Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Osvětlení lodí
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Osvětlení lodí 
Zdarec námořníci, měl bych takový dotaz. Po dlouhé a dlouhé době jsem se dostal na svoji ponorku (škola, práce,...  Mad ) a už si nepamatuji jednu věc.
 Mám TGWX a pluju v noci, ale ŽÁDNÁ loď neni osvětlená, nesvítí jim ani jedno světýlko a to jsem ještě před vypuknutím války. Když jsem to hrál naposled, tak se mi zdá, že lodě normálně byly osvětlené, ne? Je to nějaký bug u mě nebo to tak má být? Sad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
To Hans Schaff: Abych pravdu řekl, v míru nevím, protože jsem v srpnové "předehře" žádnou loď nepotkal. Potom za války mám všechny neutrální lodě nádherně osvětlené, dokonce barevně a blikají jak vánoční stromeček. Ale mám GWX 3.0, předtím v defaultu myslím nesvítily. Jen byly na mapě zobrazeny zeleně, to je teď volitelné, mód Contact Color.

Citovat
Příspěvek  
Mno, mír nemír, asi obchodní lodě v noci normálně maji svítit. Zkusím přeinstalovat, stejně v kampani nejsem moc daleko  Confused

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1