|
Strana 1 z 1
|
Autor |
Zpráva |
Matan78
Matrose
Naloděn: 10.10.2010
Medaile: nic
|
Opet rozklepane more ala rosol
Zdar namornici,
uz jsem tady jednou zakladal vlakno v SH4, ohledne divne se chovajiciho more. ( po nejaky dobe bezproblemovyho chodu hry se proste more zblaznilo a od ty doby se klepe jako rosol, je to nedivatelna zalezitost. ) A jak vidim, nemel jsem s tim problem jen ja, ale podle vseho se to nepodarilo vyresit. No proc to pisu... asi mesic jsem hral SH5, radne omodovany bez jakehokoliv problemu... no nicmene opet zniceho nic se more rozklepalo jako sulc a to bez jakehokoliv zasahu do kompu nebo ovladacu pred tim... reinstal hry nepomaha, mody to nedelaji, ovladace GK jsem vyzkousel snad vsechny..., vsechno ostatni jede a prepocitava se uplne normalne, HW mam dost silnej. Proste se stalo uplne to samy co v SH4 po nejaky dobe hrani... kdokoliv vi co s tim, napiste, tohle me vytocilo k nepricetnosti
Díky předem,
M.
|
10. 10. 2010, 12:54 |
|
|
old_Mr_Grim
BdU Organisationsabteilung Konteradmiral
Naloděn: 6.9.2006
Ponorka: U-66 (IXC)
Medaile: 56 ( více...)
|
i když rozjedeš karieru od začátku?
_________________ Ponorky jsou bezpečnější než letadla...důkazem tohoto tvrzení budiž fakt, že je mnohem více letadel pod vodou, než ponorek ve vzduchu.
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
|
10. 10. 2010, 14:36 |
|
|
Matan78
Matrose
|
to jsem pravda nezkousel, no jak se vratim dnes z prace, tak to zkusim rozjet od zacatku a napisu jak to dopadlo
|
10. 10. 2010, 15:07 |
|
|
Hogen
Kapitänleutnant
Naloděn: 14.3.2010
Ponorka: U-170 typ IXC
Medaile: 28 ( více...)
|
Matan 78 čisto teoreticky: Nezabudneš náhodou prepnúť na "normálny čas", pretože SH-5 pri prepnutí na vonkajšiu kameru neprepína na 1x zrýchlenie, vtedy sa skutočne more chová rosolovito. Mne sa to občas stane a prepnutím na nč je problém vyriešený.
_________________ Hogen
|
10. 10. 2010, 17:25 |
|
|
Matan78
Matrose
|
to Hogen : to urcite ne ono vse je v poradku, dokud na mustku stojim a nerozhlizim se. pokud se nehybu, jede vse jak ma, ale v pripade ze se na mustku pohnu, vsehno se rozvlni, vlny tecou jako by opacnym smerem nez by mely.. no tady kouknete, uz se to tu jednou resilo v souvislosti s SH4
http://silenthunter.cz/forum/viewtopic.php?t=668
Takze ani start nove kampane nepomohl, voda se trepe hned od zacatku nevim uz cim to muze byt. Hral jsem si s vertikalni synchronizaci, rozlisenim, nastavenim GK, vytvoril jsem pro SH samostatnej profil v Nvidii panelu, frekvence monitoru jsem menil, kompletne jsem laboroval s nastavenim urovne detailu ve hre, reinstal hry taky nepomohl, system delat znova nebudu, pac to jsem zkousel u toho samyho problemu v SH4 a taky to nebylo k nicemu... v tyhle fazi je to nedivatelny a asi to pujde z disku jako SH4, ackoliv diky tunam modu od TDW a ostatnich se to dalo fakt dobre hrat :/ kdyby nekoho neco napadlo tak sem s tim
Edit by GK: Sloučeno do jednoho postu. Propříště číst pravidla DF.
Naposledy upravil Günther Königg dne 12. 10. 2010, 12:55, celkově upraveno 2 krát.
|
10. 10. 2010, 17:41 |
|
|
ssvd
Gefreiter
Naloděn: 22.3.2009
|
Mam uplně ten stejnej problem a jsem z toho uplně na prášky.
|
15. 12. 2010, 11:20 |
|
|
Milan L.
Oberfähnrich z. S.
Naloděn: 22.8.2007
Medaile: 2 ( více...)
|
To Matan 78: jak máš nastavené detaily moře (hry stínů, vlny za lodí, postprocesorové filtry a pod.) Já když nastavil ty podrobné vlny za lodí, najednou jsem je měl někdy náhodně do V před lodí, na vlnách byly malé vlnky které poskakovaly jak kdyby se voda divoce vařila a podobně, před periskopem se hladina třásla jako by bylo zemětřesení. Musel jsem tyhle vychytávky nakonec vypnout, teprve pak se to pomalu vrátilo k normálu. Myslím že už od SH4 to udělali moc přehnaně a vymklo se to z ruky. Při "střízlivém" nastavení mi to nedělá. Když to zapnu, taky to jede napřed normálně a postupně (hlavně po několika savech!) se to začne horšit. Při normálním nastavení mi to SH5 nedělá, SH4 i přes vypnutá nastavení někdy jo a někdy ne. To vypadá na skrytou chybu hry, ale s tím asi nic neuděláš.
_________________ nemám
|
17. 12. 2010, 00:17 |
|
|
ssvd
Gefreiter
Naloděn: 22.3.2009
|
Ale stejně to pořád není přesně to o čem se tady bavíme. Absolutně nezáleží na nastavení hry, dělá to proste pořád.
|
17. 12. 2010, 16:51 |
|
|
|
Právě je 26. 11. 2024, 13:41 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 1
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|