|
Strana 5 z 15
|
Autor |
Zpráva |
old_Mr_Grim
BdU Organisationsabteilung Konteradmiral
Naloděn: 6.9.2006
Ponorka: U-66 (IXC)
Medaile: 56 ( více...)
|
jojo vítej
kamarád taky jezdí na náklaďáku a říká že žije jako pes: spí v boudě, chčije na kolo a žere z misky.
a nikdo mu tu neřekne jinak než ASTO
Naposledy upravil old_Mr_Grim dne 23. 11. 2007, 10:38, celkově upraveno 1 krát.
_________________ Ponorky jsou bezpečnější než letadla...důkazem tohoto tvrzení budiž fakt, že je mnohem více letadel pod vodou, než ponorek ve vzduchu.
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
|
23. 11. 2007, 10:38 |
|
|
Petr von Brunthal
Stabsoberbootsmann
Naloděn: 22.11.2007
Ponorka: U47
Medaile: 2 ( více...)
|
Ahoj.No na Astu to zatim po tech letech nevypada Ale Ze si sám vykladam,tak v tom stádiu už pomalu jsem přečetl sem si pravydla,a vubec vse,a musím říct,že to tu válíte super.Ja se ozvu za hodku,mam nalozeno,tak pádím.
_________________ Co si o nasi lodi myslite,namorniku?Ze potrebuji projimadlo....A dale?Pohromade ji drzi jen halda trusu...
|
23. 11. 2007, 16:00 |
|
|
Rado
Kapitän z. S.
Naloděn: 5.9.2006
Ponorka: U-96,Hodonín
Medaile: 19 ( více...)
|
covece ked si an cestach tak co mas za pripojenie , to musi byt dost mastne!!
_________________ , ,
|
23. 11. 2007, 18:55 |
|
|
Petr von Brunthal
Stabsoberbootsmann
|
Abych to dopověděl...Hraji SH zatím offline.Mám na to sice moře času,ale vzhledem k tomu,že jsem stále za čárou,to ani jinak nejde,Pořídil sem si sice do notasu net,ale asi to nebude stíhat.Potřeboval bych vědět,jakou mašinu si na to pořídit.(výkon,konfig). Jinak dnes ráno sem naháněl ang.obch.lod(3hodiny),kličkoval jak zajíc,ale nakonec šla ke dnu.čest její památce.
_________________ Co si o nasi lodi myslite,namorniku?Ze potrebuji projimadlo....A dale?Pohromade ji drzi jen halda trusu...
|
23. 11. 2007, 18:56 |
|
|
Petr von Brunthal
Stabsoberbootsmann
|
Rado napsal:covece ked si an cestach tak co mas za pripojenie , to musi byt dost mastne!!
Mám to přes O2:Cena 800kč.Akorat to funguje jen v cz.Venku jen přes vifi. Doma moc nejsem,tak jsem chtěl neco mobilního.Má to pokrití cca 67% v cz.Jen nevím jak to bude s rychlostí vLize Podle těch dispozic co jsem tu našel,by to mělo fungovat.jen ten notebook je slabej.Problém vydím v grafárně.při istalaci vše ok,akorát nemam podporu pixel shader.čéž vydím jako zásadní problém. Nakonec to vydím na vašich screenschootech,zě
|
24. 11. 2007, 21:08 |
|
|
Jan Hansen
Obergefreiter
Naloděn: 29.9.2007
Ponorka: ford cortina 1966
|
Jan Hansen rozbil Task Force!
To bylo dobrý... od scapa směrem na narvik jela task force a ona jela 18 uzlu - ja dala 19 bo klidny moře.. držela se z dohledu a hlasil contact report furt ... přiletěli junkersy 88 a pak štuky asi 5krat a trefili jednu destrojer.. pak ja trochu byla vidět a oni namiřit na mě.. ja vystřilet všecho co mit vpředu a jednoho trefit tak še šel kednu. to už byli jenom 3. potom ja udělal utok ze 120 metru nahoru a trefil sem dalšiho.. a task force se otočil a jel domu... Hansen změnil vyvoj valky.. a nevim jestli je to tak dopry Ai, ale letadla když se vracely tak letěly přímo nademnou.. je to možný?? -- no oni moc netrefovali, všechno bylo za -- ja lital s štuka v jiných simulatorech a byl bych lepši...
Vaš Hansen -- jetz ReiterKreuz
|
29. 11. 2007, 21:49 |
|
|
mrtvola
Gefreiter
Naloděn: 17.3.2008
Medaile: 1 ( více...)
|
Nalodění
Zdravím všechny kapitány a hlásím se do služby. S SH3 už nějaké zkušenosti mám nicméně se pořád považuji za začátečníka. Nejprve bych chtěl poděkovat všem kteří se podílejí jakýmkoli způsobem na tomto foru poněvadž mi moc pomohlo při instalaci opatchování atd. Věřím, že tomu tak bude inadále. Abych se přiznal, tak u nás SH3 nikdo nehraje a tak si nemam moc s kym popovídat o hře. Jinak historie mě zajímá od malička a zejména ww II. Líbí se mi např. IL2 sturmovik, zkrátka mám rád všechno co lítá, jezdí nebo plave. budu se těšit na další spolupráci.
|
17. 03. 2008, 12:44 |
|
|
Günther Königg
Kapitän z. S.
