Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Nespustím karieru
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Nespustím karieru 
Ahoj, už jsem z toho na prášky. Koupil jsem si originálku, SH4 mám i datadisk, ale když to nainstaluju, tak nejen že mi zlobí moře jak je tu už popsáno, prostě se třepe jak rosol, ale navíc mi nejde spustit USA kariéra. Německá jde v pohodě, alespoň jsem teda začal, nasralo mě to moře, ale jak zapnu USA karieru, tak mi to načítá, lišta se zaplní tak ze 2/3 a pak to zamrzne. Prošel jsem forum a zkusil jsem kde co, odinstalovat kodeky, nový ovladače grafiky a nic. Pak jsem to chtěl přeinstalovat a narazil jsem na další problém: hra nejde odinstalovat protože sice se setup spouští, že se jako připravuje na odinstalování, ale pak taky zamrzne a vyhodí chybu  -5005 : 0x8000ffff  Tak jsem to musel smazat ručně. Přeinstaloval, ale dělá to pořád. Rozdíl v načítání je, že do verze 1.3 se "loadovací" lišta zaplní celá a ve verzi 1.4 a 1.5 jen do 2/3, ale zamrzne to tak jako tak. můj PC: Win XP verze2002 sp3, AMD Athlon Dual core 2,4 GHz, 3,2 GHz Ram, Ati Radeon X1950 256 MB    Prosím poradí mi někdo? Děkuji moc

EDIT: tak USA karieru jsem už spustil. Nechal jsem se převelet do jiného přístavu a ono to pomohlo.

EDIT 2: Prosíííííííííím kapitáni, vážně nikdo nevíte čím by to mohlo být, že nejde kariera pokud mám vyplout z Pearl Harboru? Myslel jsem že převelením jsem to obešel, ale teď jsem zkončil čtvrtou hlídku a oni mě šoupli do PH, no a převelení není možné a odtud se mi hra nespustí. Prosím pomozte mi někdo. Technická podpora na mě kašle. Nejen že mi neporadí, ale pro jistotu se ani neunavujou mi odpovídat. Vážně nechci tu hlídku ukončit takhle, když už jem zkousnul to moře.  Crying or Very sad  Předem píšu, že reinstal jsem dělal několikrát.

Naposledy upravil Míša dne 25. 07. 2009, 16:36, celkově upraveno 2 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
Takže asi takhle udělej komplet reinstal Win protože podle toho co tu píšeš jsi to už delší dobu nedělal za další stáhni si všechny nové ovladače hlavně na grafickou kartu .
Jinak na tvém počítači by to mělo chodit bez problémů.

Citovat
Příspěvek  
Hiroc: no to ti pěkně děkuju, ten reinstal Win jsem vážně už dlouho nedělal, není to moc zábavné pak to všechno zase cpát zpátky, programy atd. Ale díky za radu. Zatím jsem rozehrál německou kampaň, tak jestli půjde v pohodě, tak až ji dojedu, tak se asi pokusím i o ten reinstal. Jinak ovladače už jsem zkoušel, zkusil jsem asi všechno, teda kromě toho reinstalu Win. díky

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1