|
Strana 1 z 2
|
Autor |
Zpráva |
rosta
Fähnrich z. S.
Naloděn: 10.3.2007
Ponorka: U-64 IXB
Medaile: 3 ( více...)
|
******* až z klávesnice písmenka létaly
Tak teď se vás na to musím zeptat, co vás nejvíce na SH3 nasra*o ať už bug, nebo KIA, nebo cokoliv jiného, protože to co se mě stalo o víkendu mělo za následek zbýrání písmenek o půl druhé ráno po zemi.
Co se stalo jak jsem nedávno psal do sekce KIA o vypaření oceánu, ale hra mě z ničeho nic začala navíc padat. Ona sice padala i před tím, ale to bylo z důvodu přetaktování mé GFX a její resetování. Ale od problému s vypařováním ji raději nepřetaktovávám. Tak jsem patrolu 7 dělal asi 5x vždy hra spadla a Save nefungoval (ponorka byla zničena) tak jsem reinstaloval SH3 naházel zase všechny mody (dával jsem si velký pozor aby byly v pořadí jak mají být nebo aby tam nebyl něaký kolidující).A vyrazil na patrolu takovou kontrolní, po hodině jsem si po pár potopených lodí řek, že je to v pohodě tak jsem našel konvoj, venku hnusně pršelo, mlha takže celkem o ničem, ale když jsem šel pod vodu tak jen jeden doprovodný DD. +1 Valecná loď plula uprostřed konvoje .
Tak jsem počkal potopil dva merchanty a najednou 600m přede mnou HMS NELSON tak jsem na něj vystřelil vše co jsem měl nabité 1 torpédo pod můstek 2 kousek vlevo od 1 řady děl a tu nastal první problém Nelsonovy přestal jít jeden lodní šroub, ale úplně přestal vydávat jakýkoliv zvuk a to i na hydrofonu to mě začal nahánět ten DD po chvíli se na mě vykašlal a já nabil a obeplul konvoj a sejmul další 2 lodě a pak začal hledat Nelsona kterého jsem asi po půl hodině i díky pomoci externího pohledu našel, ale věděl jsem, že ho musím dostat tak na něj šli další 3 torpéda a Nelson udělal pěkný ohňostroj. To doplul DD a zas začal dotírat. Jsem si řek ,že se ho budu muset zbavit, přece jen byl jen jeden a pak celý konvoj jak na podnose. Tak jsem se sním asi hodinu a půl honil vystřelil na něj asi 4 (2 selhaly,1 minul,1 trefil) uhoře a šel ke dnu.
Tak jsem si to uložil a namířil to ke konvoji, potopil 2 tankery a začal dobíjet mezi tím co jsem dobíjel jsem osedlal dělo
a začal potápět Large Tanker, který jsem po asi 30 střelách poslal ke dnu tak jsem poslal zprávy. o kontaktu a stavu pěkných 95K Tun na kontě zatím. Naplul jsem k dalšímu cílí a najednou prásk a hra spadla jsem si říkal ku*va půl druhé ráno, ale neva a hru jsem nastartoval a co buch ponorka zničena nárazem to už jsem nevydržel a z klávesnice začali lítat písmenka a to mě všichni považují za kliďase . Nejhorší je, že mise nejde rychle ani ukončit, protože je podemnou tak málo vody, že jsem to prostě ani na jednen z 5 pokusů nestihl ( .Celá patrola trvala asi 4 hodiny a nakonec z ní nic nebylo sakra Toto už fakt není normální prostě 7 patrola je pro mě zakletá nebo co asi bude následovat Reinstall celého PC
Takže sry za takový román, ale s tímto jsem se musel podělit.
Naposledy upravil rosta dne 08. 07. 2009, 21:01, celkově upraveno 1 krát.
_________________ Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout.
Pink Floyd
|
08. 07. 2009, 20:45 |
|
|
pombocz
Oberleutnant z. S.
Naloděn: 30.6.2009
Ponorka: VIIB U-53
|
|
08. 07. 2009, 21:43 |
|
|
Vancik
Oberleutnant z. S.
Naloděn: 10.4.2009
Ponorka: U-410 VII/C
Medaile: 10 ( více...)
|
|
24. 07. 2009, 08:22 |
|
|
Günther Königg
Kapitän z. S.
