Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Strana 1 z 1
Problém:Změna přístavu v průběhu patroly
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Problém:Změna přístavu v průběhu patroly 
Nazdarek. Nevie mi niekto poradit? Totiz, dostal som v hre radiovou zpravu typu : "Pristav sa meni na Brest." No na mape neviem takyto pristav nikde najst. A ked som sa vratil spät do Wilhemshau(alebo ako sa to presne pise...( tak mi nechce dat moznost otvorit ponuku ponorka...Len posadka, ocenenie atd...Ale nie ponorka...Nevie niekto kde, alebo ako najdem ten Brest? Dik

Naposledy upravil Sarroth dne 25. 10. 2007, 09:08, celkově upraveno 1 krát.
Naposledy upravil Wara dne 19. 08. 2007, 22:26, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek  
Mrkni na mapu, určitě tam je. Mřížku ti neřeknu, ale je to přístav ve Francii na západě u Atlantiku Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Nejzapadnejsi frnacouzsky pristav. Kousek od nej severne uz mas cestu k Lamansi.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek Re: Radiová zpráva 
newboy1 napsal:
Nazdarek. Nevie mi niekto poradit? Totiz, dostal som v hre radiovou zpravu typu : "Pristav sa meni na Brest." No na mape neviem takyto pristav nikde najst. A ked som sa vratil spät do Wilhemshau(alebo ako sa to presne pise...( tak mi nechce dat moznost otvorit ponuku ponorka...Len posadka, ocenenie atd...Ale nie ponorka...Nevie niekto kde, alebo ako najdem ten Brest? Dik

Tak presne tohle se mi stalo take s tGW, problem je v tom ze v tGW se ti Brest zobrazi asi o tyden pozdeji nez by mel, takze pokud mas jeste nejake torpedo a naboje do kanonu tak musis vydrzet na mori nez ti tam Brest nenaskoci. Nebo se vrat do Wilhelmu a zajed si tam potom, jediny co je blby ze si nemuzes upgradnout ponorku.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek Re: Radiová zpráva 
newboy1 napsal:

Upravovat si ponorku a vyznamenávat posádku ti to umožní až v Brestu kde je teď tvoje nová domovská základna. Jinak nevědět kde je Brest to je teda docela mazec. Laughing  Wink

Citovat
Příspěvek  
Jj, chce to chvilenku vydržet na moři a časem Brest zmodrá a přijde zpráva, že je avaiable...

Citovat
Příspěvek  
No uz som ten brest nasiel... Sice nebol na mape vyznaceny(nazov), ale nasiel som dok... A to som musel dat max. zoom..a ist stvorcek po stvorceku na francuzskom pobrezi. Zobrazenie pristavu mi spravilo az o hliadku neskor... Takze som vplaval do neviditelneho doku...  Shocked  Ale dik za rady...

Citovat
Příspěvek  
inak si daj F5 a v lavo hore su mapy pristavov , kde mas zaznacene siete atd  Wink

Citovat
Příspěvek  
To je zajímavý, já jsem tam měl Brest pořád, akorát byl značenej jako spojeneckej. Po tom, co ho získala osa tak normálně zmodral a jelo se dál...

Citovat
Příspěvek  
Riptor von R.I.P. napsal:
To je zajímavý, já jsem tam měl Brest pořád, akorát byl značenej jako spojeneckej. Po tom, co ho získala osa tak normálně zmodral a jelo se dál...

záleží na patchi, verzi hry, modech...

Citovat
Příspěvek  
Svatá pravda...

Citovat
Příspěvek  
Je nějak omezen počet převelení??? např. když se po 3. převelím k jiné flotile tak půjde to vždy?

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
Počet převelení omezen není. Jen je je nutné(různé dle modu a defaultní verze) bud určité "renow" či odsloužit v dané flotile určitý počet patrol.

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Strana 1 z 1