|
Strana 1 z 7
|
Autor |
Zpráva |
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral
Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
Kuriózní, komická či jinak zajímavá K.I.A
Dnes mě došlo, že tu máme téma o všem možném, ale o této věci(která musela za tu dobu hraní potkat snad každého z Nás ) téměř nic. Kolegové z ligy mě jistě dají za pravdu, že by se toho dalo vyprávět a tudíž kapitáni směle do toho. "Pochlubte" se zde stinnou stránkou věci a vytvořme seznam/přehled... aneb show ponorkové hrůzy začíná.
_________________ <<<Ubisoft je jednička!
"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
06. 11. 2008, 01:21 |
|
|
U-3500
Leutnant z. S.
Naloděn: 17.2.2008
Ponorka: U-1205
Medaile: 7 ( více...)
|
|
06. 11. 2008, 14:55 |
|
|
mysak_bob
BdU Operationsabteilung Vizeadmiral
Naloděn: 5.1.2007
Ponorka: U-123
Medaile: 64 ( více...)
|
to U-3500:
myslis "sandokan"?
s tim ma take "dobre" zkusenosti Marv
Naposledy upravil mysak_bob dne 06. 11. 2008, 15:11, celkově upraveno 1 krát.
_________________ Chlapi, čtěte to forum. Je toho tady opravdu dost a často se ptáte na to, co tu je už popsáno. Děkuji
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
|
06. 11. 2008, 14:57 |
|
|
Hans Eckelhaft
Fregattenkapitän
Naloděn: 9.7.2007
Ponorka: U-122
Medaile: 27 ( více...)
|
|
06. 11. 2008, 15:16 |
|
|
mysak_bob
BdU Operationsabteilung Vizeadmiral
Naloděn: 5.1.2007
Ponorka: U-123
Medaile: 64 ( více...)
|
Hansi, ale to by byla frajerina te trefit na 2,5km, co?
jinak ja pridam taky jedno "zajimave" ligove KIA
konci utok, zacinam se uklizet do bezpeci pod cca 300m vzdalenou stojici lod
z dalky od nejakeho "nestastnika", ktery uz krmil ryby, se vraci ke konvoji dve DD, ktere mam skoro presne za sebou.
Pomaloucku, za mirneho klesani, si pluju smerem k te stojici lodi, DD se zvolna priblizuji (9uzlu) a ja premyslim nad pripadnym uhybnym manevrem.
Kdyz vidim, ze ani jedno nejede primo na mne a ani nepinga, zustavam v klidu a kocham se pohledem.
Najednou DD, ktere mne miji na leve strane cca 50-100m a zdanlive si mne nevsima, vyhodi jeden sud vlevo a vzapeti jeden sud vpravo.
A co udelal ten pravy sud? Trefil mne uplne presne a byl jsem KIA.
Pritom obě DD si pokracovali vesele dal, ve svem kurzu. Proste vyhodil sudy asi "jen aby se nereklo"
_________________ Chlapi, čtěte to forum. Je toho tady opravdu dost a často se ptáte na to, co tu je už popsáno. Děkuji
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
|
06. 11. 2008, 15:41 |
|
|
Karl von Bahnhof
Leutnant z. S.
Naloděn: 18.7.2007
Ponorka: U-127
Medaile: 3 ( více...)
|
To mysak_bob:
to je ta efektivita střelby ale o něčem podobném se shodou okolností četl v nějaké knížce. DD chytl na radar na velkou vzdálenost ponorku, hnal tam a ponorka někde "fuč", tak shodil 2 hlubinné miny a jako napotvoru rovnou na ponorku a ani netušil že ji potopil když sem to četl, tak sem si říkal, že to musela být největší haluz 2.sv. teda z pohledu DD
Naposledy upravil Karl von Bahnhof dne 07. 11. 2008, 08:03, celkově upraveno 1 krát.
_________________ Mluvit a nemyslet je jako střílet a nemířit. Miguel de Cervantes
|
07. 11. 2008, 08:02 |
|
|
Ragnaar Salt
Oberleutnant z. S.
Naloděn: 12.9.2006
Ponorka: U-862,
|
|
07. 11. 2008, 09:37 |
|
|
Karl von Bahnhof
Leutnant z. S.
Naloděn: 18.7.2007
Ponorka: U-127
|
to Ragnaar Salt: jo jo to je přesně ono ... haluz jak prase ... a smůla pro germány
_________________ Mluvit a nemyslet je jako střílet a nemířit. Miguel de Cervantes
|
07. 11. 2008, 13:21 |
|
|
von Springkäfer
Bootsmann
Naloděn: 11.11.2007
Ponorka: U-9 II B
Medaile: 2 ( více...)
|
To jsem blázen, DD shodil jednu hlubinku a metelil dál, aniž by se zajímal o výsledek. Ti Germáni o tom asi povyprávět už nemohli.... Tak jak se o tom ví????