Naloděn: 6.9.2006
Ponorka: U-510
Medaile: 22 ( více...)
|
Ligová hra, operace torch 2. Celou hru se mi nedaří, potopí se mi jen jedna loď. Za konvojem pluje bb Nelson a já mám ještě 6 torpéd, tak se rozhodnu ho i přes malé šance zkusit potopit. Než se ale můžu o cokoliv pokusit, zjistím, že přede mnou pluje za stejným cílem Thomsen. Nelsona ale hlídá pár DD a jedno z nich thomsena hned napoprvé potopí. Řada je teď na mne, mám ale jen 2+2T vzadu a 2 vpředu. Navíc se kolem mne motá druhá loď eskorty, ale naštěstí mne nenajde. Ze 3 kilometrů pálím naráz 4 torpéda (jsem k cíli bokem) - po chvíli 4 zásahy po celé přídi. Nelson zpomaluje až zastaví. Stihnu dobít páté T a opět zásah. Nelson se poté rozjede rychlostí cca 5 uzlů a zmizí z dosahu. Ke konci hry už mu moře mylo paluby, ale nakonec se nepotopil...
24. 07. 2009, 15:22 |
|
|
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral
Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
Že ty jsis zapomněl zapnout trainer! Ne vážně, nas.. nas.. a pro změnu nas... Günthere. Poslední dobou se mě to stává často a to hlavně s letadlovkama. Naposled mě odplula v pozici svíčka.
_________________ <<<Ubisoft je jednička!
"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
24. 07. 2009, 16:06 |
|
|
Bobo Wolf
Kapitänleutnant
Naloděn: 3.5.2009
Ponorka: U-105 / IXB
Medaile: 34 ( více...)
|
|
24. 07. 2009, 16:10 |
|
|
Thomsen
Korvettenkapitän
Naloděn: 25.9.2007
Ponorka: U-99 VIIB
Medaile: 43 ( více...)
|
Teda GK to jsou pomluvy . . .
|
21. 10. 2009, 08:30 |
|
|
Rudla
Kapitän z. S.
Naloděn: 5.9.2006
Ponorka: U-406
Medaile: 42 ( více...)
|
Nebyla to ta hra, kde jsme jeli po Nelsonovi všichni?
22. 10. 2009, 11:56 |
|
|
Hans Eckelhaft
Fregattenkapitän
Naloděn: 9.7.2007
Ponorka: U-122
Medaile: 27 ( více...)
|
|
22. 10. 2009, 12:27 |
|
|
Thomsen
Korvettenkapitän
Naloděn: 25.9.2007
Ponorka: U-99 VIIB
Medaile: 43 ( více...)
|
Ty jo Rudlo . . .
|
22. 10. 2009, 12:37 |
|
|
pombocz
Oberleutnant z. S.
|
|
22. 10. 2009, 14:56 |
|
|
Shadowblade
Stabsbootsmann
Naloděn: 15.8.2008
Ponorka: IXB U-123
Medaile: 2 ( více...)
|
musíš ho "rozstřílet" - způsobit lodi taková přímá poškození, že ji hra uzná jako zničenou, protože se svojí velikostí pod hladinu nepůjde - doporučuji se zaměřit na muniční sklady nebo použít hodně torpéd
_________________ "I became a sniper. Hidden, watching everything through a rifle scope.
Now I could see war not from the inside, but from the outside, as an observer.
I watched the brutality...the stupidity of mankind through the scope of my rifle."
- Sniper Wolf, member of Special Forces Unit FOXHOUND
Kapitänleutnant Karl Ruprecht Kroenen - U-Flotilla Saltzwedel - U-123, Type IXB
|
24. 10. 2009, 23:56 |
|
|
pombocz
Oberleutnant z. S.
|
Vypálil jsem do něj 5 torpéd na všechna místa, ale nic se nestalo. Pouze klesl na dno
25. 10. 2009, 10:10 |
|
|
Bobo Wolf
Kapitänleutnant
Naloděn: 3.5.2009
Ponorka: U-105 / IXB
Medaile: 34 ( více...)
|
|
25. 10. 2009, 14:27 |
|
|
Shadowblade
Stabsbootsmann
Naloděn: 15.8.2008
Ponorka: IXB U-123
Medaile: 2 ( více...)
|
pombocz napsal:Vypálil jsem do něj 5 torpéd na všechna místa, ale nic se nestalo. Pouze klesl na dno
bez kritického zásahu to bylo pořád málo
_________________ "I became a sniper. Hidden, watching everything through a rifle scope.
Now I could see war not from the inside, but from the outside, as an observer.
I watched the brutality...the stupidity of mankind through the scope of my rifle."
- Sniper Wolf, member of Special Forces Unit FOXHOUND
Kapitänleutnant Karl Ruprecht Kroenen - U-Flotilla Saltzwedel - U-123, Type IXB
|
25. 10. 2009, 23:00 |
|
|
|
Právě je 26. 12. 2024, 16:01 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 2
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|