|
Strana 1 z 2
|
Autor |
Zpráva |
Günther Königg
Kapitän z. S.
Naloděn: 6.9.2006
Ponorka: U-510
Medaile: 22 ( více...)
|
Hearts of Iron 3
Hearts of Iron III
Jedná se realtime strategii z WWII
Ve hře můžete hrát za libovolný stát (Od Německa přes ČSR až po Omán), přičemž řídíte politiku země (sestavujete vládu, určujete zákony),diplomacii, technologii (vše od efektvinějšího zemědělství až po jaderný výzkum), ekonomiku, rozvědku a samozřejmě armádu včetně letectva a námořnictva (dokonce i ponorek - i když dle mého nedobře zpracovaných), ale jen na strategické úrovni, takže žádné přebíhání vojáčků od krytu do krytu, ale velení a organizace jednotlivých brigád a divizí.
Of. stránka: http://www.heartsofirongame.com/
Hra se drží v základu historie (Tzn. že SSSR nebo Británii u Osy neuvidíte a Němci nebudou bránit demokracii), ale někdy se může lišit doba některých událostí, nebo nemusí přijít vůbec.
Já mám rozehranou kampaň za Itálii, jsem na počátku roku 1942 a celkem se mi daří, okupuju Balkán, Turecko, Palestinu, JV Francii a velkou část Afriky i přilehlých ostrovů, přičemž už jen likviduju odpor v Botswaně a JAR... A chysám se na opožděný Fall Barbarossa, protože Británie padla a Evropa je dobyta...
05. 11. 2009, 16:35 |
|
|
Hans Geher
Kapitänleutnant
Naloděn: 1.4.2009
Ponorka: U-131 (IXC)
Medaile: 41 ( více...)
|
muj pc vrak uz to nestiha, tak jsem krajne nestastny....
jakozto dlouholety zavislak jak na jednicce, tak dvojce me to dohani k silenstvi...
tak preju vsem tem co to hraji hodne zabavy, protoze v tehle hre ji je prehrsel
ve trojce me potesila zmena zpusobu vyzkumu, sice to neni model "lego" jak v jednicce,
ale opet je mozno mit ruzne druhy (typy) jednotek a ne ty stejne, jen se jinak jmenujici na kazde strane.
tesim se az si vyzkousim moznost skladat divize z jednotlivych brigad.... slint
Naposledy upravil Hans Geher dne 05. 11. 2009, 16:57, celkově upraveno 1 krát.
05. 11. 2009, 16:44 |
|
|
Merlin
Kapitän z. S.
Naloděn: 13.3.2007
Ponorka: U 309
Medaile: 23 ( více...)
|
|
05. 11. 2009, 18:35 |
|
|
BenKenobi
Leutnant z. S.
Naloděn: 30.3.2009
Medaile: 3 ( více...)
|
Musím se přiznat, že HoI3 mě dost zklamal (demo). To že u hry, která je v podstatě sledem map a tabulek (a to je dobře) mám dvacetkrát delší loadovací čas než u CoH a dvakrát větší než u GWX mě trochu zarazilo. Výzkum je jinej, ale dle mého předchozí systém fungoval skvěle (až na to, že bych dovolil neomezeně tech teamů, kolik jich země ekonomicky utáhne). A německo má asi třikrát více teritorií, takže nechci vidět dobývání SSSR. A ČSR prej neumí v 1936 vyrábět aueroplány
10. 11. 2009, 22:02 |
|
|
Hans Geher
Kapitänleutnant
Naloděn: 1.4.2009
Ponorka: U-131 (IXC)
Medaile: 41 ( více...)
|
veci jako mnozstvi teorii na zacatku, jednotky, velitele, politici, mezinarodni vztahy,
naklady na vyrobu a vyzkum, spatny rozmisteni provincii a jejich teren, tohle bude jakozto
u kazdyho dilu opraveno patchem nebo modem. je ovsem trochu zarazejici mnozstvi chyb
na to, ze to je uz treti dil, system tech teamu nebyl uplne spatne v samotnech tech teamech,
ale ve stromu vyvoje, ktere nedovoloval zadny odchylky od nastaveni jednotek (pr. zmenit kanon u pzIII,
kterazto uz byla navrhovana na 50mm, ale v ramci setreni tam dali jenom 37mm).
odlisnosti se dosahovalo pomoci doktrin.
Naposledy upravil Hans Geher dne 11. 11. 2009, 08:09, celkově upraveno 2 krát.
