|
Strana 1 z 1
|
| Autor |
Zpráva |
elksar
Kapitän z. S.

Naloděn: 14.9.2006
Ponorka: U-263
Medaile: 16 ( více...)
|
 |Problém| Jak na některé unavené členy posádky???
Posádka se unavuje, hlavně nejvíce pozorovatelé na hlídce, jejich fotky sežloutnou a pak jsou červené. Nemohu přijít na to, jak je dát do normálního stavu. Na ponorce to nejde, po doplutí do domovského přístavu, doplnění, ocenění, začnu další misi, ale posádka je stále stejně unavená a neodpočatá. Tak "babo raď" jak na tento problém.
Dále :
- nenašel jsem informace a státech, které jsou neutrální, ve válečném stavu atd. (honil jsem loď a byla francouzská)
- nenašel jsem v knize k rozpoznávání plavidel plavidla nákladní-civilní a nemohu určovat jejich ponor,tonáž, velikost, vše jen odhadem
"ACH Jóóó..!!"
Naposledy upravil Sarroth dne 15. 02. 2008, 19:22, celkově upraveno 1 krát. Naposledy upravil elksar dne 10. 04. 2007, 11:46, celkově upraveno 1 krát.
| 10. 04. 2007, 08:44 |
|
 |
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral

Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
 Re: Problém-jak na některé unavené členy posádky???
1. Bud je nech, oni se vystřídají(a nebo je prostě vyměň/přetáhni), prostě bych to neřešil, hlavně v momentu kdy je útok apod nezapomen dát "postavení na bojové pozice"(celá posádka je auf a maká).
2. je to opravdu nechutné(ovládání). Merchants jsou klik v levo v mometu kdy otevřeš blok(Amerika tak klik v levo)
Naposledy upravil mysak_bob dne 25. 08. 2009, 18:14, celkově upraveno 1 krát.
_________________ <<<Ubisoft je jednička!

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
| 13. 04. 2007, 13:03 |
|
 |
old_Mr_Grim
BdU Organisationsabteilung Konteradmiral

Naloděn: 6.9.2006
Ponorka: U-66 (IXC)
Medaile: 56 ( více...)
|
ad 2. dost v SH4 postradam primej vstup do Loydova registru pres nazev lodi jako tomu bylo u SH3
_________________ Ponorky jsou bezpečnější než letadla...důkazem tohoto tvrzení budiž fakt, že je mnohem více letadel pod vodou, než ponorek ve vzduchu.

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
|
| 28. 04. 2007, 12:23 |
 |
 |
Raydowe
Obergefreiter

Naloděn: 15.4.2007
Ponorka: Zilina
Medaile: 2 ( více...)
|
cerveny namornici su zraneni. Apon tak som to chapal doteraz je, pretoze ich healt bol nizsi ako 100. pri plavbe bez utoku sa mi nikdy nestalo, ze by scervenal. ten tmavy pasik v manazmente posadky ukazuje, ktora "lajna" prave taha smenu.  ) a tak sa to strieda a spia automaticky, to je jedno z vylepseni oproti SH3 ktore vitam.
|
| 12. 05. 2007, 09:52 |
|
 |
Brinks
Gefreiter

Naloděn: 21.5.2007
Ponorka: Praha
Medaile: 1 ( více...)
|
K tem cervenym clenum posadky, je to tak, jak rikal Raydowe. Jeste SH4 nehraju tak dlouho, abych vse dokonalo odzkousel, ale pri volny misi jsem potkal par Japonskejch letadel a jedna puma, kterou na me hodily me docela blizko trefila k AA kanonu a manik byl hned cervenej, skoro az za usima  a zdravi mu rapidne kleslo. Spani se tady moc neresi, proste vsichni spi nejak tak prubezne. Dle myho skoda. To v SH3 bylo mnohem vic realisticky.
|
| 21. 05. 2007, 21:32 |
|
 |
Raydowe
Obergefreiter

Naloděn: 15.4.2007
Ponorka: Zilina
Medaile: 2 ( více...)
|
Brinks neboj..:-) Ked zabudnes posadku odvolat zo svojich pozic tak ju totalne vycerpas a moze sa ti stat ako mne, ze pri uniku od velkeho konvoja ti ostane ponorka nehybne hompalat v 120 metrovej hlbke, pretoze vsetci isli spat.  ) stastie ze som bol inym smerom kde lovila hliadka.
mne sa zase toto trochu lepsie paci. neviem ktore je realistickejsie, ale ako kapitam neprikazujes kazdemu kedy ma ist spat. tuna to funguje na smeny a mna to obremenuje. neklikam ako v SH3, kde bolo umenie udrzat moralku.  teda apson pre mna:)
_________________ Tak realne, jak se to len da...
100% Silent Hunter 4.
|
| 22. 05. 2007, 21:23 |
|
 |
Brinks
Gefreiter

Naloděn: 21.5.2007
Ponorka: Praha
Medaile: 1 ( více...)
|
Mas pravdu s tim totalnim vycerpanim.Nejak sem zapomnel odvolat bojovej poplach a potom sem zustal viset na periskopovy hloubce a blizko me konvoj.No bylo to docela maso,ale zvladnul sem to.Sice vsici chvilku spali,ale hned jak sem dal alarm,tak se probrali.Jinak v SH3 nebylo lehky starat se o posadku,ale prislo mi to proste lepsi,nez je to tedy v SH4.Tady se jede na smeny a pokud zrovna nezapomenes na to,abys je odvolal z pohotovosti,tak se o nic starat nemusis.To me prave stve.Chyby mi takova ta vazba mazi mnou a posadkou.Samozrejme kazdymu vyhovuje neco jinyho a rad si zahraju obe dve hry,ale proste SH3 ma pro me osobni kouzlo vetsi.
|
| 27. 05. 2007, 23:38 |
|
 |
Pěšák
Gefreiter

Naloděn: 31.3.2008
Medaile: nic
|
Zdarec nevite nekdo co znamena sipka smerem nahoru-je vpravo nahore v ramecku namornika.
|
| 12. 04. 2008, 12:09 |
 |
 |
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral

Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
Next level aneb povýšení.
_________________ <<<Ubisoft je jednička!

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
| 12. 04. 2008, 12:22 |
|
 |
Pěšák
Gefreiter

Naloděn: 31.3.2008
Medaile: nic
|
jj diky
|
| 12. 04. 2008, 12:50 |
 |
 |
|
|
Právě je 29. 03. 2026, 15:34 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 1
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|