|
Strana 2 z 2
|
Autor |
Zpráva |
Hogen
Kapitänleutnant
Naloděn: 14.3.2010
Ponorka: U-170 typ IXC
Medaile: 28 ( více...)
|
páni moji toto je skutočne správne čítanie a podľa mňa by to mala byť POVINNÁ ČETBA pre všetkých nových kapitánov tohto fóra. Klobúk dole pred trpezlivosťou a chuťou svätej trojice a želám im aby im ich elán vydržal čo najdlhšie. Ďakujem im za ich prácu pre nás všetkých.
_________________ Hogen
|
26. 08. 2010, 15:50 |
|
|
old_Mr_Grim
BdU Organisationsabteilung Konteradmiral
Naloděn: 6.9.2006
Ponorka: U-66 (IXC)
Medaile: 56 ( více...)
|
Jak si to tu tak pročítám (už po šesté), tak to bude 3. 3. 2014 už 7 let - no potěš
Snad si to tu přečtu i po sedmé
Naposledy upravil old_Mr_Grim dne 23. 02. 2014, 21:48, celkově upraveno 1 krát.
_________________ Ponorky jsou bezpečnější než letadla...důkazem tohoto tvrzení budiž fakt, že je mnohem více letadel pod vodou, než ponorek ve vzduchu.
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
|
23. 02. 2014, 21:47 |
|
|
mysak_bob
BdU Operationsabteilung Vizeadmiral
Naloděn: 5.1.2007
Ponorka: U-123
Medaile: 64 ( více...)
|
_________________ Chlapi, čtěte to forum. Je toho tady opravdu dost a často se ptáte na to, co tu je už popsáno. Děkuji
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
|
23. 02. 2014, 21:50 |
|
|
Hans Geher
Kapitänleutnant
Naloděn: 1.4.2009
Ponorka: U-131 (IXC)
Medaile: 41 ( více...)
|
|
24. 02. 2014, 07:23 |
|
|
Bobo Wolf
Kapitänleutnant
Naloděn: 3.5.2009
Ponorka: U-105 / IXB
Medaile: 34 ( více...)
|
|
24. 02. 2014, 08:48 |
|
|
Hogen
Kapitänleutnant
Naloděn: 14.3.2010
Ponorka: U-170 typ IXC
Medaile: 28 ( více...)
|
Nedá mi nereagovať na Bobo Wlčiaka , že sa jedná o parádne obdobie plné príjemných zážitkov je nepopierateľný fakt, ale bez ligy to už neni to orechové .
Verím, že sa to ešte trochu rozhýbe a ostrielaní kozáci oklepú hrdzu zo svojích plechoviek
_________________ Hogen
|
24. 02. 2014, 09:00 |
|
|
ŠVÉD LOCKERSSON
Kapitän z. S.
Naloděn: 2.8.2008
Ponorka: U-714 VIIC
Medaile: 36 ( více...)
|
Hmm,,,nedá se než jen s Hogenem souhlasit,,bohužel je to tak, že spousta lidí co pravidelně vyplouvala tak dnes nemá tolik času, včetně mě,,,je fakt, že ta parta se bude držet pospolu, protože jsme už něco zažili, ale je fakt, že liga byla ten stmelovací článek a to bylo vždycky hlavní téma na srazech. To je jen má faktická poznámka
24. 02. 2014, 09:16 |
|
|
von Kočičák
Kapitänleutnant
Naloděn: 14.9.2009
Ponorka: U-1228, IX-C
Medaile: 29 ( více...)
|
SEDM LET !!! MEIN GOTT... To to letí, to to letí...
No, co dodat - snad jen spoustu díků ,,Otcům zakladatelům" za neskutečnou práci, kterou odvedli, a bývalým i současným kapitánům ze všech flotil, že TO udrželi při životě...
