|
Strana 9 z 9
|
Autor |
Zpráva |
Hogen
Kapitänleutnant
Naloděn: 14.3.2010
Ponorka: U-170 typ IXC
Medaile: 28 ( více...)
|
mňa to celkom bavilo, lebo si získaval body a tak si dostal k lepším torpédam a koniec koncov aj ponorke
WP nehrám lebo su tam sami dojč a engliš a oni mi nerozumejú lebo nevedia po slovensky ani česky. Akurát raz to hral s Tebou a to bola prča .. teda paráda ... je jasné že to má inu šťavu. Hoci kedy budem rád a s mojou U-16 typ VII A viem urobť riadnu paseku a mám aj parádne T
_________________ Hogen
|
10. 11. 2013, 23:12 |
|
|
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral
Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
No tak postup/vylepšení je jasnej motivační prvek. Já to myslel spíš tak, že když opomenu rychlejší a hlavně efektivnější plnění úkolů tak WP je prostě WP, hrát to sám třeba i s dvěma, třema vlastníma ponorkama není prostě ono, ale problém je právě sehnat vhodné spoluhráče a ještě k tomu ve vhodnou dobu. Když si čtu některé otázky na chatu tak se mě mnohdy ježí chlup. "Jak zaměřím jinou ponorku?" "Jak to je tady s PvP?" "Hraje se to jako WoT?" "Jakej je rozdíl II vs VII?" "Proč na mě ta lod(DD) útočí?!?"
_________________ <<<Ubisoft je jednička!
"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
11. 11. 2013, 16:58 |
|
|
Hogen
Kapitänleutnant
|
|
11. 11. 2013, 18:40 |
|
|
Hogen
Kapitänleutnant
|
aj dnes ma sho svoj deň najprv som 13 do hry, potom sa dočkám, ale hra hneď po určení misie padne a zas som 10. Tak teda počkám hra nabehne tak idem z bunkra do východzieho postavenia a trt Znova sa mi potvrdzuje, že po tej poslednej úprave a údržbe ta hra stojí jednoducho na vratkých nohách. Teraz si tak predstavím, že si za reálne oira kúpim lepšiu ponorku (napr. VII C) a nebudem to môcť hrať lebo jednoducho ta hra je nedomrdlá. Pekná predstava
Ešte šťastie že sa večer ide liga
_________________ Hogen
|
12. 11. 2013, 14:45 |
|
|
Hogen
Kapitänleutnant
|
trochu zadumania
hra ma vskutku, aj cez niektoré problémy zaujala a môžem povedať, že sa mi páči. Moje výsledky sú vcelku dobré:
level 29
kapitánporučík
potopených lodí : 465
BRT 3.717150
237 misii
ponorky VII A a II C
mam odomknuté 2 fázy (domáce vody, blokáda britského pobrežia, zabezpečenie severného mora)
no a tým myslím, že pre mňa ako hráča už viac fázy neotvoria, pretože všetky výhody (t.j. ponorku triedy VII-A, dobré torpéda, a výzbroj) som nekupoval za reálne eura, ale iba za body ktoré som získal za splnené misie. Tak si myslím, že som pre Ubisoft nekreatívny hráč a preto mi už asi neotvoria ďalšie fázy a tým pádom získať a ja motor a vrtule pre ponorku typu VII - C. mám už dva radary a ďalšie výhody, ale to nie pre VII A.
Aj keď po nemecky neviem tak som si všimol, že sa niektorí chvália ponorkami VII-C/42 a pod a sú už v tretej fáze.
To je jeden postreh a druhý, že som kdesi čítal, že hra by mala byť spustená v tomto roku ale vyzerá to, že sa tak nestane.
No uvidím, budem ešte pokračovať bez platenia
_________________ Hogen
|
17. 11. 2013, 22:07 |
|
|
VLKcz
Gefreiter
Naloděn: 23.2.2014
Ponorka: IXB U-123
Medaile: 2 ( více...)
