|
Strana 2 z 2
|
Autor |
Zpráva |
mysak_bob
BdU Operationsabteilung Vizeadmiral
Naloděn: 5.1.2007
Ponorka: U-123
Medaile: 64 ( více...)
|
to morybundus
Klidne jsi mohl jmenovat, ale chtel bych te videt, jak by jsi byl stastny, kdyz by jsi tu udrzoval poradek ty
Ano, delam to dobrovolne, ale ocekaval bych trochu spoluprace od vsech kapitanu na tomto foru. Delame to pro sebe.
Pokud se o to prestaneme starat, bude tu jen zmatek(edit by Sarr. Ne půjde to do pr.....)
Naposledy upravil Sarroth dne 20. 10. 2011, 16:07, celkově upraveno 1 krát. Naposledy upravil mysak_bob dne 20. 10. 2011, 10:14, celkově upraveno 1 krát.
_________________ Chlapi, čtěte to forum. Je toho tady opravdu dost a často se ptáte na to, co tu je už popsáno. Děkuji
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
|
20. 10. 2011, 09:55 |
|
|
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral
Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
Jako to snad není o házení kdo za co může či nemůže a osočování z arogance. Jde o to co jsem psal a myšák v podstatě shrnul do dvou vět(dovolil jsem si označit červeně). Nechápu proč lidstvo má nutkání permanentně hledat v někom nepřítele lidu(na DF moderátor).
_________________ <<<Ubisoft je jednička!
"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
20. 10. 2011, 16:06 |
|
|
morybundus
Leutnant z. S.
Naloděn: 7.9.2006
Ponorka: Orlau
Medaile: 2 ( více...)
|
Já myslel že to tady je diskuzní fórum ne???No tak se tady diskutuje a jestli jeden nebo třicet nováčků ma problém tak mu pomůžu a pak to promažu,ale tady se právě hned snáší na tázajícího kritika co opruzuje.Jak to někoho unavuje,že někdo se ptá a chce pomoct tak až to nedělá.Na otázku jak bych to dělal já jsem právě odpověděl,ale pořád to nemění nic na tom že více tolerance tady na tomto DF by neuškodilo
21. 10. 2011, 01:39 |
|
|
Hans Eckelhaft
Fregattenkapitän
Naloděn: 9.7.2007
Ponorka: U-122
Medaile: 27 ( více...)
|
|
21. 10. 2011, 09:45 |
|
|
|
Právě je 22. 11. 2024, 21:05 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 2 z 2
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|