11. 11. 2009, 07:27 |
|
|
kamikadze
Korvettenkapitän
Naloděn: 22.2.2007
Ponorka: U-262
Medaile: 12 ( více...)
|
|
11. 11. 2009, 09:10 |
|
|
aaron2
Kapitänleutnant
Naloděn: 13.4.2007
Ponorka: U - 245 VIIC
Medaile: 8 ( více...)
|
|
11. 11. 2009, 09:42 |
|
|
kamikadze
Korvettenkapitän
|
Tak som zistil, že čumieť do monitora a sledovať ako sa nič na mape nedeje, sem tam kliknúť tlačítko OK nebude pre mňa to pravé orechové. Chcel som tej hre ale dať ešte jednú šancu a skúsiť aký chaos by spôsobilo nečakané vyzbrojenie ČSR a neskorší vpád do európy.
Prepol som na cheaty a začal zbrojiť. Obsadil som Balkán a postupne vybudoval "armádu" na vpád do Nemecka.
Neviem ako toto bolo možné, ale sústavne som prehrával bitky kde som mal 100násobnú prevahu. Najhoršie bolo, že straty na oboch stranách boli 0.
Škoda malo to veľký potenciál, ale na to treba asi inú náturu mať. Časom to vyhodím z hdd.
15. 11. 2009, 16:05 |
|
|
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral
Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
ad kamikadze, pokud má někdo chuť testnout podobnou hru, ale ve stravitelnějším podání doporučuju Making History ALE GOLD verzi.
_________________ <<<Ubisoft je jednička!
"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
15. 11. 2009, 16:26 |
|
|
Johny303
Stabsbootsmann
Naloděn: 8.7.2010
Medaile: 2 ( více...)
|
Tuhle gamesku sem ještě nehrál, ale mám na ni už nějákej čas políčeno, tak snad brzy... stejně to ale nebudu zvládat
|
25. 07. 2010, 23:17 |
|
|
kamikadze
Korvettenkapitän
|
Čierny deň pre US Navy, ale aj pre nás pretože sme prehrali bitvu i keď žiadne naše plavidlo nešlo ku dnu
Inak boj 17 US lietadlovkami s veľkým doprovodom menších plavidiel ako ťažký krížnik proti asi rovnakému počtu nemeckých lietadloviek. (Áno nemecko dosiahlo dostavbu CV Graf Zeppelin, výstavba ďalej pokračovala obrovským tempom a tak má zrazu Kriegsmarine k dispozícii asi 18 CV spolu s dvoma bitevníkmi triedy Bismark a 3 pokročilejšími bojovkami triedy H39... Priateľstvo so ZSSR má nejakú výhodu. )
Myslel som že ťaženie na Britániu bude vrchol tuposti AI, ale Amíci su iná káva. Natlačili večšinu svojich divízii na juh k obrane Mexika kde ich ohrozuje mojich pár tisícových brigád a front sa nehýbe. Hovorím o armáde takmer milióna američanov. Východné pobrežie je úplne odkryté. Plán je vylodiť sa severne od nich a uzavrieť kotol. Len neviem ako ich zmasakrujem, lebo pohorie Kordillery sú ťažký terén...
Nehovorím o tom že som sa tešil na boj s ich bojovkami triedy Iowa alebo niečím podobným a oni to nepostavili . No keď to ide užívam si námorné bitky s bismarkom a spol proti tomu čo ešte ostalo z US Navy ( už toho veľa nie je )
To len tak na okraj, stále som lama vo väčšine hry, aj keď som niečo už pochytil , pomáham si stále kde to ide
27. 07. 2010, 11:42 |
|
|
pombocz
Oberleutnant z. S.
Naloděn: 30.6.2009
Ponorka: VIIB U-53
|
|
27. 07. 2010, 12:54 |
|
|
kamikadze
Korvettenkapitän
|
|
27. 07. 2010, 17:11 |
|
|
pombocz
Oberleutnant z. S.
Naloděn: 30.6.2009
Ponorka: VIIB U-53
|
Hearst of Iron II
Právě jsem začal hrát o stupeň starší hru: Hearts of Iron II. V první hře za ČSR jsem postupně dobyl Maďarsko, Rakousko, které jsem si rozdělil s Německem a část Jugoslávie. To jsem stihnul z dva roky. Pak se přes moji říši převalila Francie a byl konec.
Rozhodně mě přijde tato hra zajímavá (zejména tím, že můžu hrát za kteroukoliv zemi), ale některé politické i vojenské rozhodnutí cizích států mě trochu překvapuje. Například to, že mi Němci pomohli proti Rakousku, místo toho aby obsadili mě (ČSR). A spousta dalších. Celkově se mi hra ale celkem líbí.
Nevím, jestli třetí díl je lepší a nebo horší.
18. 11. 2011, 09:48 |
|
|
Jojokus
Obergefreiter
Naloděn: 20.11.2010
Medaile: nic
|
Multiplayer
Nazdar, neviem či tu ešte HOI3 má svojich skalných priaznivcov ale ak áno, čo tak si zahrať nejaký ten multiplayer? (Navrhujem vytvoriť os Etiópia - Libéria- Kuba)
|
21. 04. 2014, 20:08 |
|
|
|
Právě je 26. 12. 2024, 18:38 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 2
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|