Naloděn: 6.9.2006
Ponorka: U-510
Medaile: 22 ( více...)
|
Re: Nalodění
mrtvola napsal:budu se těšit na další spolupráci.
chceš spolupracovat? pojď do ligy...
17. 03. 2008, 14:11 |
|
|
Riptor von R.I.P.
Kapitänleutnant
Naloděn: 8.6.2007
Ponorka: VII C U-93
Medaile: 14 ( více...)
|
|
17. 03. 2008, 14:13 |
|
|
mrtvola
Gefreiter
Naloděn: 17.3.2008
Medaile: 1 ( více...)
|
No už jsem o tom uvažoval, ale bohužel nemám dost rychlý internet a navíc se k ponorkám zatím dostanu jen o víkendech, ale do roka by se to snad mohlo zlepšit a to bych se nerozmejšlel. Takže zatím single a konfrontace s váma na foru.
_________________ Rozděl a panuj!
|
18. 03. 2008, 11:44 |
|
|
Millo
Korvettenkapitän
Naloděn: 21.6.2007
Ponorka: IXB U-107
Medaile: 18 ( více...)
|
|
18. 03. 2008, 12:11 |
|
|
Berzeger
Gefreiter
Naloděn: 20.3.2008
Medaile: nic
|
Ahoy morsti vlci
Jsem tu novy, tak se chci predstavit.
Po shlednuti filmu Das Boot (Director's Cut) jsem si rekl - tohle MUSIM zazit a na radu kolegy z casopisu SCORE jsem si nainstaloval hru Silent Hunter 3 s modem GWX2.0. Hraji to druhy den, pred hodinou jsem potopil prvni lod v me kariere Jednalo se o britskou valecnou lod o hmotnosti 1188 tun v zari 1939. Zajimam se hodne o vojenstvi, zejmena druhou svetovou valkou, rad si zahraju i hry typu Steel Panthers nebo Combat Mission.
Jinak je mi 17 let a jsem z Prahy, "dozivuju" se psanim pro nejmenovany herni server.
Registroval jsem se tady v domneni, ze muzu najit dalsi lidi se stejnou zalibou, jako mam ja a za ucelem nalezeni uzitecnych rad do zacatku. Druhy bod zatim plnim
Nuze, ted ale musim jit zkontrolovat sektor AN44.
Lovu zdar!
|
20. 03. 2008, 04:41 |
|
|
Thomsen
Korvettenkapitän
Naloděn: 25.9.2007
Ponorka: U-99 VIIB
Medaile: 43 ( více...)
|
Podle času to vypadá na propařenou noc s SH3,co kapitáni to byly časy Tak si to pořádně ošahej a osvojuj si potřebné návyky .Akorát ,že to mělo být s modem TGW ( http://silenthunter.cz/forum/viewtopic.php?t=12&start=0 ) pro případné hraní v Lize DK v budoucnu (ještě http://silenthunter.cz/forum/viewtopic.php?t=644) můžeš to hrát samozřejmě i v singlu (doufám ) Jinak ten singl si užívej ,protože po vstupu do Ligy se k němu špatně vrací ,ale všechno chce svůj čas.
Vzhůru na další patrolu kapitáne a vítej
20. 03. 2008, 10:40 |
|
|
Berzeger
Gefreiter
Naloděn: 20.3.2008
Medaile: nic
|
Diky Uz jsem stih potopit asi 3 lode, docela se mi to libi, takze kdyz je noc, tak jsem v ridici mistnosti, uzivam si to cerveny svetlo a tak na moc velky zrychleni nehraju. Jinak zkousel jsem jednou, jakej maximalni ponor ta moje ponorka vydrzi, ale jaksi jsem v nejakych 60 metrech narazil na dno :X Nastesti to byly opravitelny skody Ale musim se tedlech chyb vyvarovat. Taky uz me jednou stihli potopit, ale to bylo v situaci, kdy jsem nezapauzoval hru a povidal si na ICQ. Naprosto uzasny je, kdyz jsem 30 metru pod vodou a ted jenom slysim "piiip... piiip... piiip piiip piiip pipipipip" na 7.1 repracich skvela atmosfera
Taky se ted snazim nastudovat manualni zamereni lodi - cili rucni zjisteni typu lodi, vzdalenosti, uhlu, rychlosti... ale moc se na to jeste necitim, takze to spis opravdu zatim jen studuju.
Naposledy upravil Berzeger dne 21. 03. 2008, 02:03, celkově upraveno 1 krát.
|
21. 03. 2008, 02:01 |
|
|
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral
Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
Aaa tak tady to bude jedna další jasná diagnoza.
_________________ <<<Ubisoft je jednička!
"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
21. 03. 2008, 02:30 |
|
|
|
Právě je 28. 12. 2024, 08:29 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 5 z 15
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|