|
Zdravím her kapitáni. Toto fórum pročítám už nějakej ten pátek, hlavně co se týče SHIII a SHV, dokonce jsem se i zaregistroval (a to často nedělám ), ale ještě jsem nenapsal ani tečku. SHO jsem objevil před 2 dni (ano, nepročítám novinky) čistě náhodou. Na to že je to browser hra mi to přijde dost slušný. No abych trochu rozvedl moje zkušenosti s SH tak SHIV jsem hrál prvně před pár lety jako arkádu, potom dlouho dlouho nic a SHV jsem si koupil na steamu. Pro amatéra je to dobrá hra a opravdu pastva pro oči, ale s postupem času jak jsem si zvyšoval obtížnost mi přišla ta hra dost rozbitá, tak jsem zkusil mody, ale není to ono. Tak jsem se vrátil ke 4 s modem real FB...ale přiznám se to palubní dělo mi ničilo nervy, nesložil jsem snad ani rybáře . No a teď mastim SHIII ( s modem GWX) kterou jsem nikdy předtím nehrál a jsem spokojenej a vážně uvažuji o koupi. Jen jsem teď měl záhadnou smrt v keltském moři, když se mi rozbil save 1. ledna 1941 a nešlo pokračovat. Chudák Hans Rose a jeho IXka. Tak jsem začal hrát novou kariéru a to poprvé na 100% obtížnost. No mam první hlídku s dvojkou a potkal jsem jen jednoho merchanta a parchant mi utekl. Musim se víc snažit.
No ale k tomu SHO. Fakt se mi líbí, ale vadí mi to zaměřování. Je pravda že oproti SHIII jsou nástroje na mapě hodně přesné (nikoli +- 100metrů) ale k čemu když tam neni manuální TDC. Dokonce ani chronometr tam neni. To mi vadí. Ještě jsem nezkoušel WP ale musí to být super . jinak dojem to na mě opravdu udělalo až na tuto zásadní věc.
Zdraví VLK.
|
25. 02. 2014, 10:06 |
|
|
Hogen
Kapitänleutnant
|
|
25. 02. 2014, 11:20 |
|
|
VLKcz
Gefreiter
Naloděn: 23.2.2014
Ponorka: IXB U-123
|
To Hogen:
No jo tak to bude ten problém. Šprechtim Doič stejně dobře jako umim tradiční čínštinu. No snad najdu něco alespň anglicky, hned jak dorazim z práce domu tak se na to mrknu. Díkec
|
25. 02. 2014, 12:51 |
|
|
Hogen
Kapitänleutnant
|
Tak a je to tu:
UBI opäť potvrdilo, že ľudí má na háku. Tak ako sprznili SH-5, tak presne dopadlo aj SHO. Dnešným dňom ukončili práce na sho - beta a budú už len udržiavať herný server.
Do kedy to som sám zvedavý.
_________________ Hogen
|
28. 02. 2014, 08:57 |
|
|
Dušanbo
Fähnrich z. S.
Naloděn: 2.3.2010
Ponorka: typ II-A
|
|
28. 02. 2014, 14:31 |
|
|
Sepp von Ch.
Oberleutnant z. S.
Naloděn: 28.12.2009
Ponorka: VIIC U-552
Medaile: 9 ( více...)
|
|
28. 02. 2014, 15:57 |
|
|
Alhazred
Hauptgefreiter
Naloděn: 10.7.2010
Ponorka: U-160
|
No oni kreteni chcu SH pre masy, aby na tom zarobili vela peniažkou, debili, tak to maju smolu, nebude to ani dobre ani pre masy...
sa na to mohli od začiatku vys*ať...UBI-čav
14. 05. 2014, 23:42 |
|
|
Marian Varga
Oberfähnrich z. S.
Naloděn: 21.7.2014
Ponorka: U-190 IXC/40
|
mam jeden problem chcel by som na sho zmenit v hre avatara kapitana dalo by sa to ? a este jeden ci by sa dalo zmenit cislo u bootu lebo je to zvlastne ked si dam napr. postavit VIIE a da mi cislo U-23 a to je preca v skutocnosti IIB (kretschmer). za pomoc vopred dakujem.
|
10. 10. 2014, 09:57 |
|
|
Hogen
Kapitänleutnant
|
No a je po veľkej sláve celého projektu on line
dňom 31.10.2016 o 10,00 SELČ oficiálne končí SHO. Chcem záverom povedať, že celkom sa to občas dalo aj hrať, ale také kopance aké sa tam vyskytovali ma viac krát priviedli k nadávaniu a hromženiu pre zbytočnú stratu drahocennej ponorky a vypiplanej posádky, že som to takmer po roku vzdal.
Takže končí ďalšia epizoda silent hunteru a myslím, že to je aj definitívny koniec celého projektu SH od Ubi kuby šroftu
_________________ Hogen
|
28. 10. 2016, 17:06 |
|
|
|
Právě je 21. 12. 2024, 16:56 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 9 z 9
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|