No a sám za sebe jen tiše (a ještě pořád) doufám, že přijde čas, kdy znovu budeme vyplouvat v plných počtech a když Neptun dá, tak i ve dvou... třech... ehm... mňáúúú... smečkách... Že není tolik času jako dřív ? Ne vždycky to vyjde, já vím, ale kdo jste kdysi viděl starý český film Cirkus v cirkuse - vzpomeňte se mnou na hlášku kouzelníka, který tam chodil po zdech a po stropě - VŠECHNO JDE, STAČÍ JEN CHTÍT ...
A než se na mě někdo vrhne a znectí mě za přehnaný optimismus, případně za cokoli jiného - já bych prostě jen byl hrozně nerad, kdyby jsme časem na Ligu měli jen vzpomínat na občasných srazech...
Takže kéž dalších (aspoň) sedm let vyplouváme a bojujeme - Do posledního torpéda, do posledního náboje, do posledního muže !!!
24. 02. 2014, 10:28 |
|
|
old_Mr_Grim
BdU Organisationsabteilung Konteradmiral
Naloděn: 6.9.2006
Ponorka: U-66 (IXC)
Medaile: 56 ( více...)
|
na příští sraz povinně dotáhneme kompy a uděláme retro LANpařbu
_________________ Ponorky jsou bezpečnější než letadla...důkazem tohoto tvrzení budiž fakt, že je mnohem více letadel pod vodou, než ponorek ve vzduchu.
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
|
24. 02. 2014, 14:24 |
|
|
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral
Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
DK je(bylo?) z 85% o LDK. A můžeme si tady tvrdit jak dlouho chceme, že jsme staří pařani co na nějakou grafiku, progres a pohodlnost kašleme, ale hrát něco bez oficiální podpory(neoficiální (mody) stabilně fungují jen do určité fáze které dosáhl PP) ať už jde o vylepšující updaty či vůbec podporu sítové hry přes pět let vydrží jen málo kdo( tleskám těm několika mohykánům ). A ač možná nikdo nečekal, že já to někdy řeknu je to i o počtech kapitánů(pokud chcete živou pulzující komunitu) a tuplem mladí to co jsem psal na začátku neskousnou. Tím se dostávám k tomu co jsem už psal. Hlavní dýka do zad bylo SH5 a ten kdo si pročte první výroční zprávu se v onom textu dočte, že už tenkrát se sním pevně počítalo(už tenkrát bylo jasné, že SH3 není řešení na vždy pokud má liga fungovat).
Joo fajn jsme o X let starší, joo fajn s časem to je tak či onak, ale troufnu si tvrdit, že pokud by tu byla nová, vyladěná fungující platforma ligy se slušným obsazením kapitánů najdeme si všichni čas od času ten čas.
_________________ <<<Ubisoft je jednička!
"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
24. 02. 2014, 18:03 |
|
|
von Kočičák
Kapitänleutnant
Naloděn: 14.9.2009
Ponorka: U-1228, IX-C
Medaile: 29 ( více...)
|
Mňáúúú - tak nějak mi to nedá, abych se neozval - tedy co se té Sarrem zmíněné SH5ky týče - nebudu popírat, že jsem se na SH5 těšil, i když ani mně nejde o super grafiku a bla bla bla jiná vylepšení... Ostatně, k čemu je super grafika, když hra samotná stojí za houby - stačilo mi přečíst si první reakce ať už tady na fóru nebo i jinde a bylo rozhodnuto, že SH5 mi nesmí do baráku... Ať jsem klidně označen za konzervu a staromilce, ale je mi 1000x milejší SH3 s PP a ostatním, než s humbukem propagovaná, nedodělaná VĚC...
Naposledy upravil von Kočičák dne 24. 02. 2014, 23:59, celkově upraveno 1 krát.
24. 02. 2014, 23:59 |
|
|
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral
Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
Však tě taky řadím k těm mohykánům a se zbytkem co píšeš souhlasím, ale prostě ne každý(většina) dokáže drtit téměř 10 let starou hru(pokud není oficiální podpora) tuplem na ní provozovat ligu.
_________________ <<<Ubisoft je jednička!
"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
25. 02. 2014, 18:28 |
|
|
|
Právě je 21. 12. 2024, 13:48 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 2 z 2
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|