Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další
Maximální hodnocení na hlídku
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Maximální hodnocení na hlídku 
Chlapy jaké jste obdržely maximální hodnocení za hlídku já 3554 bodů a už se mi to asi nepovede a to už jsem skoro v roce 1944 je pravda že realitu mám jen na 36 %  Sad jde to nahoru čím máte větší procenta nebo ne ?

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
No. myslím že když budeš hrát na 100% s notesem, tak 3554 bodů už nepřekonáš.  Very Happy

36% je málo, jak dlouho to hraješ?

Osobní složka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Devillkene to tě nemůže absolutně bavit. To je obtížnost pro děti. Dej si s námi Ligu a budeš dostávat mínusy za ztracenou techniku a život Laughing

Dodám nové i repasuju staré akumulátory do notebooků, vrtaček, RC modelů, záložních zdrojů, airsoft guns apod. Akumulátory AFA do ponorek nejsou, došly válečné zásoby olova razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Asi rok z přestávkami koupil jsem si SH4 ale z toho jsem zvracel takže jsem se hodně rád vrátil ke trojce ted dojíždím kampaň tak si tu novou zkusím přitvrdit děj se vůle boží to manualní zaměřování mi dělá těžkou hlavu Embarassed

Naposledy upravil devillkenn dne 08. 07. 2009, 23:23, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek  
Zaměřování s notesem není těžké, na fóru je tady na to pár moc pěkných příspěvků. Smile

Osobní složka

Citovat
Příspěvek  
Tak ja měl max neco kolem 3950 teď v aktuální kariéře jen teď nevím jestli to bylo s obtížnotí na 68% nebo 54% hold Nekonecne Dieselu a externího pohledu se nikdy nevzdám Very Happy.

BTW když už jste tu zmínili ten manuální zaměřovací systém tak když ho zapnu bude se mě pořád zobrazovat ta zelená linka směru předpokládaného směru  torpéda v TDC ?? nebo to zmizne taky ?

Citovat
Příspěvek  
Tak vám teda pěkně děkuji hold budu se řídit rčením "co oči nevidí to úhoř netrefí"  Laughing

Citovat
Příspěvek  
Devillkenn: Ale trefí, chce to jen trochu treninku a číst postřehy ostatních. Mám dojem, že většina kapitánů, tady, nemá problém se střelbou na manual, ale spíš s únikem před eskortou. Střelba na "notes" je pohoda, ale zkus si střelbu na "disk". To je teprve školení, než všechno spočítáš, tak loď ujede Laughing a když to spočítáš a vidíš, že trefíš, tak torpedo selže na cestě Twisted Evil tady máš náhled, jak vypadá skutečně kompletně manuální zaměřování, je to zábava, ale skore naskakuje velmi, velmi pomalu Wink

Naposledy upravil Bobo Wolf dne 09. 07. 2009, 07:43, celkově upraveno 2 krát.

Dodám nové i repasuju staré akumulátory do notebooků, vrtaček, RC modelů, záložních zdrojů, airsoft guns apod. Akumulátory AFA do ponorek nejsou, došly válečné zásoby olova razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Bobo Wollf:Co to máš za mod to vypadá pěkně  Cool to je ten Grey Wolves.Dnes asi dohraju kampň tak se dám nejaký mód a dám to znovu na ostro  Evil or Very Mad když to zvládnou jiní tak já též Mad jen by mě zajímalo když za to nemáte skoro žádné body tak za co nakupujete?

Citovat
Příspěvek  
Devillkenn: Bez peněz do hospody nelez. Nakupuješ až když máš. Na ponorku IX jsem si taky šetřil měsíc denního hraní a na konec jí koupil. Jinak za mody neplatíš, ale doporučuju začít s vyšší obtížností, zaměřování na notes bez pomoci zbraň.důstojníka. Mód na výpočty diskem je hodně těžký a jenom studium ti zabere hodně času, ale něco o tom najdeš tady http://silenthunter.cz/forum/viewtopic.php?t=938&postdays=0&postorder=asc&start=15 nebo potom origo anglický návod, pokud umíš spíkovat.

Citovat
Příspěvek to devillkenn 
Když vezmu můj průměr na hlídku v singlu kolem 2000 až 2500 renown, což je tak 30000 až 40000 tun,
tak na typ IX který stojí cca 7500 máš za cca 3 až 4 hlídky. To není tak dlouhé čekání.  Very Happy

No a pak další 3 až 4 hlídky a máš ho v plné výbavě.  Laughing

Osobní složka

Citovat
Příspěvek  
Stando to sedí, jedna hlídka je u mě tak cca týden reálného času, 4h každý večer, na moři. Od doby co jsem v lize jsem si ale už moc singl nezahrál. Budu muset, protože chci upgradovat na typ IXC Smile

Citovat
Příspěvek  
co ? 4 hodiny denně a hlídka trvá tejden ?! tak to je hustý .... tolik času sem v singlu nestrávil za celou dobu co hraju Huntera jako ty na jedný patrole  Laughing  ... btw předevčírem sem po asi půl roce vyplul v singlu a za necelou hodku hraní sem byl zpátky v přístavním baru Smile ...

To je ta výhoda kačen ... šup sem ... šup tam a je vodmakáno Smile

Viele Torpeden - Ein Schiff !!!

Ban them ! Ban them all !!!

Citovat
Příspěvek  
Hans: No jóóó, málo nafty a hurá za roh s pěti torpedama. To ti ty mise pěkně naskakujou Laughing

Citovat
Příspěvek  
Právě že nenaskakujou  Laughing  ..... letos mám odjetou právě tu jednu jedinou ( první ) patrolu Surprised

Plán na rok 2009 je odjet ve třetím a čtvrtém kvartále aspon 2 patroly Smile

Naposledy upravil Hans Eckelhaft dne 09. 07. 2009, 12:27, celkově upraveno 1 krát.

Viele Torpeden - Ein Schiff !!!

Ban them ! Ban them all !!!
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další