:21 |
|
|
hp.
Oberleutnant z. S.
Naloděn: 8.9.2006
Ponorka: IX-C
|
x
Bude, s tou kariérou nevim, ale myslim že ti půjde a crack tomu vadí, chce to původní exe.
06. 02. 2007, 16:25 |
|
|
Sarroth
|
Upraven první příspěvek.
06. 02. 2007, 17:27 |
|
|
Cherry
Černý pasažér
|
Patche
Zdravim.. Mám takovej dotaz.. V momentě, kdy mám nainstalenej patch 1.4b a všechno šlape, jak tam narvat nějaký vylepšení? Docela mě štve, že v přístavech nejsou lodě. Což v momentě, když už se tam člověk dostane a nic nenajde, je docela vopruz.. Tak co tam nainstalovat, aby to bylo lepší? Díky za radu.. Cherry
|
08. 02. 2007, 12:06 |
|
|
|
Právě je 26. 12. 2024, 14:18 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 12
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|