|
Strana 1 z 1
|
| Autor |
Zpráva |
yogi82
Černý pasažér
|
 Nabíjení torpéd
Ahoj ,mam taky problem.....doba nabitia torped sa stresne meni.Niekedy mam nabite torpedo hned a niekedy to trva dost dlho.Poskodeny niesom a ludia su tiez na svojich miestach.Mozno je to blbost ale mna to uz dost sere.Poradite co robim zle????
Naposledy upravil hiroc dne 31. 10. 2009, 11:13, celkově upraveno 1 krát. Naposledy upravil Sarroth dne 15. 02. 2008, 18:54, celkově upraveno 1 krát.
|
| 13. 04. 2007, 14:15 |
|
 |
Rado
Kapitän z. S.

Naloděn: 5.9.2006
Ponorka: U-96,Hodonín
Medaile: 19 ( více...)
|
no pokial zacinas karieru tak by malo byt najdlhsie nabijanie , ja som teraz v 42 roku a 15 hliadok za sebou a nabijaju mi za 7 minut ........ do buducna to bude este lepsie. Ale pokial TI to raz nabija za 10 a raz menej tak to bude nejaky bug alebo nieco , maximalne Ti poradim pokial to nevies aby si si dal dostojnika k nabijacom
_________________   ,  ,
|
| 13. 04. 2007, 14:59 |
|
 |
elksar
Kapitän z. S.

Naloděn: 14.9.2006
Ponorka: U-263
Medaile: 16 ( více...)
|
 Re: nabijanie torped
|
| 13. 04. 2007, 15:06 |
|
 |
old_Mr_Grim
BdU Organisationsabteilung Konteradmiral

Naloděn: 6.9.2006
Ponorka: U-66 (IXC)
Medaile: 56 ( více...)
|
jj pokud nevydas rozkaz "vsichni na bojova stanoviste" tak ti nabijeni bude trvat v zavislosti na skillu obsluby pridelene k torpedometum
_________________ Ponorky jsou bezpečnější než letadla...důkazem tohoto tvrzení budiž fakt, že je mnohem více letadel pod vodou, než ponorek ve vzduchu.

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
|
| 28. 04. 2007, 12:32 |
 |
 |
Raydowe
Obergefreiter

Naloděn: 15.4.2007
Ponorka: Zilina
Medaile: 2 ( více...)
|
a este maly tip, ktory je mozno samozrejmosti, ale tu este nepadol.. pokial mas zapnuty "SILENT MOD" cize plavba po tichu.. tak ti torpeda nenabijaju. to len pre istotu.  )
|
| 12. 05. 2007, 09:55 |
|
 |
Behemot
Černý pasažér
|
Já mám problém vůbec s nabitím...nějak se mi nechtějí nabíjet torpéda, už to trvá asi tak týden; rezervní mám ještě dvě, nabitý torpédomety už jen dva ze šesti. Samozřejmě že "automatické nabíjení" je zapnuto, nabíječí jsou na svých místech, k tomu jsem přihodil důstojníky (jednoho ze strojovny a jednoho z velení), ale dělá to už dlouho (to jsem měl torpédometčíky částečně jinde a nebili tam důstojníci). Čím to...?
Jo a taky nevím co s hlídkou...jezdil jsem tam dlouho křížem krížem, teď obeplouvám Japonsko a nic...už mi dochází munice a musím zajet do přístavu
ADD// tak zdá se že to bylo tím že jsem si myslel že torpédo v zásobě=torpédo mimo torpédomet...mýlil jsem se
mimochodem, jak fungují ty zpropadený zadní torpédomety...? torpéda se po chvíli vždycky stočí někam doprčic (ppužívám manuální nastavení, ale přední plavou normálně rovně když mají  )
ADD2// takže po doplnění zásob (eh, jaksi mi zapomněli dát do kanónů, takže si musím vystačit s torpédy...coto...?!) to stále nechce nabíjet; navíc se mi stále z ničeho nic rozbíjí flak (a pak ho zase musím opravovat) ale co z toho když v přístavu stejně nedostanu munici...
ADD3// nainstaloval jsem 1.3 patch a spustil znovu, na začázku to jde ale co později...navíc strašně to suxxxuje při delším hraní - otevírání notesu trvá strašně dlouho, načítání hry taky...asi mám uložených hodně zpráv apod.
ADD4// tak alespoň se už neobjevují chyby...jen to načítání
|
| 22. 08. 2007, 00:47 |
|
 |
reki81
Černý pasažér
|
 Pomoc torpeda nabíjení
Ahoj hrajem SH4 po prvy krat. Forum mi uz dost pomohlo ale niektore veci mi stale nie su jasne tak vas prosim mi pomozte.
Dojdu mi torpeda pridem k nejakemu spriatelenemu pristavu a ked som blizko tak mi napise vybavyt alebo odlozit dam vybavit opravylo mi poskodenia ale ziadnu municiu mi neda tak co robim zle???
A dalsia vec mam este 4 torpeda v zalohe vsetko mam zapnute co mam mat tj. aut nabijeni posadka na mista vypnuty tichy chod ale torpeda sa mi nenabijaju kontrolky mi sice blikaju ale stale nic.
Dakujem za odpoved
S pozdravom reki81
|
| 26. 12. 2007, 12:42 |
|
 |
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral

Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
ad 1) ještě se mě to nestalo nicméně zkoušel jsi to opakovat(at už ze save či poodjet a znovu se vrátit? Ještě jen pro jistotu, jen přístav s "kotvou" doplní munici a torpéda.
ad 2) nezapomněl jsi vypnout "alarm" resp pohotovostní režim? Pokud ano posádka je možná už moc vyčerpaná.
_________________ <<<Ubisoft je jednička!

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
| 26. 12. 2007, 12:53 |
|
 |
reki81
Černý pasažér
|
Skusil som poodjet od pristavu a potom sa vratit ale ziadna zmena tym vypnutim alarmu vypol som akurat muzi na bojova mista a pozeral som sa na posadku a vyzera to ze unaveny nie su aspon myslim ak by to bolo mozne to prebrat cez iCQ tak moje num. 340444434
Dik
|
| 26. 12. 2007, 13:34 |
|
 |
elksar
Kapitän z. S.

Naloděn: 14.9.2006
Ponorka: U-263
Medaile: 16 ( více...)
|
|
| 26. 12. 2007, 17:00 |
|
 |
jurdy
Hauptgefreiter

Naloděn: 19.1.2008
Medaile: 2 ( více...)
|
Ahojte Kapitáni!
Po dlouhé době jsem se vrátil k hraní SH..konkrétně čtvrtá série.Hru mám v základn verzi a mám problém v přístavu při doplnění zásob...NEDOPLŇUJÍ SE MI TORPÉDA. Buďte té lásky a poraďte mi
_________________ Noční tmou se smečkou vlků ženeš se dál
cítíš krev a svojí kořist vybranou máš
žádná šance, jak se smečka zastavit dá
víš, co cítí vlk, když kořist svůj konec zná
|
| 22. 09. 2009, 16:16 |
|
 |
Ithron
Stabsgefreiter

Naloděn: 16.9.2009
Medaile: nic
|
Torpéda můžeš doplnit jen v ponorkovém přístavu, v obyčejných přístavech (spojeneckých i neutrálních) ti dají jen naftu.
Stejně tak opravovat ponorku jde jen v ponorkových přístavech (drobné opravy jako nový periskop atd.), ale pokud máš poškozený trup tak ten ti opraví jen v tvém domovském přístavu při End patrol, ne při Refit (to ti jen doplní naftu, torpéda a provedou drobné opravy).
Jinak stáhni si opravné patche, původní verze má spoustu chyb, patch si můžeš stáhnout i automaticky když si otevřeš soubory se hrou tak je tam zástupce s názvem GU a ten ti automaticky stáhne nejnovější patch.
|
| 22. 09. 2009, 17:17 |
|
 |
mysak_bob
BdU Operationsabteilung Vizeadmiral

Naloděn: 5.1.2007
Ponorka: U-123
Medaile: 64 ( více...)
|
Tak presunuto, ale panove nechapu, proc si nedate trochu prace a najit si to sami.
Ale, kdyz vas to bavi psat porad dokola.
Pak se nekteri divi, ze jim mizi prispevky, kdyz je akce "Viktor cistic"
_________________ Chlapi, čtěte to forum. Je toho tady opravdu dost a často se ptáte na to, co tu je už popsáno. Děkuji

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
|
| 22. 09. 2009, 17:35 |
|
 |
|
|
Právě je 20. 03. 2026, 17:11 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 1
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|