_________________ Gott straffe England!
|
09. 11. 2008, 15:47 |
|
|
312_Cherry
Kapitänleutnant
Naloděn: 6.9.2006
Ponorka: U-48
Medaile: 6 ( více...)
|
jednoduse nemci se hlasili kde sou atd atd stejne tak lodni denik utocnika . Poradek existoval a jen diky nekomu kdo prolejzal archiv se prislo na to kdo koho a kde sejmul . U letectva to bylo taky tak .
09. 11. 2008, 22:58 |
|
|
Chladič
Stabsoberbootsmann
Naloděn: 13.7.2007
Ponorka: VII/C U-97
|
Tak jedna z mejch nejlepší K.I.A byl když sem prvně jel do Scapa Flow, nepočítal sem že tam budou sítě a jel sem na hladině, byla noc, a ostatní torpédoborci byly daleko. Narazil sem na síť a nevěl co s tim, tak sem si řek že jí přejedu, couvnul sem a dal plnej kotel ( 20 uzlů ). Příd my U-97 se zvedla z vody z horzivého skřípotu. Za ní následovala půlka ponorky. Rychlost klesela docela dost rychle a tak kdž byl mustek přímo nad sítí loď uplně zastavila. Skřípot to byl neuvřitelnej a dokonce mi to nahlásilo i pár mužů přes palubu. No a když už sem měl rychlost na nule a ponorka byla skoro dokonale vyvážená, byly z vody i lodní šrouby, takže i když sem zkusil spátečku, tak se to nehlo. Takovejdle hukot museli slyšet až v přístavu a ty torpédoborce 20 km daleko. Nakonec moje U-97 křupla. Jne je škoda že takovýdl e deformace nejsou vidět, protože bych měl z ponorky bumerang . Někdy to zopáknu a dám sem foto .
23. 11. 2008, 01:27 |
|
|
Riptor von R.I.P.
Kapitänleutnant
Naloděn: 8.6.2007
Ponorka: VII C U-93
Medaile: 14 ( více...)
|
Tak také přidám svou trošku do mlýna.
Nejkurióznejší mé KIA bylo, když jsem prvně nainstaloval GWX 1.03, slavnostně jsem vyrazil ze St.Nazaire tak, jako jsem byl zvyklý v defaultu, říznul jsem zatáčku a prásk ho... KIA? Říkám si, co to ? Nahraju pozici, znova říznu zatáčku, prásk..... to samé.... Tak mi to tak vrtalo hlavou.... a tak si říkám..... sakra, nebude ono tam vlastní minové pole ?
No a 2 kuriózní skoro KIA/KILLy...
První v lize, když mě trefil Günther rybou rovnou na komoru - Pumpoval jsem tehdy jako vzteklej
No a druhej ve středomořské kampani, když jsem si v klidu kostil spojeneckej konvoj u Korsiky, no a naši Italští kamarádi na Junkersech nezklamali - mířili jako obvykle nepřesně, takže místo aby to vysypali na spojence, tak jednou bombou trefili i mě - měl jsem je strááááášně rád.... No a pak nastoupila klasika - pumpování, nadávání, pumpování, nadávání, únik před DD.... mám tu hru prostě strašně rád !!!!
_________________ Drauf und durch !!!
|
23. 11. 2008, 12:46 |
|
|
Petr von Brunthal
Stabsoberbootsmann
Naloděn: 22.11.2007
Ponorka: U47
Medaile: 2 ( více...)
|
To Riptor und Chladic.Panove,Z vas by mel byt Andersen.Opravdu jsem se dlouho nezasmal,ale tohle me trha podbrisnici.... Dovedu si verne predstavit,jak si vyvazoval na vrsku site,Vrtule se rozzhavuje,a ani metr vpred.To uz by te trefil i jozin z brokovnice. Zas na druhou stranu se tam nemohl nikdo utopit,kdyz to prdlo,bo ste se museli sipat z trupu jak prezrale banany.
_________________ Co si o nasi lodi myslite,namorniku?Ze potrebuji projimadlo....A dale?Pohromade ji drzi jen halda trusu...
|
23. 11. 2008, 18:24 |
|
|
Hans Eckelhaft
Fregattenkapitän
Naloděn: 9.7.2007
Ponorka: U-122
Medaile: 27 ( více...)
|
|
28. 12. 2008, 21:06 |
|
|
Zimmermann
Bootsmann
Naloděn: 7.3.2008
Ponorka: U-746
|
Božský vítr
Včera večer jsem koukal v TV na dokument Kamikadze v barvě, kde byly dobrý záběry útoků kamikadze - božského větru, na americké lodi, asi tak půl hodinu před tím, jsem byl kousek od St. Nazaire, napaden třemi Sunderlandy, díky skvělé práci obsluhy protiletadlových zbraní - sestřeleni, poslední z nich ovšem provedl ( byť nedobrovolně) ukázkový útok kamikadze. Poslední hlášení: Přední paluba zničena, mrtev. Takže příště zase rychle do sklepa.
_________________ Jen klid, jenom klid chlapi, to ještě nic nebylo.
|
21. 01. 2009, 11:42 |
|
|
|
Právě je 26. 12. 2024, 15:59 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 7
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|