Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Účinnost palubního děla (SH3 v1.4 + tGW)
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Účinnost palubního děla (SH3 v1.4 + tGW) 
Dobrý den.
Omlouvám se pokud se ptám na něco co již jinde bylo zodpovězeno, nicméně ať hledám jak hledám, odpověď a řešení mého problému jsem nenašel.  Sad  Včera jsem po několika letech opět oprášil SH3 a rozhodl se, že si ji opět zahraji. Probrouzdal jsem trochu toto forum a nastudoval nějaké nové informece a rozhodl se, že zkusím tGW mod. Instalace proběhla poměrně v pořádku, drobné zádrhele jsem s pomocí tohoto fora snad zdárně vyřešil. Nadšeně jsem se tedy opět pustil do hraní a říkal jsem si, že když už, tak se vším všudy a tedy že si opět projdu komplet i výcvik v akademii.
Nakonec jsem narazil na problém hned při výciku střelby z palubního děla, kdy má dělo mizivou účinnost. Na potopení jedné lodě vystřílím veškerou minici Surprised  a někdy to nestačí abni na potopení jedné lodě  Shocked  Shocked  Kde je problém? Přoč tGW mód degraduje palubní dělo na nefunkční okrasu ponorky, když i v reálu bylo možné jej na moři proti obchodním lodím efektivně využívat?
Nějaká narážka na dělo a jeho "oprava" je i zde, hned v prvním příspěvku.
http://silenthunter.cz/forum/viewtopic.php?t=12
Předpokládám, že zmíněná úprava děla se týkala zvýšení jeho účinnosti, ovšem ten soubor již na uvedeneém umístění není k nalezení.  Sad
Poradí někdo jak upravit účinnost děla tak, aby bylo ve hře použitelné a nebylo jen pro okrasu?
Předem děkuji za pomoc a odpovědi.


Citovat
Příspěvek  
to lorry:
ale ono je k použití,ale jen když na moři najdeš samostatnou obchodní loď (snad se nemusím zmiňovat že by neměla mít děla) a nechceš nebo už nemáš žádný úhoře.Později to už ani s dělem nemělo cenu,ale to snad už víš proč. Kapitan


_________________


super Lidi ta funkce hledat je FAKT DOBRÁ!!!Tak ji používejte ne? Kapitan
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
Vycvik s delem jsem splnil bez problemu. Musel jsem byt dostatecne blizko a nesmel jsem strilet sam, protoze jako delostrelec stojim za .... .


_________________
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek  
Díky za odpovědi. Bohužel mi moc nepomohly.  Sad  Já to chápu, omezení použití děla v boji a je mi jasné, že jít s ním na ozbrojenou loď je nesmysl, o tom nechci polemizovat a na tohle téma zde rozvádět debatu.
Jde mi o to, jestli to co se i děje není nějaký bug, a čeho se týkala výše uvedená "oprava" palubního děla.
Bohužel jak jsem již napsal, naposledy jsem SH3 hrýl před několika lety, kdy jsem si ji koupil a účinnost děla si tedy od té doby nepamatuji.
Ovšem nyní to, že v Naval academy při dělostřeleckém výcviku potřebuji na potopení Small tanker zhruba 50 kusů HE munice, na Medium cargo dalších 150 mi přijde nějaké divné. Protože s tím zbytkem už jen tak polechtám nějakou jinou loď, ale zkoušku nesplním.

Btw. v nouzi by mělo být dělo použitelné i v boji proti ozbrojené lodi, nemluvě o tom, že např. na doražení těžce poškozené jiné kocábky bez ochrany je dalšího úhoře škoda. Ale to tu nechci teď rozvíjet, jestli je nebo není zbytečné používat v boji  dělo a za jakých okolností. Každý bojuje jak uzná za vhodné. Jde mi hlavně o to, jestli je ta ubohá účinnost normální, nebo jestli mám hledat chybu někde jinde. Nebo jestli si vybírám k potopení dělem moc velké lodě....sry, opravdu dlouho jsem to nehrál....  Wink


Citovat
Příspěvek  
To co píšou kluci je pravda, pravda, ale taky je, že v tGW je dělo omezené až moc(pro to vznikl ten "fix" což byl zdravej kompromis tGW(které chtělo v podstatě hráče až přinutit dělo nepoužívat) vs default SH3(kde bylo možné dělem potopit Nelsona). Fix vznikl hlavně pro hráče hrající kampaň od začátku resp ranou část války, v pozdější ti to dělo v podstatě už ani nescházelo(ač v reálu samozřejmě zaznamenalo sem tam ještě užití).

Jelikož tGW bylo zcela nahrazeno GWX a už na něm běží jen základ ligy(kde je dělo stejně zakázané) bude asi problém ten fix někde sehnat(možnost je také použít MiniTweaker a znovu jej vyladit).


_________________
<<<Ubisoft je jednička!


"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
________________________________________________________
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Osobní složka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Díky. Přesně tuhle informaci a vysvětlení jsem potřeboval.  Wink
A teď jsem tedy na vážkách, zda nezkusit tedy raději GWX. Přiznám se, že jsem dlouho váhal, který ze zde propíraných módů vyzkoušet, až jsem se rozhodl pro tGW. Mohu ještě poprosit (i když je to tady off-topic  Embarassed ), jako zkušeného mořského vlka, o velice krátké zhodnocení a definici (porovnání), případně doporučení, který z těchto módů mám zkusit? Chápu, že mne zřejmě odkážeš na topicy týkající se přímo těchto módů, nicméně tam je už tolik postů, že to je vážně na hodně dlouho to pročítat a hodnotit, raději bych si tedy nehcal doporučit od někoho zušenějšího, kdo je s hrou v kontaktu nepoměrně častěji než já.

Btw. pokud by jsi někde našel ten fix na palubní dělo do tGW, můžeš mi ho (resp. odkaz ke stažení) poslat (třeba i přes PM)? Díky.  Wink


Citovat
Příspěvek  
GWX je naslednikem tGW, asi tak  Wink
Liga se hraje na tGW z toho duvodu, ze v dobe, kdy se zakladala, bylo GWX nepouzitelne.


_________________
Chlapi, čtěte to forum. Je toho tady opravdu dost a často se ptáte na to, co tu je už popsáno. Děkuji


Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Jak je psáno. Pokud dnes rozhodovat  tGW vs GWX(když opomeneme jiné mody) pak singl jednoznačně GWX a multiplayer tGW aneb liga verze(ač popravdě ani jeden není aspoň co jde o model poškození reálný).

ad fix: to je právě problém ač autor fixu tak bylo několik reinstallů a jak známo člověk zálohuje zálohu zálohy a nakonec zjistí, že zálohoval hov..... Very Happy.


_________________
<<<Ubisoft je jednička!


"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
________________________________________________________
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Osobní složka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.