Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
naky divny manual
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek naky divny manual 
Dival jsem se jen tak na oficialni sh 3 video pripada mi normalni ale jak ma peryskop a jsou tam
ty data na tom liste treba vzdalenost atd tak jich tam ma nak hodne a hlavne v manualu si oznaci king george V
a ma tam slabe casti lode a klikne na strojovnu tak se mu tam torpedo samo nasmeruje a nedela to pres tdc
       Video je tady http://www.youtube.com/watch?v=-_UCn4oRGlE

Citovat
Příspěvek  
lol kde to vzal to hraje asi na nejlehčí obtížnost či co Shocked

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
Ona předváděcí verze na E3, ještě nemusí být shodná s tou, která se nakonec vydá...
Festival E3 je v červnu a SH3 byl vydán v březnu 2005, takže od E3 se na něm min. 8 měsíců ještě dělalo (např. se přidala dynamická kampaň, která původně neměla být)

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Mě by spíš zajímalo, jak se hýbá s tou externí kamerou Question  Rolling Eyes

Přítel je ten, kdo o vás ví všechno a má vás pořád stejně rád... ELBERT HUBBARD
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
Pozrel som si to video a som rád že to tak nevydali, lebo by to bola kravina.  Wink
Externá kamera - ak som pochopil tvoju otázku tak sa pohybuje so šípkami a so shiftom dávaš rýchly pohyb.  Wink

Pravidla fóra Rady ohledne psaní na DF Ponorkářův slovník Hledat

Citovat
Příspěvek  
Slabý místa lodě se mi objeví když mám ideální střeleckou pozici kolmo na kurz lodě. (Používám automatické nastavení palby torpéd). Lze pak kliknout a nechat zamířit přímo na danou část lodi, ale stejně to nepoužívám, neb za klidného moře střílím většinou pod kýl a nebo na praxí zjištěná místa.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek  
Riptor von R.I.P. napsal:
Slabý místa lodě se mi objeví když mám ideální střeleckou pozici kolmo na kurz lodě. (Používám automatické nastavení palby torpéd). Lze pak kliknout a nechat zamířit přímo na danou část lodi, ale stejně to nepoužívám, neb za klidného moře střílím většinou pod kýl a nebo na praxí zjištěná místa.

Ja taky  Laughing
Horší už je sejmout nějakou masitou teho Pasrr čic co ne a ne potkat a na XXI me ještě 14500 ren chybí Crying or Very sad

Citovat
Příspěvek  
Riptor von R.I.P. napsal:

to se mi taky občas stane ale opravdu málokdy...

Zaslat odpověď Strana 1 z 1